ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έφτασε η μέρα της κρίσης για τον Ολυμπιακό Βόλου

έφτασε-η-μέρα-της-κρίσης-για-τον-ολυμπι-408158

Η μέρα της κρίσης έφτασε για τον Ολυμπιακό Βόλου και σήμερα Δευτέρα -μέσω της Γενικής συνέλευσης του Ερασιτέχνη- θα αποφασιστεί ποιος θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας, για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στις 6.30 μ.μ. και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 7.30 μ.μ. -όπως συνηθίζεται- στην αίθουσα εκδηλώσεων FORUM θα κριθεί το μέλλον του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού Βόλου, με τις προηγούμενες ημέρες να βρίθουν από δεδομένα και εκατέρωθεν δηλώσεις στην κούρσα της διεκδίκησης της προεδρίας των Βολιωτών.

Το ντόμινο εξελίξεων στο στρατόπεδο των ερυθρόλευκων είχε ξεκινήσει μετά την οριστική ρήξη στις σχέσεις Μποτσιβάλη- Τσιμπανάκου, που την περασμένη χρονιά είχαν ηγηθεί από κοινού διοικητικά στην αποτυχημένη προσπάθεια για επάνοδο του Ολυμπιακού Βόλου από την Γ’ Εθνική στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Το ρήγμα στις σχέσεις των δύο ανδρών αποδείχθηκε αγεφύρωτο, με τις πρώτες ημέρες έως και την ανακοίνωση για την ημέρα διεξαγωγής της Γενικής συνέλευσης του Ερασιτέχνη να δείχνουν ότι ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης θα είναι και ο μοναδικός υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της Δ. Ε. Εξάλλου, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου ολόκληρο το προηγούμενο διάστημα κινούνταν μαζί με τους συνεργάτες του, ώστε να καθοριστούν οι λεπτομέρειες της πρότασης που έχει ήδη καταθέσει στον Ερασιτέχνη, με τον ίδιο να τονίζει ότι πρόκειται για το πλάνο ουσιαστικά της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ευριπίδης Τσιμπανάκος και Γιάννης Κουφιδάκης μπήκαν δυνατά στη μάχη της διεκδίκησης των ηνίων του Ολυμπιακού Βόλου, χωρίς πάντως να έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ερασιτέχνη.

Οι δύο παράγοντες, που θα δώσουν κανονικά το παρών στη σημερινή γενική συνέλευση δεν αποκλείεται -δεδομένης και της δήλωσης του κ. Κουφιδάκη ότι κακώς υποβάλλονται προτάσεις στον Ερασιτέχνη και πως η Γ.Σ. είναι αυτή που αποφασίζει για τα πάντα-, να παρουσιάσουν ενώπιον των μελών του συλλόγου η πρότασή τους. Κάτι το οποίο αν γίνει και προκύψει ψηφοφορία… ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης θα αποσύρει τη δική του πρόταση, έχοντας τονίσει ότι δε θέλει να μπει σε οποιαδήποτε μορφή ψηφοφορίας.

Το βέβαιο είναι, ότι οι αποφάσεις της σημερινής Γενικής συνέλευσης, την οποία περιμένουν και οι οργανωμένοι -και μη- φίλαθλοι της ομάδας με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα βάλει τις βάσεις για το χτίσιμο του νέου Ολυμπιακού Βόλου, που επιβάλλεται τη νέα σεζόν να κάνει πορεία πρωταθλητισμού, ώστε να επανέλθει στη Football League.

H ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για τα θέματα που θα συζητηθούν στη σημερινή Γενική συνέλευση έχει ως εξής: «Καλούνται τα μέλη του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων FORUM (Δεληγιώργη-Πολυμέρη) και ώρα 18:30 και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 19:30 της ίδιας ημέρας, με θέματα:

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα αυτής.

2. Διοικητικοί Απολογισμοί τμημάτων.

3. Οικονομικοί Απολογισμοί τμημάτων.

4. Ανάθεση ποδοσφαιρικού τμήματος σε Διοικούσα Επιτροπή για την περίοδο 2017-18.

5. Προγραμματισμός από τη Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου, για την αθλητική περίοδο 2017-18.

Στη Γενική Συνέλευση έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.

Την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης μπορούν να τακτοποιούνται ταμειακώς όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή. Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν ως νέα μέλη του Συλλόγου μπορούν να το πράττουν έως και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης».

Austrian Boys: “Να φύγουμε αγκαλιασμένοι”

Για τη σημερινή Γ.Σ. ανακοίνωση εξέδωσαν οι Austrian Boys, με τους φιλάθλους των ερυθρόλευκων να αναφέρουν: “Καλούμε όλο το φίλαθλο κόσμο σήμερα στις 6:00 στο forum του Park Hotel να δώσουνε το παρών στην γενική συνέλευση της ομάδος μας. Απαιτούμε να συγκροτηθεί η νέα ποδοσφαιρική επιτροπή, να επικρατήσει το κοινό καλό για την ομάδα και να φύγουμε από εκεί όλοι μαζί αγκαλιασμένοι ώστε τη νέα χρονιά να τελειώσουμε μια και καλή την κουστωδία που περιπλανείται στην πόλη”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου