ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μεγάλη νίκη μέχρι την επόμενη

μεγάλη-νίκη-μέχρι-την-επόμενη-484835

Μπορεί ο Ολυμπιακός Βόλου να πέτυχε μεγάλη και ιστορική νίκη το περασμένο Σάββατο κόντρα στον Πανιώνιο ωστόσο στην ερυθρόλευκη οικογένεια θέλουν να έχουν συνέχεια στις επιτυχίες. Το τελικό 0-1 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης υποχρεώνει την ομάδα του Σάκη Τσιώλη να προσπαθήσει ακόμη πιο σκληρά για την συνέχεια.

Μπορεί η πρεμιέρα του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα της Super League να είχε αγχώσει τους ερυθρόλευκους στο πρώτο μέρος, ωστόσο στην συνέχεια οι παίκτες του ΣάκηΤσιώλη έκαναν αυτό που ήξεραν καλά και είχαν κάνει πράξη στην φετινή τους προετοιμασία.

Μετά το ρεπό της Κυριακής οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν και πάλι χθες στο γήπεδο προκειμένου να προετοιμαστούν ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Τα δύσκολα μόλις ξεκίνησαν για την ομάδα του Βόλου η οποία έστρεψε τα φώτα της Super League επάνω της στην πρώτη κιόλας αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος.

Με σωστές κινήσεις από τον πάγκο και πειθαρχία στο παιχνίδι της η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου πήρε το διπλό και πλέον στο μυαλό όλων υπάρχει η επόμενη αναμέτρηση κόντρα στον Εργοτέλη στο Πανθεσσαλικό.

Οι ερυθρόλευκοι δεν θα αγωνιστούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο λόγω υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων και για το λόγο αυτό έχει προγραμματιστεί φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης ο οποίος στην πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος επιβλήθηκε με 0-1 εκτός έδρας του Εργοτέλη. Το φιλικό ανακοινώθηκε χθες από την ιστοσελίδα της ερυθρόλευκης ΠΑΕ η οποία αναφέρει ότι «το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010 και ώρα 6.30μ.μ., ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, σε ένα φιλικό παιχνίδι που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους φιλάθλους, αφού αποτελεί, μεταξύ άλλων, και την πρόβα των δύο ομάδων, πριν την αναμέτρησή τους στη 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League».

Σε χαλαρούς ρυθμούς

Δίχως να ανεβάσουν ρυθμούς προπονήθηκαν χθες στο ΕΑΚ οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου. Ο Σάκης Τσιώλης μοίρασε συγχαρητήρια για ακόμη μία φορά στο ερυθρόλευκο τιμ, αλλά τόνισε πως θα χρειαστεί ανάλογη συνέχεια για να έλθουν και άλλες επιτυχίες. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ηλίας Σολάκης ο οποίος απουσίαζε από την πρώτη αναμέτρηση της χρονιάς λόγω τραυματισμού. Σε λιγότερο έντονους ρυθμούς προπονήθηκαν παράλληλα οι Αλβαρεζ και Γιακούποβιτς μιας και ο αργεντίνος αμυντικός είχε δεχθεί χτύπημα στο στήθος, ενώ ο Ελβετός τερματοφύλακας ακολούθησε επίσης ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους λόγω ενοχλήσεων που είχε στους προσαγωγούς.

Απόντες Μπρέσκα και Σέλεζι

Η χθεσινή προπόνηση έγινε δίχως την παρουσία των Ζόλταν Σέλεζι και Μάριο Μπρέσκα. Από την μία ο Ούγγρος αμυντικός έχει υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα και από την άλλη ο μοναδικός σκόρερ των ερυθρόλευκων στην Super League βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του, προκειμένου να μαζέψει τα τελευταία πράγματα από το σπίτι, επιστρέφοντας και πάλι σήμερα.

Φιλικό με U20

Στο μεταξύ οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν ακόμη ένα φιλικό αγώνα αύριο με αντίπαλο την ομάδα U20 του Αντώνη Μάνδαλου η οποία κάνει ντεμπούτο στο πρωτάθλημα U20 της Super League το ερχόμενο Σάββατο στο Κορωπί με αντίπαλο τον Πανιώνιο στις 11π.μ. Ο αγώνας ανάμεσα στην ομάδα U20 και τους παίκτες του Σάκη Τσιώλη θα ξεκινήσει στις 6.30μ.μ. στο ΕΑΚ Βόλου.

Τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 5, 10 & 15 ευρώ. Η είσοδος για γυναίκες και παιδιά είναι 5 ευρώ. Η είσοδος από τις Θύρες 14, 17, 26, 29 (πάνω διάζωμα) και από τις Θύρες 1-12 (πέταλο) στοιχίζει 10 ευρώ. Η είσοδος από τις Θύρες 13, 16, 18, 19, 28, 30 (κάτω διάζωμα) στοιχίζει 15 ευρώ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011. Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ επισημαίνει πως στις Θύρες των VIP και των Επισήμων, δεν θα διατεθούν θέσεις για κατόχους εισιτηρίων αγώνα». Τέλος ανακοινώνεται πως από την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ότι η τελευταία ημέρα διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011 είναι το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010, έως τις 3 το μεσημέρι. Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας να απευθύνονται μόνο στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου Π. Μελά 3 με Ιάσονος, (3ος όροφος), τηλ: 24210 34507, καθημερινά, 9.00-14:00 & 17:30-21:30.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου