ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν ήταν μόνο ο Βόλος εντυπωσιακός

δεν-ήταν-μόνο-ο-βόλος-εντυπωσιακός-488126

Τελικά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα δεν ήταν μόνο ο Βόλος και ο Ολυμπιακός εντυπωσιακός αλλά όλη η πρεμιέρα!!! Αναμφίβολα δεν ήταν η πιο συνηθισμένη πρεμιέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ακόμα και πιο παλιοί δύσκολα θα μπορούν να θυμηθούν ξεκίνημα με τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ να ξεκινούν με "στραπάτσα" την ίδια ώρα που οι τρεις του βορρά, Ηρακλής, ΠΑΟΚ και Αρης μπήκαν θριαμβευτικά.
Άλλωστε για να βρει κάποιος από ποτέ έχουν να ξεκινήσουν οι τρεις μεγάλοι χωρίς νίκη σε πρεμιέρα θα πρέπει να ανατρέξει πολύ παλιά, εν έτει 1989, όταν οι "πράσινοι" παραχωρούσαν 0-0 στον Εθνικό, η ΑΕΚ έφερνε 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός το ίδιο σκορ απέναντι στον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.
ΠΑΟΚ, Ηρακλής και Αρης κέρδισαν Πανσερραϊκό, Ολυμπιακό και Καβάλα, η Ξάνθη πήρε βαθμό από τον ΠΑΟ κι αν ισχύει αυτό που λέμε πως πολλά φαίνονται στην αρχή, τότε μπορεί κανείς να υποθέσει ότι θα παρακολουθήσουμε ένα πολύ ενδιαφέρον πρωτάθλημα, με τους "βόρειους" να μοιάζουν πιο έτοιμοι από ποτέ για την… υπέρβαση.
Συνοπτικά η 1η αγωνιστική της Superleague:
Παναθηναϊκός-SKODA Ξάνθη 1-1 (9′ Πετρόπουλος – 51′ Έλινγκτον)
Λάρισα-Ατρόμητος 1-0 (77′ Κουζέν)
Πανιώνιος-Ολυμπιακός Βόλου 0-1 (59′ Μπρέσκα)
Ηρακλής-Ολυμπιακός 2-1 (79′ πεν. Μάρα, 86′ Βέλλιος – 59′ Μήτρογλου)
ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός 3-2 (45′ Βιεϊρίνια, 47′ Τσιρίλο, 70′ Παπάζογλου -19′, 55′ Μπέλιτς)
Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης 0-1 (4′ Λαδάκης)
Καβάλα-Άρης 0-1 (26′ Οριόλ)
Κέρκυρα-ΑΕΚ 2-1 (17′ Τσίγγας, 53′ Επστάιν-64′ Τζεμπούρ).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου