ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Συνέχεια και με Γιάννη Βέργο

συνέχεια-και-με-γιάννη-βέργο-403310

Σταθερά και καθημερινά χωρίς πολλά λόγια, η Νίκη Βόλου συνεχίζει τις ανανεώσεις του βασικού κορμού της, δείχνοντας πως ότι θέλει το κρατά… και μετά τους Μέτσε, Παπαδήμα, Δημολιό σειρά πήρε ο Γιάννης Βέργος.

Για τον Βολιώτη ποδοσφαιριστή θα είναι η τρίτη χρονιά στη Νίκη Βόλου, αφού ο Γιάννης Βέργος πέρσι κατέγραψε 18 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και πρόπερσι 10. Ο υψηλόσωμος μέσος αποτελεί εγγύηση ειδικά για την αμυντική ισορροπία. Πέρσι άργησε να ξεκινήσει, αφού έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι στις 23 Νοεμβρίου 2016 με την Αμβρακία Κωστακιών, όταν ήταν απόλυτα έτοιμος αγωνιστικά. Στη συνέχεια ήταν βασικός και αναντικατάστατος, έχοντας γίνει μόνο τρεις φορές αλλαγή μετά το 80’ με Αμβρακία, Α.Ε. Καραϊσκάκης και Πύδνα Κίτρους στα παιχνίδια έδρας με τις προαναφερθείσες ομάδες. Έχασε μόνο τα ματς με Εθνικό Φιλιππιάδας και Πιερικό στο Π. Μαγουλάς και με Αμβρακία Κωστακιών στην Άρτα.

Ο Βέργος έχει συνολικά 116 συμμετοχές με 1 γκολ στη Γ’ Εθνική με τις φανέλες του Ολυμπιακού Βόλου, της ΠΑΕ Θράκης, της Βέροιας, της Βέροιας, της Αναγέννησης Γιαννιτσών, του Βατανιακού, του Εθνικού Φιλιππιάδας, του Πυράσου και της Νίκης (10 την πρώτη και 18 τη δεύτερη χρονιά), αλλά και 20 συμμετοχές με Βέροια και Απόλλωνα Καλαμαριάς στη Β’ Εθνική.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση και οι πρώτες δηλώσεις του 30χρονου Βολιώτη ποδοσφαιριστή, που επισημαίνει ότι νιώθει ιδιαίτερα χαρούμενος που μία ομάδα, όπως η Νίκη, τον εμπιστεύεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

«Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Βέργο για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Γιάννης Βέργος είναι γεννημένος στις 4 Οκτωβρίου 1987 και έχει ύψος 1,85. Τη σεζόν 2016-2017 με τη φανέλα της Νίκης είχε 18 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και 1 συμμετοχή στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής.

Αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Γιάννη Βέργος έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο www.nikifc.gr :

Τρίτη χρονιά πλέον στην ομάδα. Πώς νιώθεις γι’ αυτό; Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή που μια ομάδα όπως η Νίκη, με τέτοια ιστορία και κόσμο, ανανεώνει για τρίτη χρονιά την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπό μου.

Οι στόχοι σου για τη νέα χρονιά; Αρχικά εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς, έτσι ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε όλους τους στόχους της ομάδας και θα το κάνουμε μέχρι το τέλος.

Ενα μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας… Υπομονή και στήριξη στην ομάδα, όπως άλλωστε κάνει πάντα.

Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία».

Οι ανανεώσεις του βασικού κορμού θα συνεχιστούν, ενώ από την άλλη Δευτέρα θα αρχίσουν και οι ανακοινώσεις μεταγραφών…

Εγγραφές στις Ακαδημίες Μπάσκετ

Εδώ και δύο χρόνια η διοίκηση του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου κατάφερε με συστηματική δουλειά, οργάνωση και μεράκι να ξαναδώσει την χαμένη αίγλη στις υποδομές του τμήματος. Οι εγγραφές για τη νέα χρονιά έχουν ήδη ξεκινήσει και οι άνθρωποι του τμήματος με χαρά περιμένουν να εντάξουν νέα μέλη στην μεγάλη οικογένεια της Νίκης.

Αναλυτικά: «Ελα κι εσύ να γνωρίσεις το άθλημα του μπάσκετ, έλα να κάνεις φίλους, να παίξεις, να γελάσεις, έλα να γίνεις μέλος στην μεγάλη οικογένεια της Νίκης Βόλου!

Οι εγγραφές στην ανανεωμένη ακαδημία της ομάδας μας έχουν ξεκινήσει.

Κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή μέχρι το τέλος Ιουλίου, και ώρες 09:00 – 11:00 το πρωί, μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος γονιός ή αθλητής να έρθει στις προπονήσεις της Νίκης Βόλου στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας, να γνωρίσει τους προπονητές, να δει τον τρόπο δουλειάς μας, να συμμετέχει στις προπονήσεις και να γίνει μέλος της ομάδας μας!

Πληροφορίες στους:

Χρήστο Αθανασιάδη (Υπεύθυνος Ακαδημίας) 6980 283 394

Μιχάλη Τσιντσίνη (Υπεύθυνο Επικοινωνίας) 6947 688 550».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου