ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Με τον Μέτσε μπροστάρη

με-τον-μέτσε-μπροστάρη-407051

Με τον Νέτι Μέτσε να παραμένει στα κυανόλευκα και τη νέα αγωνιστική περίοδο, άνοιξε ο χορός των ανανεώσεων αλλά και των ανακοινώσεων στη Νίκη Βόλου, με τον 22χρονο μέσο να παραμένει σε γνώριμα λημέρια.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η Δ.Ε. ποδοσφαίρου των κυανόλευκων κρατούσε σε αγωνία μέχρι και χθες τους φίλους της ομάδας, μιας και μετά την ανακοίνωση του νέου τεχνικού τιμ άπαντες περίμεναν τα πρώτα ονόματα ποδοσφαιριστών που θα παραμείνουν στα κυανόλευκα.

Με τις πληροφορίες να διίστανται αναφορικά με τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που θα βρίσκονται στον σύλλογο και τη νέα αγωνιστική περίοδο, οι κυανόλευκοι έκαναν χθες την αρχή με τον 22χρονο Αλβανό μέσο και σε ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νέτι Μέτσε για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ο Νέτι Μέτσε είναι γεννημένος στις 11 Αυγούστου 1995, έχει ύψος 1,84 και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου, τη σεζόν 2016-2017 με τη φανέλα της Νίκης είχε 27 συμμετοχές και 4 γκολ στο πρωτάθλημα και 4 συμμετοχές στο κύπελλο Γ’ Εθνικής, ενώ έχει και παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Super League, καθώς τη χρονιά 2014-2015 με τη Νίκη είχε 6 συμμετοχές. Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία».

Μάλιστα, ο Νέτι Μέτσε έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στο www.nikifc.gr, αμέσως μετά την ανανέωση της συνεργασίας αναφέροντας:

Για το τι τον έκανε να παραμείνει στη Νίκη Βόλου: «Η σοβαρότητα και το πλάνο που μου παρουσίασαν οι άνθρωποι της Διοικούσας Επιτροπής, ήταν από τους βασικούς λόγους που με έκαναν να αποφασίσω την παραμονή μου στην ομάδα».

Για τους στόχους της νέας χρονιάς: «Θέλω και αυτή τη χρονιά να δουλέψω σκληρά, να γίνω καλύτερος και να ανέβω επίπεδο και εγώ αλλά και η ομάδα».

Για το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο της ομάδας: «Στον κόσμο θα πω, ότι με πολλή δουλειά αλλά και υπομονή μπορούμε να πετύχουμε πολλά».

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις

Με ανακοινώσεις τους το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης, αλλά και οι Βετεράνοι των κυανόλευκων εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στέλιου Μπιτζιλαίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την περασμένη Κυριακή, αναφέροντας για τον τερματοφύλακα που μεγαλούργησε με τη Νίκη Βόλου τη δεκαετία του 60’: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ” εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στέλιου Μπιτζιλαίου που έφυγε από τη ζωή. Ο Στέλιος Μπιτζιλαίος διέπρεψε στη Νίκη Βόλου τη δεκαετία του ’60 στα “σαλόνια” της Α’ Εθνικής – τη “χρυσή εποχή” της Νίκης Βόλου, ενώ πάντα βρίσκονταν στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας».

Συγχαρητήρια στους μικρούς του πόλο

Τα συγχαρητήρια της εκφράζει μέσω ανακοίνωσης της η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου αναφορικά με την επιτυχία της ομάδας εφήβων στην υδατοσφαίριση, η οποία έφτασε στις 10 καλύτερες της Ελλάδας. Αναλυτικά: «Η Διοίκηση του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. “η ΝΙΚΗ” συγχαίρει την ομάδα πόλο εφήβων του συλλόγου μας για τη συμμετοχή του στο Final 10 το πρωταθλήματος. Η ομάδα εφήβων της Νίκης Βόλου, απέδειξε ότι έχει το σθένος και το πάθος να συναγωνιστεί και να ανταγωνιστεί ομάδες μεγαλύτερων συλλόγων. Μέσα από τις ακαδημίες της Νίκης Βόλου, διαρκώς αναπτύσσονται και εξελίσσονται, όχι μόνο νέοι αθλητές κι αυριανοί διεκδικητές τίτλων αλλά πάνω απ’ όλα πρεσβευτές του ευ αγωνίζεσθαι».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου