Πλήρης διοίκηση και προπονητικό «τιμ» για τον «Ν.Π.Σ.Βόλος»

Τελευταία ενημέρωση: 2017-06-17, 22:02:01
Πλήρης διοίκηση και προπονητικό «τιμ» για τον «Ν.Π.Σ.Βόλος»

Ανακοινώθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του «Βόλος Ν.Π.Σ.» η σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας. Ο Γιώργος Σπυριδόπουλος, όπως ήταν γνωστό, είναι ο πρόεδρος, ενώ τη θέση του αντιπροέδρου καταλαμβάνει ο Χαρίλαος Οικονομίδης και μέλος ο Γιάννης Ντούμος. Αναλυτικά η σύνθεσή του ΔΣ:

Πρόεδρος: Σπυριδόπουλος Γιώργος

Αντιπρόεδρος: Οικονομίδης Χαρίλαος

Μέλη:

-Ντούμος Γιάννης

-Δέδες Γιώργος του Θεοδώρου

-Κωτσόπουλος Γιώργος

-Λέκας Κωνσταντίνος

-Μπουζούκης Ελευθέριος

Το προπονητικό και το τεχνικό team, απαρτίζουν οι

Προπονητής: Τάκης Γκώνιας

Βοηθός Προπονητή: Μανδραγάνης Σπύρος

Γυμναστής: Παλάσκας Αργύρης

Προπονητής Τερματοφυλάκων: Μπολοβίνης Φίλιππος

Team Manager: Πέτρου Άκης

Στην ιστοσελίδα της νέας ομάδας υπάρχει και ο χαιρετισμός του προέδρου του ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ Γιώργου Σπυριδόπουλου. Αναλυτικά: « Φίλες και φίλοι Η νέα ποδοσφαιρική ομάδα με την επωνυμία ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ είναι πλέον μια πραγματικότητα στα αθλητικά δρώμενα της περιοχής και φιλοδοξεί να γράψει τις δικές της σελίδες στη χρυσή βίβλο των επιτυχιών, που -κατά καιρούς- κατέγραψαν οι ιστορικές ομάδες της Μαγνησίας.

Το φιλόδοξο, και θέλουμε να πιστεύουμε άκρως ρεαλιστικό, επενδυτικό μας σχέδιο, βασισμένο στη σύγχρονη αντίληψη του επιχειρείν, αλλά και του επαγγελματισμού στον αθλητισμό, δεν στοχεύει στην αντιπαράθεση και την τυφλή σύγκρουση με τις ήδη υπάρχουσες ομάδες. Η ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου, της Νίκης Βόλου, αλλά και των άλλων ομάδων της περιοχής είναι από εμάς απολύτως σεβαστή.

Οι δικές μας επιλογές στηρίζονται πρώτα στη δημιουργία του δικού μας φιλάθλου κοινού, με συγκεκριμένα μέτρα και παροχές που ήδη είναι γνωστές, αλλά και στη στήριξη του τοπικού αθλητικού δυναμικού, σε άμεση συνάρτηση βέβαια με την ισχυρή παρουσία έμπειρων και ικανών ποδοσφαιριστών από τις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Η ανάπτυξη της ομάδας μας προϋποθέτει το να αγαπηθεί και να στηριχθεί από την πόλη, να ενώσει όλον τον κόσμο που συμμερίζεται το όνειρο για μια μεγάλη ενιαία ομάδα με υψηλούς στόχους και προς αυτή την κατεύθυνση κατατείνουν όλες μας οι προσπάθειες.

Ξεκινάμε από την Γ΄ Εθνική. Επόμενος σταθμός μας η ανώτερη επαγγελματική κατηγορία, η Football league. Και γιατί όχι και την επόμενη χρονιά η Super league.

Από τη συμμετοχή των φιλάθλων, τη δική σας αποδοχή, θα κριθεί και η τύχη του εγχειρήματός μας. Ελπίζουμε και ευχόμαστε ότι όλα θα εξελιχθούν όπως είναι ο σχεδιασμός μας, αλλά και όπως τα όνειρα και οι ελπίδες των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων επενδύονται σε μια αναγέννηση του Βολιώτικου ποδοσφαίρου.

Ευχόμαστε επιτυχία σε όλες τις ομάδες της Μαγνησίας και θέλουμε όλοι να έχουν υπόψη τους ότι εμείς τείνουμε χέρι φιλίας και συνεργασίας προς όλους».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
4
=