ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Οι εκλογές «έβγαλαν» Λ. Μπακάλη στον Γ.Σ. Αλμυρού

οι-εκλογές-έβγαλαν-λ-μπακάλη-στον-γ-σ-411197

Εξελέγη Δ.Σ., ανακοινώθηκε ο προπονητής, αρχίζουν οι μεταγραφές και η προετοιμασία ξεκινά στις 24/7

Το ότι ο Λάκης Μπακάλης είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει από τον πάγκο τον Γ.Σ. Αλμυρού στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής ήταν από καιρό γνωστό, αλλά δεν μπορούσε να είναι επίσημο, αφού δεν υπήρχε διοικητικό συμβούλιο – έως προχθές βράδυ που εξελέγη… το οποίο σήμανε και την επισφράγιση της συνεργασίας τόσο με τον Λάκη Μπακάλη όσο και με τον Κώστα Γρηγοριάδη, που αποτελούν το προπονητικό τιμ για τον ΓΣΑ.

Θετικό για τον Αλμυρό είναι ότι πριν τις εκλογές οι ιθύνοντες της ποδοσφαιρικής ομάδας είχαν ξεκινήσει τις προσπάθειές για τη δημιουργία ενός δυνατού συνόλου ενόψει της νέας σεζόν στη Γ’ Εθνική και πλέον αναμένεται να ολοκληρωθεί ο προγραμματισμός της ομάδας, που περιλαμβάνει κάποιες πολύ καλές μεταγραφές, πριν την έναρξη της προετοιμασίας που θα γίνει 24 Ιουλίου…

Ο Λάκης Μπακάλης, γνώστης της κατηγορίας, με αφορμή την ανάληψη ης τεχνικής ηγεσίας του Γ.Σ. Αλμυρού ανέφερε πως όλα δείχνουν πως θα δημιουργηθεί κάτι καλό αλλά ήδη από τη θεωρεία περνάμε στην πράξη: «Ευχαριστώ το Δ.Σ. για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Είναι τιμή για μένα να είμαι προπονητής του Γ.Σ. Αλμυρού. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχουμε επιτυχίες», ανέφερε, ενώ η έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει στις 24/7.

Μόλις ολοκληρώθηκαν αργά το βράδυ της Τετάρτης 28 Ιουνίου οι αρχαιρεσίες για τη νέα Διοίκηση και την εξελεγκτική επιτροπή του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, με τον Γ. Παπακωνσταντίνου να έρχεται πρώτος σε ψήφους …

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εφορευτικής επιτροπής, τα αποτελέσματα των ψήφων που πήραν οι υποψήφιοι που εκλέγονται για το ΔΣ είναι τα εξής:

Παπακωνσταντίνου Γεώργιος 52

Τσιλιός Απόστολος 47

Κωστόπουλος Δημήτριος 46

Τετριμήδας Δημήτριος 44

Βούλγαρης Στυλιανός 43

Βούλγαρη Ιωάννα 42

Αγραφιώτης Κωνσταντίνος 40

Κοντογεωργάκης Γεώργιος 39

Λούπος Δημήτριος 38

Καραζούπης Γεώργιος 34

Ντάγκα Λαμπρινή 32

Κρανάς Χρήστος 32

Αραμπατζής Απόστολος 31

Τσέλιας Χρήστος 29

Γκουτζή Χριστίνα 28

Ακολούθησαν χωρίς να εκλεγούν στο ΔΣ οι:

Γκόβαρης Χρήστος 26

Μελέτης Ιωάννης 24

Τσιότρας Νικόλαος 17

Μάκκας Ιωάννης 15

Για την εξελεγκτική επιτροπή εκλέχθηκαν:

Αυγουλάς Γεώργιος του Αντωνίου 37

Σαμαράς Νικόλαος του Γεωργίου36

Μπελεγρίνης Νικόλαος του Αριστοφάνη 30

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου