ΤΟΠΙΚΟ

Παρελθόν πριν γίνει παρόν ο Γκώνιας στον «Βόλος Ν.Π.Σ.»

παρελθόν-πριν-γίνει-παρόν-ο-γκώνιας-στ-411165

Παρελθόν πριν καν γίνει παρόν, δηλαδή λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της πρόσληψής του και πριν ξεκινήσει δουλειά, αποτελεί για τον «Βόλος Ν.Π.Σ.» ο Τάκης Γκώνιας, με συνέπεια η νεοσύστατη ομάδα του Βόλου να ψάχνει νέο τεχνικό ηγέτη. Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Βόλος Ν.Π.Σ. και ο προπονητής Τάκης Γκώνιας αποφάσισαν από κοινού να μην ενεργοποιήσουν τη μεταξύ τους συνεργασία. Η διοίκηση του Βόλος Ν.Π.Σ. εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική καριέρα του Τάκη Γκώνια, ο οποίος θα παραμείνει φίλος της ομάδας».

Πέρα από το θέμα προπονητή, παρά το γεγονός ότι η διοίκηση του «Βόλος Ν.Π.Σ» αρχικά γνωστοποίησε ότι οι μεταγραφές θα ανακοινωθούν την 1η Ιουλίου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας… έχει ανακοινώσει επίσημα την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Ραφαήλ Μελισσόπουλο (20χρονος εξτρέμ δανεικός από την Ξάνθη), Αντώνη Ντεντάκη (δεξιός μπακ από την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ) και Στέργιο Φαρμάκη (23χρονος τερματοφύλακας από τον ΑΟ Καρδίας).

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά πάντως έχει διαρρεύσει πως η ομάδα του Βόλος ΝΠΣ, έχει αποκτήσει τον 27χρονο αμυντικό Στέργιο Δημόπουλο, ο οποίος αγωνιζόταν με τα χρώματα της Αναγέννησης Καρδίτσας, έχοντας φέτος 29 συμμετοχές, ενώ φέρονται να είναι κλεισμένοι για την ομάδα του Βόλος Ν.Π.Σ., ο Βολιώτης Αλέξανδρος Ζέρης, ο 32χρονος Αργεντινός Μαρσέλο Πέντα, ο οποίος την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Λάρισας, αλλά και ο επίσης Αργεντινός 33χρονος Πίτου Γκαρσία, ο οποίος έχει κάνει σημαντική καριέρα στην Ελλάδα με τον Ηρακλή και τον Ατρόμητο Αθηνών, ενώ τη χρονιά που τελείωσε αγωνίστηκε στον Άρη. Επίσης έχει υπογράψει και ο νεαρός στόπερ του Εθνικού Καρδίτσας, Θωμάς Παπαδόπουλος.

Ακόμη την έναρξη της συνεργασίας του με τη σχολή ποδοσφαίρου της Αγίας Παρασκευής ανακοίνωσε ο Βόλος Ν.Π.Σ. Η σχετική ανακοίνωση: «Ο Βόλος Ν.Π.Σ. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τη σχολή ποδοσφαίρου Αγ. Παρασκευής Βόλου, δημιουργώντας τις ιδανικές συνθήκες και προϋποθέσεις σε ευρωπαϊκά πρότυπα και πάντα προς όφελος των νέων αθλητών, ώστε μέσα από τη συνεργασία αυτή να αναδειχθούν μεγάλα ταλέντα.

Ο πρόεδρος του Βόλος Ν.Π.Σ. Γιώργος Σπυριδόπουλος και ο γενικός γραμματέας της Αγ. Παρασκευής Αλέξης Μαλακασιώτης, θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 10/7 στις εγκαταστάσεις της Αγ. Παρασκευής, όπου θα παρουσιάσουν και θα αναλύσουν το πλάνο της συνεργασίας».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου