ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κρίσιμες συναντήσεις καθορίζουν το μέλλον του Ολυμπιακού Βόλου

κρίσιμες-συναντήσεις-καθορίζουν-το-μ-423800

Επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την ημέρα και ώρα διεξαγωγής της προγραμματισμένης και ιδιαίτερα σημαντικής Γ.Σ. αναμένεται να εκδώσει σήμερα ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός Βόλου.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Το πρώτο βήμα για την αναδιάρθρωση και το χτίσιμο του νέου Ολυμπιακού Βόλου θα γίνει σήμερα, καθώς ο ερασιτέχνης του συλλόγου θα ορίσει την ημέρα και ώρα της Γ.Σ. του ερασιτέχνη, που πρόκειται να ξεκαθαρίσει όλα τα καυτά ζητήματα, που απασχολούν τους Βολιώτες.

Μετά τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις στην ομάδα και την οριστική ρήξη ανάμεσα σε Παναγιώτη Μποτσιβάλη και Ευριπίδη Τσιμπανάκο, ο πρώην πλέον αντιπρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής αποχώρησε από το υπάρχον διοικητικό σχήμα, που απέτυχε την περασμένη αγωνιστική σεζόν να φέρει τον Ολυμπιακό στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ωστόσο, ο κ. Τσιμπανάκος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διεκδίκησης της προεδρίας της ομάδας, κάτι το οποίο αναμένεται να ξεκαθαριστεί στην επικείμενη Γ.Σ., όπως και η πρόταση του κ. Μποτσιβάλη, που έχει δηλώσει την πρόθεσή του να αναλάβει εκ νέου της τύχες της ομάδας και θεωρείται δεδομένη.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Δ.Ε ποδοσφαίρου θα βρεθεί ίσως και σήμερα εκ νέου με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Νίκο Τσεκούρα, προκειμένου να συζητήσουν αναλυτικά τα σχέδια που έχει ο Μποτσιβάλης για τον νέο Ολυμπιακό, με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο της ομάδας στη Football League.

Επιθυμία των ανθρώπων του Ερασιτέχνη είναι το προσεχές διάστημα, και πριν από τη Γ. Σ., που θα οριστεί σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα, την Δευτέρα 3 Ιουλίου να γίνουν γνωστές όλες οι προτάσεις που θα κατατεθούν, προκειμένου να υπάρξει ο απαιτούμενος χρόνος, ώστε να αποφασιστεί ποια είναι η καλύτερη και θα βγάλει τον Ολυμπιακό, από τη στασιμότητα στην οποία βρίσκεται και από την απογοήτευση, που σκόρπισε η αγωνιστική του παρουσία την περασμένη σεζόν.

Οπως ήδη έχει γίνει γνωστό, ο κ. Μποτσιβάλης προσπαθεί να συνθέσει τη νέα ομάδα, έχοντας ήδη επαφές τόσο με υποψήφιους προπονητές όσο και με παίκτες, που θα έρθουν στο Βόλο, προκειμένου να ξεκινήσουν προετοιμασία για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ψηλά στις προτιμήσεις του βρίσκεται ο Λαρισαίος τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας, με τον οποίο έχουν προχωρημένες συζητήσεις. Αλλωστε ο Ζιώγας είναι γνώστης της βολιώτικης πραγματικότητας, έχοντας άλλωστε δουλέψει και ως προπονητής στην ομάδα του Εθνικού- Ολυμπιακού, ενώ την περσινή σεζόν δούλεψε στον Πιερικό.

Πάντως, ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης, θέλει μεν την απόκτηση κάποιων έμπειρων ποδοσφαιριστών, που όμως θα πλαισιωθούν και από νεαρούς παίκτες, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Ο πρόεδρος της Δ.Ε. επιμένει πως το περσινό μοντέλο, με καταξιωμένους παίκτες δεν λειτούργησε επιτυχώς, επομένως στρέφεται πια σε διαφορετική δομή της ομάδας, προκειμένου αυτή τη φορά να επιτύχει.

Με αγωνία παρακολουθούν τόσο οι οργανωμένοι όσοι και οι απλοί φίλαθλοι της ομάδας τις εξελίξεις, ελπίζοντας πως η φετινή χρονιά θα κυλήσει σαφώς καλύτερα για τον Ολυμπιακό. Προβλέπεται μάλιστα να υπάρξει και συνάντηση μεταξύ οργανωμένων και ερασιτέχνη, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση των πρώτων και να τεθούν επί τάπητος τα βασικά ζητήματα που απασχολούν την ομάδα. Το σίγουρο είναι πάντως πως ο φίλαθλος κόσμος θα στηρίξει εκ νέου οποιαδήποτε προσπάθεια, αρκεί να μπουν από την αρχή οι σωστές βάσεις, προκειμένου η ομάδα να βρεθεί εκεί που της αξίζει.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου