ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξεχωρίζει και στην πάλη στην άμμο

ξεχωρίζει-και-στην-πάλη-στην-άμμο-416558

Ο Παλαιστικός Όμιλος Βόλου είχε επιτυχίες και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Wrestling

Επιμέλεια ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Με απόλυτη επιτυχία και με διακρίσεις του ΠΑΟΒ ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Wrestling Ανδρών/Γυναικών, Εφήβων/Νεανίδων και Παίδων/Κορασίδων που διεξήχθη στην Παραλία Κατερίνης. Και στην πάλη στην άμμο ο Παλαιστικός Όμιλος Βόλου είχε επιτυχίες, αφού η Γεωργία Καρακατσάνη και ο Γιάννης Κωνσταντάκης πήραν την πρόκριση για το Παγκόσμιο που θα γίνει στην Τουρκία (προκρίθηκαν οι 3 πρώτοι).

Στο Πανελλήνιο Πάλης στην άμμο στις γυναίκες στην κατηγορία +70 κιλών η Γεωργία Καρακατσάνη του ΠΑ.Ο. Βόλου ήταν 2η (1η η Πιτσιάβα –«Ογχηστός» Λάρισας), ενώ στους Παίδες στα +70 ο Γιάννης Κωνσταντάκης ήταν 3ος.

Στους άνδρες στα 90 κ. ο Κώστας Γκαγκαμάνος ήταν 5ος ενώ συμμετείχαν και οι Θανάσης Κυπραίος (90 κ.) και Θανάσης Πανταζόπουλος (+90 κ.)

Στους άνδρες πρωταθλητής σύλλογος αναδείχθηκε ο Α.Π.Σ. Καλών Δένδρων, ενώ στις Γυναίκες τον τίτλο του πρωταθλητή κατέκτησαν οι Ευπιρίδαι Άνω Λιοσίων.

Οι επιτυχίες στην άμμο έρχονται ως συνέχεια των επιτυχιών του Παλαιστικού Αθλητικού Ομίλου Βόλου καθώς στο πρόσφατο Πανελλήνιο Παιδικό Τουρνουά Πάλης στη Λάρισα έλαβε μέρος με 12 αθλητές (Δημήτρης Κέκιας, Νίκος Μουχαμέτι, Σωτήρης Μακροστέργιος Ραφαήλ Μουχαμέτι, Δημήτρης Βρανάς, Άγγελος Μουχαμέτι, Ιωσήφ Νικολαΐδης, Απόστολος Κουρκούβελος, Λουκάς Παπαδημητρίου, Βάϊος Τσέλιος, Άγγελος Αποστόλου, Ηλίας Κουρκούβελος) και όλοι τους κατέκτησαν μετάλλια (9 χρυσά και 3 αργυρά)

Ο ΠΑΟΒ δεν μένει στα όρια της Ελλάδας, αφού διακρίνεται και σε διεθνές επίπεδο, με την αθλήτρια Λυγερή Βούλγαρη που πλέον συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων αθλητριών στην ηλικία της σε Ελλάδα και Ευρώπη… και την ερχόμενη εβδομάδα θα διεκδικήσει άλλη μια διεθνή διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ελευθέρας Πάλης Νεανίδων…

Η Βολιώτισσα αθλήτρια Λυγερή Βούλγαρη, μετά την τρίτη θέση στα 67 κιλά των νεανίδων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Πάλης στη Ρουμανία, τη 2η θέση στην κατηγορία γυναικών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, την πρωτιά στην κατηγορία της, και την εξασφάλιση του εισιτήριου για το Πανευρωπαϊκό, έχει προετοιμαστεί με την Εθνική ομάδα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης Νεανίδων που θα γίνει στο Ντόρτμουντ, από 27 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου

Οι επιτυχίες του Παλαιστικού Ομίλου Βόλου υπό την προεδρία του Λεωνίδα Βαλκανιώτη, είναι αποτέλεσμα της καλής δουλειάς που γίνεται εδώ και χρόνια στον βολιώτικο σύλλογο, από τους προπονητές Δημήτρη και Στάθη Τσουμπουσλή και Κώστα Γκαγκαμάνο.

Η Λυγερή Βούλγαρη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης Νεανίδων

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου