ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε ενωτικό κλίμα πριν τη Γ.Σ.

σε-ενωτικό-κλίμα-πριν-τη-γ-σ-421993

Ανακοινώθηκε και επίσημα η ημερομηνία της Γ.Σ. του Ολυμπιακού Βόλου, από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, με τη Δευτέρα 3 Ιουλίου να είναι η κρίσιμη ημέρα, που θα αποκαλύψει το νέο πλάνο της ομάδας, τη σεζόν 2017-2018.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Τέλος στην παραφιλολογία και τις φήμες για τις ενδεχόμενες ημερομηνίες διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης έβαλε η επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου προχθές Δευτέρα 19 Ιουνίου, με τις μέρες που απομένουν να είναι οι πλέον καθοριστικές για τη συνέχεια της ομάδας, που και φέτος έχει στόχο την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η Γενική Συνέλευση ορίστηκε εν τέλει για την Δευτέρα 3 Ιουλίου στο Forum, με το επόμενο 15νθημερο να αναμένεται «καυτό» για την ομάδα και τους κινούντες τα νήματα, ώστε να παρθούν οι τελικές αποφάσεις και να ξεκαθαρίσει ποιος θα ηγηθεί του σχήματος και θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας.

Αλλωστε, όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση, μεταξύ των θεμάτων που θα τεθούν επί τάπητος, θα είναι και η ανάθεση του ποδοσφαιρικού τμήματος σε διοικούσα επιτροπή. Εως τώρα, το μοναδικό ξεκάθαρο ενδιαφέρον για εκ νέου ανάληψη των ηνίων της διοίκησης είναι του νυν προέδρου Παναγιώτη Μποτσιβάλη, που φαίνεται όλο αυτό το χρονικό διάστημα να προχωράει στον σχεδιασμό, έχοντας έρθει και σε συμφωνία με τον προπονητή που θα βρεθεί στην τεχνική ηγεσία των ερυθρόλευκων.

Πρόκειται για τον Μιχάλη Ζιώγα, τον Λαρισαίο τεχνικό, ο οποίος αν οριστικοποιηθεί η προεδρία από τον Παναγιώτη Μποτσιβάλη στη Γ.Σ., θα πιάσει αμέσως… δουλειά, επιστρέφοντας στον Βόλο, έπειτα από περίπου 10 χρόνια, όντας τελευταία φορά το 2007 προπονητής στον Εθνικό Ολυμπιακό.

Ο Ζιώγας είναι 55 ετών και μετά το τέλος της καριέρας του ως ποδοσφαιριστής έχει καθίσει σε πάγκους ομάδων σε Β’, Γ’ και Δ’ Εθνική. Μάλιστα, πέρα από τη διαφαινόμενη συμφωνία Μποτσιβάλη- Ζιώγα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με παίκτες που θα αποτελέσουν το βασικό κορμό της νέας ομάδας, που στόχο έχει να πρωταγωνιστήσει στη Γ’ Εθνική.

Μένει να ξεκαθαριστεί αν και κατά πόσο θα εκδηλώσει και ο πρώην αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής ενδιαφέρον, ώστε να αναλάβει την ομάδα, με τις κινήσεις του ιδίου και των συνεργατών του να κρατούνται ακόμη ως επτασφράγιστο μυστικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο ερασιτέχνης, για τον ορισμό της Γ.Σ. αναφέρει: «Καλούνται τα μέλη του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στην τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου, την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017, στην αίθουσα εκδηλώσεων Forum (Δεληγιώργη-Πολυμέρη) και ώρα 18.30 και σε περίπτωση μη απαρτίας στις 19.30 της ίδιας ημέρας, με θέματα:

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα αυτής.

2. Διοικητικοί Απολογισμοί τμημάτων.

3. Οικονομικοί Απολογισμοί τμημάτων.

4. Ανάθεση ποδοσφαιρικού τμήματος σε Διοικούσα Επιτροπή για την περίοδο 2017-18.

5. Προγραμματισμός από τη Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου, για την αθλητική περίοδο 2017-18.

Στη Γενική Συνέλευση έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη.

Την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης μπορούν να τακτοποιούνται ταμειακώς, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή. Οσοι επιθυμούν να εγγραφούν ως νέα μέλη του Συλλόγου μπορούν να το πράττουν έως και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης».

Εξάλλου οι ερυθρόλευκοι φίλαθλοι των Austrian Boys είχαν από κοινού συνάντηση με τους παλαιμάχους του Ολυμπιακού Βόλου, όπου παρουσία και του ερασιτέχνη Ολυμπιακού έδωσαν αμοιβαίες εξηγήσεις για τις ανακοινώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας τελευταία, αποφασίζοντας από κοινού να πορευθούν ενωτικά για το καλό του συλλόγου.

Νέο τουρνουά ακαδημιών

Στο πλαίσιο εορτασμού των 80 χρόνων του, ο Ολυμπιακός Βόλου -σε συνεργασία με τη Boca Sports και τον Δημήτρη Μητρογιάννη- διοργανώνει νέο τουρνουά ακαδημιών από τις 29 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου. Θα χρησιμοποιηθούν τέσσερα γήπεδα, το κεντρικό και το βοηθητικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού, το ΕΑΚ Βόλου και το γήπεδο της Άλλης Μεριάς. Θα δώσουν το παρών και ομάδες εκτός Μαγνησίας, αλλά και δύο βουλγαρικές, ενώ πέραν τον Ολυμπιακού Βόλου αναμένεται να οριστικοποιηθούν και οι σύλλογοι από τον νομό Μαγνησίας που θα λάβουν μέρος. Οι ακαδημίες εκτός νομού που θα λάβουν μέρος είναι η Ακαδημία Παθιακάκη, το Κορωπί, ο Δαναός Καλαμάτας, η Ελεούσα Ιωαννίνων, ο Ολυμπιακός Πετρούπολης, η Δάφνη Αθηνών, η Boca F.C., οι Ακρίτες Συκεών, αλλά και οι Locomotiv Mezdra και F.C. Varna.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου