ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην τελική ευθεία με 2 προτάσεις

στην-τελική-ευθεία-με-2-προτάσεις-414322

Στην τελική ευθεία μπαίνουν οι διεργασίες για την επομένη μέρα στα διοικητικά του Ολυμπιακού Βόλου, αφού πλέον υπάρχει αντίστροφη μέτρηση μέχρι τη Γ.Σ. του ΑΣ Ολυμπιακός (3/7), που θα αποφασίσει σε ποιον θα δοθεί το χρίσμα για την ανάληψη της διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας…

Η δεύτερη πρόταση αναμένεται στον Ερασιτέχνη, αφού μετά από συνάντηση που είχαν χθες, πάρθηκε απόφαση να προχωρήσουν μαζί Ευριπίδης Τσιμπανάκος και Γιάννης Κουφιδάκης, ενώ ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης δηλώνει πως έχει έτοιμη την επόμενη μέρα με «συμβουλή» Σάκη Τσιώλη!

Κουφιδάκης και Τσιμπανάκος συμφώνησαν να καταθέσουν πρόταση στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου για την ανάληψη του ποδοσφαιρικού τμήματος, με συνέπεια να επιβεβαιωθεί η φημολογία των προηγούμενων ημερών για συνεργασία και από κοινού συμπόρευση. Έτσι, λοιπόν η δεύτερη πρόταση, για την οποία γινόταν λόγος τις προηγούμενες μέρες, είναι πλέον δεδομένο ότι πέφτει στο τραπέζι.

Μάλιστα, ο Γιάννης Κουφιδάκης, μιλώντας την Κυριακή στον τηλεοπτικό σταθμό «ASTRA» επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του και το ραντεβού για να κατατεθεί πρόταση… Ο Ι. Κουφιδάκης μεταξύ άλλων τόνισε: «Είχα τονίσει πως δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά, ως διοικητικός παράγοντας, με το ποδόσφαιρο. Όμως, η αγάπη μου για τον Ολυμπιακό Βόλου τα ξεπερνά όλα. Είναι μια χρονιά ιδιαίτερη. Τελειώνει ο Ιούνιος και ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει διοικητικό πρόβλημα, καθώς θα πρέπει να υπάρξει μια διοικούσα επιτροπή η οποία θα κλείσει προπονητή, στη συνέχεια θα πρέπει να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές και να γίνει ο σχεδιασμός ενόψει της νέας χρονιάς.

Έχουν γίνει κάποιες επαφές με άτομα που αγαπούν τον Ολυμπιακό Βόλου. Με τον Ερασιτέχνη, διάφορους παράγοντες και άτομα… Μέχρι την Τετάρτη, πιστεύω, πως θα έχει βρεθεί λύση για τον Ολυμπιακό. Περιμένουμε να εξασφαλίσουμε κάποιες εγγυήσεις, για να προχωρήσουμε. Αν τελικά κατατεθεί πρόταση, ο Ερασιτέχνης και η γενική συνέλευση θα αποφασίσει ποιος θα αναλάβει τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Συζητάμε και με άτομα εκτός Βόλου, οι οποίοι θα συμβάλουν οικονομικά στην προσπάθεια. Δεν θα βάλουν χρήματα στην ομάδα μόνο τα άτομα που θα απαρτίζουν τη διοικούσα επιτροπή. Θα γίνει άνοιγμα και στους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Το μεγαλύτερο φορτίο, ωστόσο, θα το σηκώσουν, όπως είναι φυσικό, τα άτομα της διοικούσας επιτροπής.

Όσον αφορά τον στόχο, ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται, και αυτό θα κάνει και τη νέα χρονιά.

Είμαστε στη τελική ευθεία, και σε δύο-τρεις μέρες θα έχουν ολοκληρωθεί οι επαφές και θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις».

Ετοιμότητα Μποτσιβάλη

Έτοιμος να συνεχίσει να έχει τα διοικητικά ηνία των ερυθρολεύκων εμφανίστηκε και ο Π. Μποτσιβάλης φιλοξενούμενος στο Astra TV, τονίζοντας μάλιστα ότι προσωπικός του σύμβουλος λόγω φιλίας είναι ο Σάκης Τσιώλης…

«Από τον Σάκη Τσιώλη θα παίρνω τις συμβουλές του αμισθί λόγω φιλίας. Θα τον πάρουμε σαν εξωτερικό σύμβουλο σε όλο το πλάνο. Ό,τι ώρα θέλω τον παίρνω τηλέφωνο φιλικά και αμισθί», ήταν τα λόγια του Μποτσιβάλη για το θέμα, ενώ για την ανάληψη της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος, μίλησε για πλάνο πάνω στο οποίο θα κινηθεί τη νέα χρονιά…. «Κατέθεσα ένα μέρος του πλάνου πάνω στο οποίο θα κινηθεί η ομάδα τη νέα χρονιά. Τον σχεδιασμό και πώς θα πορευτεί ο Ολυμπιακός καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Όπως είχα δηλώσει και πέρυσι και δεν τηρήθηκε, θα αποκτηθούν έξι ποδοσφαιριστές-ονόματα και οι υπόλοιποι παίκτες θα είναι «μαχητές» της Γ’ Εθνικής, που θα έχουν διαπρέψει στον όμιλο… Παραμένω πρόεδρος, έχω συμφωνήσει για 1+1 χρόνο και φέτος θα πρέπει να ορίσω μια διοικούσα επιτροπή. Δεν απαγορεύω σε κανέναν να καταθέσει πρόταση, αλλά αυτό δεν προκύπτει στη συμφωνία που έγινε πέρυσι με τον Ερασιτέχνη… Έχω έτοιμο το προπονητικό τιμ, έχω έτοιμους 20 παίκτες, μαζί με αυτούς που θα κρατήσουμε από την περσινή ομάδα, και μένει να πάρουμε τέσσερα ακόμη ονόματα. Προπονητή έκλεισα τον κ. Ζιώγα και βοηθό τον κ. Μπράτσο, ο οποίος είναι αξιόλογος και το έδειξε στα τελευταία παιχνίδια, όπου η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Έχω συμφωνήσει και με ποδοσφαιριστές, αλλά δεν θα τους αναφέρω. Πέρυσι είχα διαφωνήσει με τους παίκτες-ονόματα που ήρθαν στην ομάδα, οι οποίοι ήταν μισθοφόροι. Από τους υπάρχοντες παίκτες θα μείνουν 10-12 ποδοσφαιριστές. Φέτος δεν θα υπάρξει συνδιοίκηση. Εγώ θα παίρνω τις αποφάσεις, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ακούω τους συνεργάτες μου. Αν η ομάδα ανέβει, θα συνεχίσω και την επόμενη χρονιά. Διαφορετικά θα αποχωρήσω και θα είμαι ένας απλός φίλαθλος της ομάδας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Π. Μποτσιβάλης τονίζοντας πως το πλάνο του δεν μπαίνει σε ψηφοφορία!

Την ερχόμενη Δευτέρα η Γ.Σ.

Στις 3 Ιουλίου στο FORUM, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου, θα γίνει η γενική συνέλευση, με κορυφαίο θέμα ανάμεσα σε άλλα την ανάθεση ποδοσφαιρικού τμήματος σε Διοικούσα Επιτροπή για την περίοδο 2017-18. Η ανακοίνωση:

«Καλούνται τα μέλη του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 στην τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων FORUM (Δεληγιώργη – Πολυμέρη) και ώρα 18:30, και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 19:30 της ίδιας ημέρας, με θέματα:

1. Εκλογή προέδρου και γραμματέα αυτής.

2. Διοικητικοί απολογισμοί τμημάτων.

3. Οικονομικοί απολογισμοί τμημάτων.

4. Ανάθεση ποδοσφαιρικού τμήματος σε Διοικούσα Επιτροπή για την περίοδο 2017-18.

5. Προγραμματισμός από τη Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου για την αθλητική περίοδο 2017-18.

Στη γενική συνέλευση έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.

Την ημέρα της γενικής συνέλευσης μπορούν να τακτοποιούνται ταμειακώς όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή.

Όσοι επιθυμούν να εγγραφούν ως νέα μέλη του συλλόγου, μπορούν να το πράττουν έως και την ημέρα της γενικής συνέλευσης».

Συνεργάτης του Γ. Βλιώρα ο Π. Γκουγκουτούδης

Ο Παναγιώτης Γκουγκουτούδης θα είναι ο συνεργάτης προπονητής του Γιώργου Βλιώρα στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10/01/1980. Είναι Αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος, έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Είναι απόφοιτος της Σχολής Προπονητών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ) και μέλος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης (ΣΕΠΚ).

Η ενασχόλησή του με το μπάσκετ ξεκίνησε το 1993 από τις ακαδημίες του Περιστερίου, για να συνεχιστεί σε αυτές του Ιωνικού Νέας Φιλαδελφείας και της Αργούς Κηπουπόλεως. Ως αθλητής, την περίοδο 2012-2015 αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ με τα χρώματα του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού (ΓΣΑ) και του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου (ΓΣΒ), από το 2009-2012 αποτέλεσε μέλος της ομάδας μπάσκετ της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, ενώ από το 2000-2008 συμμετείχε σε διάφορες ομάδες των πρωταθλημάτων της ΕΣΚΑ.

Τέλος, από το 2014-2015 διατέλεσε προπονητής ακαδημιών του ΓΣΒ, ενώ εργάστηκε ως πρώτος προπονητής στην ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου. H Διοικούσα Επιτροπή των τμημάτων μπάσκετ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 καλωσορίζει τον Παναγιώτη στην ομάδα.

Φιλικά έδωσε η Ακαδημία μπάσκετ

Σειρά φιλικών παιχνιδιών στο κλειστό της Κατερίνης με τον Πιερικό/Αρχέλαο, έδωσαν το περασμένο Σάββατο τμήματα της ακαδημίας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου. Συγκεκριμένα, έγιναν τρία παιχνίδια, κορασίδες-νεάνιδες, μίνι-παμπαίδες και παίδες.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου