ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Στην κορυφή οι μικροί

στην-κορυφή-οι-μικροί-417235

Τον δρόμο στους μεγάλους έδειξαν οι έφηβοι της Νίκης Βόλου, οι οποίοι στο πλαίσιο του τουρνουά ποδοσφαίρου Επίσκυρος Cup κατέλαβαν την πρώτη θέση στην κατηγορία τους, κερδίζοντας χθες το πρωί με 3-1 την αντίστοιχη ομάδα της Αγίας Άννας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι μικροί των κυανόλευκων προηγήθηκαν με τον Βουρδάκη, ο οποίος είχε παραστάσεις και από τη Γ’ Εθνική φέτος, χρησιμοποιούμενος από τον Στέφανο Ξηροφώτο στο πρωτάθλημα, αλλά ισοφαρίστηκαν από το τέρμα του Κωτούλα.

Οι κυανόλευκοι του Φάντζιο Μπούις ισοφαρίστηκαν από τους παίκτες του Νίκου Αθανασιάδη, με τον Κωτούλα να διαμορφώνει το 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου, ωστόσο κρατούσαν το καλύτερο για το φινάλε του 70λεπτου αγώνα.

Συγκεκριμένα, ο Φουρκιώτης των Νέων Αθλητών πέτυχε το 2-1 και ο Ματθαίου, που επίσης χρησιμοποιήθηκε την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, διαμόρφωσε το τελικό 3-1, με τους ποδοσφαιριστές να πανηγυρίζουν έξαλλα την πρώτη θέση, πετώντας στον αέρα τον Βέλγο προπονητή, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα αποτελέσει το τεχνικό δίδυμο των προπονητών της Νίκης Βόλου, μαζί με τον Στέφανο Ξηροφώτο.

Αναμφίβολα ο Μπούις χάρηκε μαζί με τους ποδοσφαιριστές του την επιτυχία, βλέποντας πως η δουλειά που γίνεται τον τελευταίο καιρό στις ακαδημίες και στην ομάδα των Νέων Αθλητών αποδίδει καρπούς, και βάσει πλάνου η Νίκη μπορεί να αναγεννηθεί και πάλι από τις στάχτες της, εμπιστευόμενη ακόμη περισσότερο τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Τρίτος ο Μαγνησιακός

Όσον αφορά τον μικρό τελικό, εκεί ο Μαγνησιακός επικράτησε στα πέναλτι του Ολυμπιακού Βόλου, μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, ο οποίος ολοκληρώθηκε με 3-3 στην κανονική του διάρκεια, αλλά στα πέναλτι οι κυανόλευκοι ήταν περισσότερο ψύχραιμοι, για να επικρατήσουν με 4-3. Για την ομάδα του Μαγνησιακού σκόραραν οι Μυλωνάς, Μάιπας, Καραγιάννης και από την άλλη για τον Ολυμπιακό Βόλου οι Σιόβας (δύο τέρματα) και Φραγκογιάννης.

Στους αγώνες γεννηθέντων1999-2001 πέρα από τις ομάδες του Βόλου, που κατέλαβαν τις τέσσερις θέσεις, συμμετείχαν επίσης η Ακαδημία Βιεϊρίνια από τη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, όπως επίσης και η Δόξα Δράμας.

Τα ρόστερ

Από την Νίκη Βόλου ο Φάντζιο Μπούις είχε στη διάθεση του τους: Ράπτη, Τασιά, Πρώια, Χριστίδη, Σφονδυλιά, Βλάχο, Κουκουτή, Κουτσούκη, Τσιανάκα, Σέλντι, Σιώμο, Φλώρο, Βουρδάκη, Ματθαίου, Φουρκιώτη, Κακλιά, Τσελεπίδη, Δημόπουλο, Κολυμήτρα, Χατζόγλου, Ξηροκώστα και Χάνο.

Για την Αγία Άννα του Νίκου Αθανασιάδη αγωνίστηκαν οι: Αιντίνι Η., Τσαραώσης, Στεργιόπουλος, Κοτρόνης, Αλεξανδρίδης, Βογιατζής, Λίτσος, Κωτούλας, Νιαώτης, Σάσο, Πασσάς, Σταμπούλογλου, Φολίνας, Γαρυφαλλόπουλος, Συκιώτης.

Για τον Μαγνησιακό των Βασίλη Πανόπουλου και Τάκη Μεταξά έπαιξαν οι: Μήτσας, Σύψας, Φούτρης, Οικονόμου, Μάιπας, Τσιάνος, Σκέρντι, Δοδοντζίδης, Μυλωνάς, Τάρε, Στρούγγης, Μπαλαμώτης, Χότζα, Καραγιάννης, Σουλάι, Φέιζο, Βαρελόπουλος, Τζιότζιος, Μπουρντάνης, Γκάγκας.

Τέλος, για τον Ολυμπιακό Βόλου του Φώτη Αγραφιώτη συμμετείχαν οι: Κωνσταντίνου, Σπύρου, Μασούρας, Ρακής, Βαρελόπουλος, Φραγκογιάννης, Ζάχος, Τσίγκας, Ζατσάι, Παπαεμμανουηλίδης, Σιόβας, Θεοδωρόπουλος, Τσάνιος, Μπόγιαν, Πιτσάβας, Σαββάκης.

Τα συνολικά αποτελέσματα στο Επίσκυρος Cup στις ηλικίες 1999-2001 ήταν τα εξής:

Α’ ΦΑΣΗ

Δόξα – Ολυμπιακός 0-4

Μαγνησιακός – Αγία Άννα 0-2

Νίκη – Ακαδ. Βιεϊρίνια 3-0

Δόξα – Μαγνησιακός 2-2

Ολυμπιακός – Ακαδ. Βιεϊρίνια 1-0

Νίκη – Αγία Άννα 1-0

Δόξα – Αγία Άννα 0-2

Ολυμπιακός – Νίκη 1-1

Μαγνησιακός – Ακαδ. Βιεϊρίνια 2-1

Δόξα – Νίκη 1-4

Ολυμπιακός – Μαγνησιακός 2-0

Ακαδ. Βιεϊρίνια – Αγία Άννα 0-2

Δόξα – Ακαδ. Βιεϊρίνια 2-0

Ολυμπιακός – Αγία Άννα 1-2

Μαγνησιακός – Νίκη 1-4

Βαθμολογία

1. Νίκη Βόλου 13

2. Αγία Άννα 12

3. Ολυμπιακός Β. 10

4. Μαγνησιακός 4

5. Δόξα Δράμας 4

6. Ακαδ. Βιεϊρίνια 0

Β’ ΦΑΣΗ-ΤΕΛΙΚΟΙ

Μεγάλος Τελικός

Νίκη Β. – Αγία Άννα 3-1

Μικρός Τελικός

Ολυμπιακός Β. – Μαγνησιακός 3-3 (3-4πεν.)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου