ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δυο οι προτάσεις…. χωρίς το 1+1

δυο-οι-προτάσεις-χωρίς-το-11-413350

Καταλήγουν στη 2η πρόταση Τσιμπανάκος – Κουφιδάκης… δεν «μπαίνει» σε ψηφοφορία στη Γ.Σ του Ολυμπιακού ο Μποτσιβάλης

Κορυφώνεται η αγωνία για τα διοικητικά του Ολυμπιακού Βόλου, αφού πλέον απομένουν μόλις 5 ημέρες μέχρι τη Γ.Σ. του ΑΣ Ολυμπιακός (3/7),η οποία θα αποφασίσει σε ποιον θα δοθεί το χρίσμα για την ανάληψη της διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας…

Η δεύτερη πρόταση, σύμφωνα με την οποία καταλήγουν να προχωρήσουν μαζί Ευριπίδης Τσιμπανάκος και Γιάννης Κουφιδάκης, αναμένεται να κατατεθεί σήμερα ή αύριο στον Ερασιτέχνη, ενώ ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης συνεχίζει να δηλώνει πως έχει έτοιμη την επόμενη μέρα με προπονητή τον Μ. Ζιώγα, πατώντας στην περσινή συμφωνία για 1+1 χρόνο, και υποστηρίζει ότι θα πρέπει να ορίσει (!) μια διοικούσα επιτροπή και πως το πλάνο του δεν μπαίνει σε ψηφοφορία!

Τη Δευτέρα 3 Ιουλίου στο FORUM θα γίνει η γενική συνέλευση, με κορυφαίο θέμα ανάμεσα σε άλλα την ανάθεση ποδοσφαιρικού τμήματος σε διοικούσα επιτροπή για την περίοδο 2017-18, και ο αντιπρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, Ζάκος Σαχίνης, ξεκαθάρισε πως το 1+1 δεν ισχύει, γιατί η περσινή διοικούσα επιτροπή είχε διαφορετική δομή, ενώ το συμφωνητικό εκείνο υπογράφηκε για να υπάρχει μία συνέχεια, στην περίπτωση που ο Ολυμπιακός Βόλου θα ανέβαινε στη Football League

Ο αντιπρόεδρος του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου Ζ. Σαχίνης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βόλος 98.6» και αναφέρθηκε και στη χθεσινή δήλωση του κ. Παναγιώτη Μποτσιβάλη, πως το πλάνο του για τον Ολυμπιακό δεν θα μπει σε ψηφοφορία στη γενική συνέλευση της 3ης Ιουλίου.

Μεταξύ άλλων ο κ. Σαχίνης ανέφερε: «Δεν είναι τόσο τυπικό το θέμα όσο φαίνεται. Όντως, η διοικούσα επιτροπή, με επικεφαλής τον κ. Μποτσιβάλη, υπέγραψε αυτό το συμφωνητικό με τον Ερασιτέχνη για ένα 1+1 χρόνο, για να υπάρχει μία συνέχεια, τη στιγμή κατά την οποία θα ανέβαινε η ομάδα κατηγορία. Θα ήταν άδικο να πονέσουν οικονομικά κάποιοι άνθρωποι, ν’ ανεβάσουν την ομάδα και μετά η γενική συνέλευση να τη δώσει έτοιμη στην Β’ Εθνική σε κάποιον άλλον επιχειρηματία. Αυτή ήταν η έννοια του 1+1.

Από εκεί και πέρα, η διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου είχε μία δομή. Αυτή τη δομή δεν την έχει τώρα. Είναι μόνο επικεφαλής ο κ. Μποτσιβάλης και κάποια άλλα άτομα που τον συνοδεύουν και είναι στην ομάδα του. Και οι δύο πλευρές έχουμε δίκαιο. Κι εμείς ως Ερασιτέχνης μπορούμε να δεχτούμε μία πρόταση και να τη συζητήσουμε, άσχετα αν θα τη φέρουμε στη γενική συνέλευση. Γιατί, μπορεί να έρθει η πρόταση στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, να μην την εγκρίνουμε να μην τη φέρουμε προς ψήφιση στη γενική συνέλευση. Δε σημαίνει, ότι όποιος έρθει σήμερα και μας υποβάλει μία πρόταση θα τη φέρουμε στη γενική συνέλευση. Αυτό είναι λάθος.

Εφόσον όλοι αγαπάμε και ενδιαφερόμαστε για τον Ολυμπιακό Βόλου, ποιος ο λόγος να πάμε ξεχωριστά; Άκουσα τον κ. Κουφιδάκη, που είναι παλιός παράγοντας και μετράει τις κουβέντες του, πως μίλησε και με τον κ. Μποτσιβάλη και με τον κ. Τσιμπανάκο. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται ομοιογένεια. Δε θέλουμε να πάμε στη γενική συνέλευση και να είμαστε πέντε κομμάτια. Ο λόγος ότι φέρνουμε τις προτάσεις πρώτα στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη κι όχι κατευθείαν στη γενική συνέλευση, είναι ακριβώς αυτός. Να δούμε τι θα αναγράφει και τι σκοπό θα έχει η νέα πρόταση, που θα κατατεθεί και αν μπορούν οι δύο προτάσεις να συμψηφιστούν και να πάμε με μία.

Θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, για να ενημερώσουμε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για την πρόταση του κ. Μποτσιβάλη, την οποία παρέλαβε εγγράφως ο κ. Τσεκούρας. Αν κατατεθεί και η άλλη πρόταση, θα τη συζητήσουμε κι αυτή. Από κει και πέρα την Παρασκευή θα καλέσουμε τους φιλάθλους μαζί με τους παλαιμάχους, να έρθουν στα γραφεία και να βρούμε μία καλή λύση, ώστε τη Δευτέρα στη γενική συνέλευση να υπάρχει αυτή η έννοια της οικογένειας. Εμένα η πρότασή και ευχή μου -όχι ως αντιπροέδρου αλλά ως φιλάθλου του Ολυμπιακού Β.- είναι να πάμε όλοι μαζί και ενιαία».

Αναφερόμενος στη δεύτερη πρόταση, τόνισε: «Αν η δεύτερη πρόταση είναι όντως τεκμηριωμένη και εγγυημένη, θα πάει στη γενική συνέλευση. Γιατί υπάρχει κι άλλη περίπτωση. Να έρθει η διοικούσα επιτροπή τον Δεκέμβριο και να μας πει, δεν μπορούμε να βάλουμε άλλα χρήματα, τελειώσαμε. Αυτομάτως, όλη την ευθύνη την έχει ο Ερασιτέχνης. Εμείς θα πρέπει, τότε, να καλύψουμε τους παίκτες και όλα τα έξοδα που θα έχουν δημιουργηθεί. Δεν μπορώ να πάρω θέση σε υποτιθέμενη πρόταση και υποτιθέμενη κίνηση. Νωρίτερα από τη γενική συνέλευση θα υπάρξουν εξελίξεις και θα ξέρουμε πώς θα κινηθούμε».

Επένδυση με Μοδέα

Επένδυση για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ θεωρείται η μεταγραφή της 15χρονης Ελένης Μοδέα από την ΑΕΒΔ στον Ολυμπιακό Βόλου. Η ανακοίνωση από την πλευρά των ερυθρολεύκων. Αναλυτικά:

«Σε μια αθλητική επένδυση για το μέλλον της ομάδας προχώρησε ο Oλυμπιακός Βόλου αφού στην ομάδα μας εντάχθηκε, με ελεύθερη μεταγραφή, προερχόμενη από την ομάδα της ΑΕ Διμηνίου-Βόλου, η νεαρή και πολλά υποσχόμενη Ελένη-Ντέβα Μοδέα.

Η Ελένη θα ακολουθήσει την προετοιμασία της α’ ομάδας, ενώ θα αγωνίζεται και στις κατηγορίες Κορασίδων και Νεανίδων.

Η Ελένη είναι 15 χρόνων (γεννημένη το 2002), έχει ύψος 1.79 και αγωνίζεται στις θέσεις 3-4, είναι μαθήτρια του Μουσικού Σχολείου Βόλου και ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία 10 ετών στην τότε ομάδα του Σαρακηνού, η οποία μετά συγχωνεύτηκε με το Διμήνι.

Τον Ιανουάριο του 2017 κλήθηκε και έλαβε μέρος στο Τουρνουά Πέτρος Καπαγέρωφ της ΕΟΚ, ανάμεσα σε 48 επιλεγμένες αθλήτριες της ηλικίας της, μετά από προεπιλογή που έγινε στον Βόλο τον Νοέμβριο του 2016, από το αντίστοιχο μπασκετικό καμπ. Έχει κληθεί και συμμετείχε στο Κλιμάκιο Κορασίδων Βορείου Ελλάδος.

Η Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 καλωσορίζει την Ελένη Μοδέα στην ομάδα μας».

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου