ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Ετοιμάζονται» δυο προτάσεις

ετοιμάζονται-δυο-προτάσεις-427054

Με τη Διοικούσα Επιτροπή στα δυο …δύο είναι και οι προτάσεις που ετοιμάζονται να κατατεθούν στον ΑΣ Ολυμπιακό, για να επιλέξει η γενική συνέλευση ποιος τελικά θα «τρέξει» την ομάδα τη νέα χρονιά με στόχο την άνοδο…

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο πρόεδρος άλλωστε του ΑΣ Ολυμπιακός, Νίκος Τσεκούρας, αφού επισήμανε ότι η όποια σκέψη για μία ομάδα που απλώς θα παίζει στη Γ’ Εθνική μπορεί να υλοποιηθεί και από τον Ερασιτέχνη και δε χρειάζεται να αναζητούνται επενδυτές γι’ αυτό, μετά την ασυμφωνία των δύο, κάλεσε τους κ.κ. Μποτσιβάλη και Τσιμπανάκο να κάνουν διαφορετικές προτάσεις…

Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος προανήγγειλε μια συνέντευξη Τύπου για να ενημερώσει τον κόσμο σχετικά με το τι συμβαίνει στον Ολυμπιακό Βόλου, αφού όμως πρώτα βάλει με τους συνεργάτες του τα πράγματα κάτω θα αποφασίσει για την πρόταση.

Ότι θα καταθέσει πρόταση στη Γ.Σ. για να αναλάβει ξανά τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, δήλωσε πάντως με σιγουριά ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης. Μάλιστα πρόσθεσε ότι στόχος του θα είναι η άνοδος με διαφορετική φιλοσοφία από την περσινή, που απέτυχε στην πράξη, και πως, αν δεν τα καταφέρει να πάει την ομάδα στη Football League, θα σταματήσει να ασχολείται με τον Ολυμπιακό.

Μεταξύ άλλων χθες στον 98,6 ανέφερε: «Θέλω να έχω ένα κορμό με έμπειρους παίκτες στον άξονα που θα τους διαλέξει ο προπονητής, και πολύ γρήγορους παίκτες στα πλάγια μπρος και πίσω. Δεν είμαι εγώ ο προπονητής, αλλά ο σχεδιασμός θα γίνει, όπως τον θέλω εγώ. Σήμερα το ποδόσφαιρο είναι γρήγορο. Όλες οι γρήγορες ομάδες πάνε καλά. Θέλω γρήγορη ομάδα. Δεν μπορούσε να παίξει … πίσω-μπρος η ομάδα πέρσι. Υπάρχουν παίκτες 24 χρόνων πολύ καλοί στη Γ’ Εθνική που τους είδαμε. Ξέρετε πόσα παιδιά στη Γ’ Εθνική στον όμιλό μας ήταν παικτάρες; Με το περσινό μοντέλο μπορούσε ο Ολυμπιακός να διεκδικήσει το πρωτάθλημα; Το ίδιο λάθος δεν το ξανακάνω. Αυτό ήταν το τελευταίο μου λάθος.

Αν θέλει να προχωρήσει αυτός (σ.σ. Τσιμπανάκος) μπροστά μ’ αυτό το μοντέλο, ας το ξανακάνει. Εγώ το δοκίμασα. Το δοκίμασε η Δόξα Δράμας. Κάθε φορά που φέρναμε έναν παίκτη ακούγαμε ένα … ουάου και ένα μπράβο. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα μετά στο γήπεδο;… Δεν θα κάνουμε πρόταση; Έτσι θα το αφήσουμε; Δήλωσα και άλλη φορά ότι δε θέλω μόνος μου. Δε θέλω τη δόξα. Θέλω μαζί μου όλον τον Βόλο. Έτσι θα πάμε στον αέρα; Και στους φίλαθλους μου και στους οπαδούς και στους συνεργάτες μου ποντάρω… Εγώ αυτό το πρόγραμμα ήθελα να εφαρμόσω και πέρσι, θα ανεβαίναμε κατηγορία και δε θα μιλούσαμε τώρα. Φταίει ο Μποτσιβάλης που δεν ανέβηκε η ομάδα; Κάναμε αλλαγές τον Δεκέμβριο. Είδατε καμία αλλαγή; Θυμάστε τι ονόματα φέραμε. Βγήκε κανείς; Άρα ξοδέψαμε τετραπλάσια χρήματα από το αν φέρναμε κάποια παιδιά-να μην πω ονόματα- σαν κι αυτά που είχαμε ήδη στην ομάδα και δεν τα είχαν βάλει καθόλου μέσα οι προπονητές να παίξουν. Καθόλου. Ούτε στο εκπαιδευτικό δίτερμα δεν τους είδαμε, γιατί έλεγαν ότι δεν μπορούν να βγάλουν έξω τον Μασάντο για παράδειγμα».

Στο τέλος ο κ. Μποτσιβάλης επισήμανε πως αν ξαναπάρει τα διοικητικά ηνία της ομάδας και φέτος, θα έχει ως στόχο την άνοδο και πως αν δεν τα καταφέρει, θα σταματήσει να ασχολείται με τον Ολυμπιακό Βόλου: «Στόχος μας είναι η άνοδος. Δεν έχω άλλον λόγο να μείνω στον Ολυμπιακό Βόλου δεύτερο χρόνο. Εξάλλου έχω υπογράψει για έναν συν έναν. Θα είναι η τελευταία μου χρονιά, αν δεν ανεβαίνει ο Ολυμπιακός. Δεν πρόκειται να ασχοληθώ μετά. Ή ανεβάζω την ομάδα ή σας χαιρετώ μετά όλους σας. Άλλωστε, χωρίς να θέλω να αναφερθώ σε νούμερα, από τον Φλεβάρη μόνος μου ήμουν και δεν την παράτησα την ομάδα. Μετά, όσον αφορά την οικονομική στήριξη, δεν είχα δίπλα μου κανέναν. Τι έπρεπε να κάνω; Να φύγω και να γίνει ό,τι έγινε στο παρελθόν; Ο Μποτσιβάλης ποτέ δεν το κάνει αυτό. Όταν θα φύγω, θα φύγω αξιοπρεπώς. Το φταίξιμο πέφτει στον πρόεδρο στο τέλος. Όταν λέμε ομάδα, παίζει ένας για όλους και όλοι για έναν. Έτσι πρέπει να είναι. Άρα, δεν μπορεί ο καθένας να λέει ό,τι θέλει. Μιλάμε μαζί, αποφασίζουμε και αυτό που αποφασίζουμε, αυτό θα βγει προς τα έξω».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου