ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με κόσμο ο Ολυμπιακός στο ματς με Πανιώνιο

με-κόσμο-ο-ολυμπιακός-στο-ματς-με-πανιώ-486122

Με τον κόσμο στο πλευρό του θα είναι σήμερα ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα της ομάδας μετά από 20 χρόνια στην μεγάλη κατηγορία. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού οργανωμένα και μη από το Βόλο και την Αθήνα θα βρεθούν στη Νέα Σμύρνη για να σταθούν δίπλα στην ομάδα στο ματς κόντρα στον Πανιώνιο.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου μάλιστα έδωσε οδηγίες προς τους φιλάθλους για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, αφού εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της που θα μεταβούν μεμονωμένα ή οργανωμένα, σήμερα Σάββατο 28 Αυγούστου στην Αθήνα, για τον αγώνα Πανιώνιος-Ολυμπιακός Βόλου, τους ενημερώνει για τα εξής: Οι οργανωμένοι φίλαθλοι θα εισέλθουν στα πούλμαν που αναχωρούν το Σάββατο από το Βόλο για την Αθήνα, με ονομαστική κατάσταση (ονοματεπώνυμο και απαραίτητη επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας) και βάσει αυτής θα προμηθευτούν τα εισιτήριά τους.

Οι μεμονωμένοι εκδρομείς ή οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου που είναι κάτοικοι Αθηνών, θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους, με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και μόνο, από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου (προπώληση εισιτηρίων από σήμερα Πέμπτη 26 Αυγούστου) ή έξω από τη ΘΥΡΑ 8 του γηπέδου της Ν. Σμύρνης αντίστοιχα, όπου θα βρίσκεται εκπρόσωπος της ΠΑΕ, δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Όλοι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακός Βόλου θα φιλοξενηθούν στη ΘΥΡΑ 8 του γηπέδου της Ν. Σμύρνης.

Τέλος, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου οφείλουν, για άλλη μια φορά, να μη συμμετέχουν σε οποιαδήποτε ανταλλαγή ύβρεων και τυχόν επεισοδίων, ακόμη και αν προκληθούν».

Οι Austrian Boys

Οι Austrian Boys με ανακοίνωσή τους εδώ και μέρες αναφέρουν: “Πέρσι όλο το χρόνο τραγουδούσαμε στη πορεία πρωταθλητισμού από τον πιο μικρό ως και τον πιο μεγάλο ‘20 χρονάκια ήταν αρκετά…’. Μετά από 20 χρόνια έφτασε η ώρα να δούμε το όνειρο πραγματικότητα.28 Αύγουστου η ομάδα μας δίνει το πρώτο ματς στη Super League στη Νέα Σμύρνη με τον ιστορικό Πανιώνιο και το club των Austrian Boys διοργανώνει μια πραγματική εκστρατεία να κοκκινίσει η εθνική οδός, να στείλουμε το μήνυμα σε κάθε κατεύθυνση πως μετά από 20 χρόνια μιζέριας είμαστε ζωντανοί και δυνατοί και είμαστε έτοιμοι για μεγάλα πράγματα…“.

Το Athens Club

Η Λέσχη Φίλων Ολυμπιακού Βόλου Αθηνών ATHENS CLUB επίσης εξέδωσε ανακοίνωση, όπου αναφέρει: “Αγαπητοί Βολιώτες, Μετά από 20 χρόνια αναμονής η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου επιστρέφει στο πρωτάθλημα των «μεγάλων», ξεκινώντας τις υποχρεώσεις της ως φιλοξενούμενη από την ομάδα του Πανιωνίου. Το ραντεβού με την ιστορία έχει προγραμματιστεί για σήμερα και ώρα 18:15 στη Νέα Σμύρνη. Οφείλουμε να βρισκόμαστε όλοι εκεί, παροτρύνοντας γνωστούς και συμπολίτες μας που διαμένουν στο λεκανοπέδιο, ώστε να ενισχύσουμε την αγαπημένη μας ομάδα σε φίλαθλα πλαίσια για την κατάκτηση των πρώτων πόντων. Ας αφιερώσουμε όλοι, λιγοστές ώρες από το χρόνο μας για να σταθούμε στο πλάι της ομάδας που αποτελεί τον πρεσβευτή της όμορφης και ξεχωριστής πόλης μας. Δεν πρέπει να λείψει κανείς από το πάρτι της επιστροφής!

Υ.Γ. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνετε από εκπρόσωπο της ομάδας έξω από τη θύρα 8, όπου και θα φιλοξενηθούμε, με επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου