ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Παραμονή Κοντοβά στη Νίκη Βόλου

παραμονή-κοντοβά-στη-νίκη-βόλου-416581

Με τον Χρήστο Κοντοβά να συνεχίζει στο τεχνικό τιμ των κυανόλευκων ως προπονητής τερματοφυλάκων θα ξεκινήσει και τη φετινή χρονιά η Νίκη Βόλου, η οποία πλέον αναζητεί ακόμη δύο προσθήκες στο τεχνικό τιμ.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η παρουσία των Στέφανου Ξηροφώτου και Φάντζιο Μπούις ως τεχνικού διδύμου στον κυανόλευκο πάγκο είναι δεδομένη και ανακοινώθηκε στη Γ.Σ. των κυανόλευκων, με τον Βολιώτη προπονητή να συνεχίζει στους κυανόλευκους, έχοντας πλέον όμως στο πλάι του και τον Φάντζιο Μπούις. Ο Βέλγος αρχιπροπονητής των κυανόλευκων ακαδημιών, έχοντας αφήσει εξαιρετικά δείγματα γραφής από τη μέρα που ανέλαβε, θα έχει πλέον νέο ρόλο, «τρέχοντας» από κοινού με τον Ξηροφώτο για το χτίσιμο της νέας ομάδας.

Με στόχο να δοθούν οι ευκαιρίες στους νεαρότερους ποδοσφαιριστές, δίχως όμως η Νίκη να χάσει τη θέληση για πρωταθλητισμό, μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται να ανακοινωθούν αρχικά οι ποδοσφαιριστές που θα παραμείνουν από την περσινή χρονιά.

Από εκεί και πέρα σίγουρα θα υπάρξουν και προσθήκες ποδοσφαιριστών, οι οποίοι έχοντας εμπειρία και από μεγαλύτερες κατηγορίες θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά αλλά και να εμπνεύσουν τους μικρότερους ποδοσφαιριστές, όπως έκανε για παράδειγμα φέτος ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός Γιώργος Παρασκευαΐδης, που δεν αποκλείεται να συνεχίσει να φορά τα κυανόλευκα, αλλά και να αποτελεί εκ των ανθρώπων του τεχνικού τιμ των ακαδημιών.

Για την ώρα, βέβαιη μοιάζει η παραμονή του Χρήστου Κοντοβά στο τιμ των κυανόλευκων, με τον 46χρονο βετεράνο άσσο της Νίκης Βόλου που υπερασπίστηκε την κυανόλευκη εστία 112 αγώνες, να συνεχίζει σε γνώριμα λημέρια με στόχο να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τους τερματοφύλακες που θα υποστηρίξουν τα κυανόλευκα γκολπόστ.

Επόμενη κίνηση είναι να κλείσει και ο γυμναστής, αλλά και ακόμη ένας που θα αναλάβει βοηθητικό ρόλο στο δίδυμο των τεχνικών. Δεν αποκλείεται μάλιστα η επιστροφή του γυμναστή Ηλία Σορώκου, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Κώστα Βελιτζέλο την προηγούμενη περίοδο και κάθισε μάλιστα και στον πάγο της ομάδας μετά την αποχώρηση του Μακεδόνα τεχνικού.

Ικανοποίηση για τους μικρούς

Η ομάδα εφήβων της Νίκης Βόλου κατέκτησε την περασμένη Παρασκευή τον τίτλο της κατηγορίας στο Επίσκυρος Cup μεταξύ έξι ομάδων. Οι κυανόλευκοι πανηγύρισαν με τη ψυχή τους τη διάκριση και από τους πανηγυρισμούς δεν ξέφυγε ο προπονητής τους Φάντζιο Μπούις, που σήκωσαν ψηλά στον αέρα. Αναμφίβολα οι μικροί δείχνουν και πάλι τον δρόμο, με πολλούς από τους ποδοσφαιριστές να παίρνουν φέτος το βάπτισμα του πυρός με τη Νίκη Βόλου στη Γ’ Εθνική αλλά να μην είναι οι μόνοι. Τσιανάκας, Ράπτης, Ματθαίου και Βουρδάκης έχουν δείξει ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής και στόχος είναι τόσο αυτοί όσο και άλλοι ποδοσφαιριστές των Νέων Αθλητών να βελτιωθούν ακόμη περισσότερο και να βοηθήσουν με το ίδιο πάθος και θέληση στην αναγέννηση της πρώτης ομάδας. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Σφονδυλιάς, ο οποίος απείχε από τις φετινές υποχρεώσεις λόγω μαθημάτων και ενός τραυματισμού, που τον άφησε νωρίτερα εκτός, αλλά η παρουσία του στη μίνι σειρά αγώνων άφησε ικανοποιημένους άπαντες.

Τρισάγιο στα Πευκάκια για τον Π. Ντοκούζη

Τιμά και φέτος τη μνήμη του Παναγιώτη Ντοκούζη το Blue Club, τελώντας τη Δευτέρα 3/7 τρισάγιο στη μνήμη του: «Το BLUE CLUB ΘΥΡΑ3 “Π. Ντοκούζης” καλεί τα μέλη του στο τρισάγιο που θα τελέσει στη μνήμη του αδικοχαμένου αδελφού μας ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΤΟΚΟΥΖΗ την Δεύτερα 3-7-2017 & ώρα 18:30 στα Πευκάκια. ΠΙΣΤΗ – ΤΙΜΗ – ΑΦΟΣΙΩΣΗ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου