ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εβαλε και Βλάχο στη μηχανή της

εβαλε-και-βλάχο-στη-μηχανή-της-486131

Χρήσιμα συμπεράσματα είχε την ευκαιρία να βγάλει το τεχνικό τιμ της Νίκης Βόλου μετά το φιλικό τουρνουά που διεξήχθη στο γήπεδο του Αλμυρού με τη συμμετοχή της τοπικής ομάδας και του Πυράσου, όπου η Νίκη Βόλου αναδείχθηκε ισόπαλη με τον ΓΣΑ και ηττήθηκε με 1-0 από τον Πύρασο. Παίκτης της Νίκης είναι πλέον και επίσημα ο Μιχάλης Βλάχος, ο οποίος θα ενισχύσει την αριστερή πτέρυγα των κυανόλευκων.

Ο Χόρχε Μπάριος έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του, μιας και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως αυτά τα 45λεπτα ήταν τα πρώτα φιλικά που έδωσαν οι κυανόλευκοι στη φετινή τους προετοιμασία.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός προσπαθεί να βάλει τη δική του σφραγίδα στην κυανόλευκη ενδεκάδα και να αποκτήσει η ομάδα την ομοιογένεια που χρειάζεται, αφομοιώνοντας παράλληλα τα συστήματα που θα χρειαστεί.

Στόχος του έμπειρου τεχνικού είναι η ομάδα του να μάθει να παίζει τρία συστήματα και αυτό που δοκιμάσθηκε προχθές ήταν το 4-3-3 με δύο κόφτες στο κέντρο. Οι ενδεκάδες και τα πρόσωπα άλλαξαν, αλλά ο Μπάριος επέμεινε στο σχήμα, πιστεύοντας πολύ στους παίκτες που έχει. Η Νίκη μπορεί να μην εντυπωσίασε, άφησε όμως καλές εντυπώσεις κατά διαστήματα. Ωστόσο αυτό δεν είναι και το μοναδικό σχήμα που θα χρησιμοποιηθεί, μιας και για το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας η τεχνική ηγεσία προσανατολίζεται στο να παίξει 4-4-2.

 

Παίκτης της Νίκης ο Βλάχος

Παίκτης της Νίκης Βόλου είναι και επίσημα ο Αντώνης Βλάχος. Ο 25χρονος αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής σκόραρε το μοναδικό γκολ της Νίκης στο τουρνουά του Αλμυρού, αλλά ο Χόρχε Μπάριος είδε στον παίκτη πολύ περισσότερα πράγματα και εισηγήθηκε την απόκτησή του μετά από δύο μέρες δοκιμών. Ο Αντώνης Βλάχος έχει γεννηθεί στις 19/3/1985. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Πειραιώς, Αχαρναϊκό, Κορωπί, Βέροια και Δόξα Κρανούλας. Πέρυσι με τη Δόξα αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια πετυχαίνοντας 1 γκολ.

Μπάριος: «Εμεινα ευχαριστημένος»

Δηλώσεις για την απόδοση της ομάδας του στο φιλικό τουρνουά έκανε ο Χόρχε Μπάριος στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, τονίζοντας: «Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας, μιας και μετά από πέντε μέρες διπλών και σκληρών προπονήσεων στα Γρεβενά τα πόδια των ποδοσφαιριστών είναι ακόμη σκληρά. Πρέπει να δώσουμε συνέχεια στα φιλικά και γι’ αυτό αύριο Σάββατο παίζουμε με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Μία ομάδα δυνατή από τη Β’ Εθνική κατηγορία. Είναι αλήθεια πως μας λείπουν παιχνίδια, γιατί όπως βλέπετε και τα παιδιά δεν μπορούν να αγωνιστούν βάσει της αξίας τους. Στα Γρεβενά κάναμε καλή δουλειά και σκληρή προετοιμασία και πλέον η ομάδα θέλει να ανεβάσει ταχύτητα και να αποκτήσει συνδυασμούς. Είναι πολύ καλό το γεγονός ότι δεν παίζουμε το Σάββατο Κύπελλο. Τώρα που έχουμε χρόνο θα θέλαμε δύο παίκτες θα θέλαμε ταχύτητα στην επίθεση. Ημουν πολύ ευχαριστημένος από αυτά που είδα, γιατί βλέπω ότι έχουμε ποιότητα που πέρσι δεν είχαμε. Είμαστε έτοιμοι κατά το 60 με 70 τοις εκατό και τα φιλικά που παίζουμε είναι πολύ καλό για να μας γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Εχω εμπιστοσύνη τόσο στα παιδιά που πήραμε, όσο και στους παίκτες που έμειναν στο ρόστερ».

 

Στις 4 Σεπτεμβρίου το Κύπελλο

Στις 4 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση για τον θεσμό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Νίκη Βόλου και ΠΑΟ Ρουφ, με τους κυανόλευκους να φιλοξενούν την ομάδα των Αθηνών στο γήπεδο της Νεάπολης. Η απόφαση πάρθηκε χθες από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και έτσι η πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος 2010-11 θα διεξαχθεί στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου. Το πρόβλημα προέκυψε μιας και δεν είχε ολοκληρωθεί η κατάθεση των αδειών λειτουργίας των γηπέδων. Ο αγώνας ορίσθηκε να διεξαχθεί στο γήπεδο του Αλμυρού με ώρα έναρξης τις 6 μ.μ., ωστόσο χθες απεστάλη έγγραφο από την κυανόλευκη ΠΑΕ προς την ΕΠΟ σύμφωνα με το οποίο ζητείται να αλλάξει η έδρα και η Νίκη να αγωνιστεί στο γήπεδο της Νεάπολης.

Περιμένοντας το μπαμ

Στο στόχαστρο της Νίκης βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες ένας επιθετικός, ο οποίος αν αποκτηθεί θα κάνει το μπαμ. Οι κυανόλευκοι ψάχνονται για έναν επιθετικό που θα μπορεί να αγωνιστεί μαζί με τον Βακουφτσή στην επίθεση, ωστόσο προς το παρόν τηρείται σιγήν ιχθύος από την κυανόλευκη ΠΑΕ που μελετά την περίπτωση του εν λόγω ποδοσφαιριστή.

Απορρίφθηκε η αίτηση

Τη χρήση του Βοηθητικού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ζήτησε προχθές η ομάδα της Νίκης Βόλου μετά από προτροπή που είχαν οι κυανόλευκοι από τους Δημάρχους Βόλου και Νέας Ιωνίας αλλά η αίτηση απορρίφθηκε. Συγκεκριμένα οι κ.κ. Βούλγαρης και Μαβίδης συνέστησαν στους ανθρώπους της Νίκης να ζητήσουν την χρήση του Βοηθητικού στο Πανθεσσαλικό από τον πρόεδρο των Ολυμπιακών Ακινήτων κ. Παναγιώτου, ωστόσο το αίτημα απορρίφθηκε χθες. Ετσι παραμένει το πρόβλημα για την ομάδα της Νίκης που χθες προπονήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο του Διμηνίου.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου