ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φουλάρει για Παντίδο και επιθετικό

φουλάρει-για-παντίδο-και-επιθετικό-485121

Στην τελική ευθεία για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν έχει μπει η Νίκη, που αντιμετωπίζει το Σάββατο για το Κύπελλο τον ΠΑΟ Ρουφ. Το παιχνίδι αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους φίλους της ομάδας, αλλά εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχουν ακόμα κάποια ανοιχτά μέτωπα και στο μεταγραφικό τομέα. Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι του κυανόλευκου συγκροτήματος, κινούνται για να φέρουν στη Νέα Ιωνία δυο ακόμα ποδοσφαιριστές.

Ο ένας είναι ο αμυντικός Νίκος Παντίδος, που προέρχεται από τον Παναθηναϊκό και ο άλλος Αργεντίνος επιθετικός Μασίας, που έχει προταθεί στην ομάδα και τον συνοδεύει ένα πολύ καλό βιογραφικό. Σε αυτούς τους δυο ποδοσφαιριστές επικεντρώνεται το ενδιαφέρον για την ενίσχυση του κυανόλευκου συγκροτήματος και ο Στράτος Γιδόπουλος αισιοδοξεί τουλάχιστον για τον πρώτο ότι θα αποσπάσει την υπογραφή του.

O Παντίδος είναι γεννημένος στις 19 Aπριλίου του 1991 στην Aθήνα. Πήγε στον Παναθηναϊκό από τις ακαδημίες Fair Play της Aνθούσας, όπου εγγράφηκε σε ηλικία 8 ετών. Ο Παντίδος πέρασε τις πύλες της Παιανίας το καλοκαίρι του 2004, ενώ ήταν βασικό στέλεχος της εθνικής ομάδας των Παίδων. O 19χρονος που πέρυσι έκανε 22 συμμετοχές με το Αιγάλεω στην Β’ Εθνική, έχει ύψος 1,84 μ. και είναι ιδιαίτερα καλός στο ψηλό παιχνίδι. Ο Στράτος Γιδόπουλος περιμένει σήμερα να μείνει ελεύθερος για να τον ντύσει στα κυανόλευκα.

Οσον αφορά στον Αργεντίνο Μασίας, τον περιμένουν σήμερα στη Νέα Ιωνία για να μετέχει στην προπόνηση της ομάδας. Από κει και πέρα μέχρι το μεσημέρι θα αποφασίσει ο Χόρχε Μπάριος και για τον Ούγγρο επιθετικό Κέρεκ που δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες και πήρε μέρος και στο φιλικό με την Καρδίτσα, ενώ ο Ουρουγουανός τεχνικός βρίσκεται στην αναμονή και για έναν έλληνα χαφ, που έχει μείνει ελεύθερος από την ομάδα του, αλλά περισσότερα στοιχεία δεν έχουν διαρρεύσει για αυτόν. Αν δεν έρθει τελικά ο Μασίας, ίσως αυξηθούν οι πιθανότητες να κλείσει ο Κέρεκ.

Φιλικό με Φωκικό

Φιλικό παιχνίδι με τον Φωκικό θα δώσει αύριο στις 6 μ.μ. η Νίκη στην Αμφισσα. Αυτό θα είναι και το τελευταίο τεστ πριν από το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν με τον ΠΑΟ Ρουφ. Ο Χόρχε Μπάριος δεν αναμένεται να κουράσει τους παίκτες του και θα μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη διάθεσή του. Συγκεκριμένα θα αγωνιστούν δυο ενδεκάδες από 45 λεπτά η καθεμιά. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι ένα από τα δυνατότερα τεστ για τη Νίκη, που άργησε να ξεκινήσει προετοιμασία και δεν είναι σίγουρα ακόμα έτοιμη για επίσημες υποχρεώσεις. Χθες οι κυανόλευκοι προπονήθηκαν στο Διμήνι, επιστρέφοντας στο γήπεδο μετά από το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει η τεχνική ηγεσία. Σήμερα θα γίνει διπλή προπόνηση.

Παρελθόν ο Λουκανίδης

Για πολύ λίγο καιρό έμεινε στη Νίκη ο Τάκης Λουκανίδης. Η παλιά δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου που ήρθε για να βοηθήσει φέτος την κυανόλευκη ομάδα στην προσπάθειά της για άνοδο στην Β’ Εθνική, αποτελεί παρελθόν. Ο ίδιος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και αρνήθηκε ότι υπήρξε οικονομικό ζήτημα ανάμεσα στον ίδιο και τον Στράτο Γιδόπουλο. Μάλιστα υποστήριξε ότι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με το μεγαλομέτοχο της Νίκης Βόλου και απλά είχε ένα πολύ σοβαρό προσωπικό πρόβλημα που δεν του επιτρέπει να βρίσκεται στο Βόλο… Να θυμίσουμε ότι ο Τάκης Λουκανίδης είχε επιλεχτεί από τον Στράτο Γιδόπουλο για τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ, αλλά τελικά δεν πρόλαβε να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Τα νούμερα στις φανέλες

Επέλεξαν οι παίκτες της Νίκης τα νούμερα για τις φανέλες που θα φορούν στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Συγκεκριμένα: Αγγελος Διγκόζης 66, Στέλιος Μαϊστρέλλης 55, Παναγιώτης Πετράς 14, Βαγγέλης Στουρνάρας 72, Βασίλης Σαμαράς 16, Γιώργος Βακουφτσής 10, Κώστας Τσικνίδης 3, Αντώνης Σωτρίνης 5, Φώτης Τάσσος 88, Αντε Ντάνισιτς 7, Χοσέ Μαλντονάδο 11, Γιάννης Χρυσοχοΐδης 33, Κώστας Βλαχοκυριάκος 8, Γιώργος Γραμματικόπουλος 9, Νίκος Παπαδήμας 4, Πέτρος Μπαϊμάκης 1, Πολύβιος Παπαϊωάννου 29, Κώστας Καρακώστας 13, Μιχάλης Κουτσογιάννης 91, Αντώνης Βλάχος 6, Αλέξανδρος Δραγάτης 21, Αγγελος Αργύρης 94, Θωμάς Μυριώτης 23, Γιάννης Φλάμος 25.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου