ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να καλύψει το χαμένο έδαφος

να-καλύψει-το-χαμένο-έδαφος-403347

Με τον προγραμματισμό να έχει ξεκινήσει και να αναμένονται τα πρώτα αποτελέσματα των επαφών σε όλους τους τομείς κινούνται στον Ολυμπιακό Βόλου, θέλοντας να καλύψουν και το χαμένο έδαφος για τη δημιουργία ισχυρού ρόστερ εν όψει της νέας χρονιάς και της νέας προσπάθειας για να επανέλθει η ομάδα στα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

Ο προγραμματισμός μετά την συνέλευση που έδωσε εκ νέου το χρίσμα στον Παναγιώτη Μποτσιβάλη δεν έδειξε στην πράξη την ετοιμότητα που λέγονταν ότι υπήρχε, αν και στη διοίκηση θέλουν όλα να ανακοινώνονται επίσημα… και με τη σειρά τους.

Ετσι μπορεί να υπάρχει η απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής, ότι στον Ολυμπιακό Βόλου το προπονητικό τιμ, αποτελούν ο Μιχάλης Ζιώγας και ο Κώστας Μπράτσος, μπορεί να έχουν γίνει και οι συζητήσεις για παίκτες και προετοιμασία, άλλα προτεραιότητα είναι να γίνει γνωστή η σύνθεση της νέας Δ.Ε. ποδοσφαίρου, οι συνεργάτες του Π.Μποτσιβάλης πέρα από τον κ. Πολύζο και τον εκπρόσωπο του ερασιτέχνη.

Βέβαια πρέπει να κλείσουν γρήγορα πολλά ανοικτά μέτωπα, όπως φυσικά η συγκρότηση του ρόστερ, το προπονητικό κέντρο, η έδρα που θα αγωνιστεί η ομάδα και άλλα ζητήματα.

Ως προς την έδρα ο Π.Μποτσιβαλης έχει τονίσει ότι πρώτη θα είναι το Πανθεσσαλικό, ενώ η έναρξη της προετοιμασίας θα εξαρτηθεί από τις πληροφορίες περί έναρξης του νέου πρωταθλήματος

Πάντως, ήδη Μποτσιβάλης και Ζιώγας προσπαθούν να βάλουν μία σειρά στο αγωνιστικό κομμάτι πάνω στο μοντέλο που πιστεύει ότι είναι σωστό ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης, δηλαδή να επιλεγούν κυρίως παίκτες που είναι γνώστες της κατηγορίας και διακρίθηκαν σ’ αυτήν τα προηγούμενα χρόνια.

Ασφαλώς, στον Ολυμπιακό Β. δεν ξεκινούν από το μηδέν όπως πέρσι, αφού, όπως έχει πει ο πρόεδρός του, υπάρχουν συμφωνίες με παίκτες και μία δεκάδα περίπου είναι κλεισμένη, ενώ ο Κώστας Μπράτσος που ολοκλήρωσε την περσινή χρονιά και φέτος θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του Μιχαλη Ζιώγα στην τεχνική ηγεσία, ήδη έχει έτοιμη την έκθεσή του και τις προτάσεις του, όσον αφορά τους παίκτες που θεωρεί ότι πρέπει να παραμείνουν στην ομάδα, από το περσινό ρόστερ. Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα συνεχίσουν παίκτες όπως οι Ανδρέας και Δήμος Κόκα και οι Σκανδάλης και Παπαϊωάννου, ενώ επιθυμούν και την παραμονή του Αλέξανδρου Αναστασίου.

Θυμίζουμε, πως από τους παίκτες που αγωνίστηκαν πέρυσι στον Ολυμπιακό αποτελούν παρελθόν οι Δωματάς, Μασάντο, Κατσούλης, Σταύρου, Ιωαννίδης, Ντόικιτς, ενώ όπως όλα δείχνουν, δεν θα συνεχίσουν και οι Ζώνας, Στουρνάρας, Πότσι και ο Κώστας Φλίγκος, παρότι έχει δεχθεί προτάσεις από αρκετές ομάδες, έχει ως προτεραιότητα το Βόλο… ενώ ο Κώστας Οικονόμου δύσκολα θα συνεχίσει να φορά και τη νέα χρονιά την ερυθρόλευκη φανέλα.

Στα μεταγραφικά στη λίστα των Βολιωτών, υπάρχουν τα ονόματα των Χρήστου Νόνη και Γιώργου Μέμου, με τον πρώτο να είναι κεντρικός αμυντικός και να έχει παίξει την περασμένη αγωνιστική περίοδο σε Χαλκίδα και Θεσπρωτό.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής έχει περάσει στο παρελθόν και από Τύρναβο, Αστέρα Μαγούλας, Ζάκυνθο και Καλλιθέα, ενώ ο 20χρονος επιθετικός Μέμος ήταν πέρυσι στον Θεσπρωτό, ενώ έχει φορέσει και τις φανέλες των Χανίων, Επισκοπής και Ερμή Ζωνιανών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου