ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Ανανέωσε και ο Δημολιός

ανανέωσε-και-ο-δημολιός-404537

Με τον αριστεροπόδαρο μπακ Δημήτρη Δημολιό συνεχίστηκαν οι ανανεώσεις της Νίκης Βόλου, με τη Δ.Ε. των κυανόλευκων να προχωρά στην τρίτη ανακοίνωση παραμονής ποδοσφαιριστή από την περσινή σεζόν, μετά τους Νέτι Μέτσε και Νίκο Παπαδήμα.

Ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής πέρυσι αποτέλεσε από τα βασικά γρανάζια των κυανόλευκων, παίζοντας σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου, καταγράφοντας συνολικά 34 συμμετοχές (30 πρωτάθλημα – 4 κύπελλο), χρησιμοποιούμενος στο αριστερό άκρο της άμυνας, με την ταχύτητα αλλά και τις αστείρευτες δυνάμεις να τον διακρίνουν.

Πριν αγωνιστεί με τη Νίκη Βόλου είχε παραστάσεις από τη Football League με τον Τύρναβο αλλά και από τη Γ’ Εθνική με τους Δωτιέα Αγιάς και Σπάρτη, κατακτώντας μάλιστα το πρωτάθλημα με την ομάδα της Λακωνίας, στην οποία είχε καταγράψει και 24 συμμετοχές.

Πριν στεφθεί πρωταθλητής με τα χρώματα της Σπάρτης, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την ομάδα του Δωτιέα Αγιάς, έχοντας γεμάτη χρονιά με 30 συμμετοχές, και στα 19 του έγινε επαγγελματίας και πήρε το βάπτισμα του πυρός στη Football League με την ομάδα του Τυρνάβου.

Στην ανακοίνωση των κυανόλευκων αναφέρεται: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Δημολιό για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Δημήτρης Δημολιός είναι γεννημένος στις 2 Φεβρουαρίου 1995 και έχει ύψος 1,73. Τη σεζόν 2016-2017 με τη φανέλα της Νίκης είχε 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 4 συμμετοχές στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής. Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία».

Αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Δημήτρης Δημολιός έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο www.nikifc.gr , αναφέροντας σχετικά:

Για το πώς αισθάνεται που θα φορά για 2η χρόνια τη φανέλα της Νίκης: «Έχω έντονα συναισθήματα χαράς, διότι το να παίζεις μπροστά σε κόσμο που αγαπάει υπερβολικά την ομάδα, δεν το βρίσκεις συχνά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δένεσαι με την ομάδα.

Για τους προσωπικούς του στόχους έπειτα από μία γεμάτη σεζόν: «Οι στόχοι μου πλέον ξεκάθαρα, μετά από μια καλή χρονιά που είχα, είναι να πρωταγωνιστήσει η ομάδα, να δώσουμε χαρά στον κόσμο και εγώ μέσα από την ομάδα να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται.

Τέλος, απευθυνόμενος στον κόσμο της ομάδας σχολίασε: «Να είναι κοντά μας, όπως κάνουν πάντα άλλωστε, γιατί η καινούρια διοίκηση βγάζει υγεία και όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου