ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρεμιέρα στη Σκύδρα με Αετό

πρεμιέρα-στη-σκύδρα-με-αετό-487408

Τον Αετό Σκύδρας εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει η Νίκη Βόλου στις 12 Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής, σύμφωνα με την κλήρωση που διεξήχθη χθες στο κέντρο Cataralla-W ιδιοκτησίας Στράτου Γιδόπουλου.

Οι κυανόλευκοι που προετοιμάζονται για τον πρώτο τους επίσημο αγώνα της χρονιάς έμαθαν χθες πως στην πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής η αλλιώς Football League 2 θα φιλοξενηθούν από την ομάδα που κέρδισε πέρυσι την άνοδο από το περιφερειακό πρωτάθλημα.

Σίγουρα οι κυανόλευκοι θα προτιμούσαν η πρεμιέρα να κρύβει ένα παιχνίδι εντός έδρας, ωστόσο ο αντίπαλος δεν τρομάζει την ομάδα του Χόρχε Μπάριος, που φέτος μοιάζει να θέλει όσο τίποτα την άνοδο. Οι μεταγραφές μέχρι στιγμής δεν αποδεικνύουν κάτι αντίθετο και αυτό που περιμένουν όλοι είναι οι φιλοδοξίες της ομάδας και του κόσμου να φανερωθούν και μέσα στο γήπεδο.

Από εκεί και πέρα η Νίκη Βόλου θα αντιμετωπίσει ακόμη δύο νεοφώτιστες ομάδες στη συνέχεια, μιας και στη 2η αγωνιστική θα φιλοξενήσει την ομάδα της Μυτιλήνης, Καλλονή και στην 3η θα φιλοξενηθεί από την ομάδα του Μ. Αλεξάνδρου στην Ηράκλεια Σερρών, έχοντας την ευκαιρία να κάνει το τρία στα τρία. Για την 4η αγωνιστική οι κυανόλευκοι θα υποδεχθούν την ομάδα της Κρανούλας Δόξα.

 

Προτίμηση σε Βλάχο

Τρεις ποδοσφαιριστές δοκίμασε τις τελευταίες ημέρες ο Χόρχε Μπάριος, δείχνοντας τελικά προτίμηση στον 25χρονο Αντώνη Βλάχο. Συγκεκριμένα εκτός του επιθετικού Κώστα Μπανούση, που πέρυσι αγωνίζονταν στην ομάδα του Πυρσού Γρεβενών και ανήκε στην ΑΕΛ, υπό δοκιμή βρέθηκε και ο Γιώργος Πιρλής που είναι αριστερός μέσος, όπως και ο Βλάχος ο οποίος φαίνεται πως θα ντυθεί στα κυανόλευκα, αν ικανοποιήσει στο αυριανό φιλικό τουρνουά με Πύρασο και ΓΣΑ.

Ο Αντώνης Βλάχος έχει γεννηθεί στις 19/3/1985, είναι αριστερός μέσος και μπορεί να αγωνιστεί στην αριστερή πλευρά της επίθεσης σε σχήμα 4-3-3, ενώ αγωνίζεται και στον άξονα ως επιτελικός μέσος, έχοντας περισσότερες αρετές επιθετικές παρά αμυντικές. Αυτό που τον διακρίνει ιδιαίτερα είναι η ταχύτητα.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ αγωνίστηκε και στην ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς. Έχει επίσης θητεία σε Αχαρναϊκό, Κορωπί και Βέροια, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στη Δόξα Κρανούλας.

Συγκεκριμένα με την ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς αγωνίστηκε σε ένα ματς Κυπέλλου το 2005 κόντρα στην Καστοριά. Την επόμενη σεζόν βρέθηκε στην ομάδα του Αχαρναϊκού με την οποία είχε 10 συμμετοχές.

Την περίοδο 2006-07 και 2007-08 θα αγωνιστεί στην ομάδα της Αναγέννησης Άρτας, όπου έπαιξε σε 57 παιχνίδια σημειώνοντας 8 γκολ. Την επόμενη περίοδο πήγε στη Β’ Εθνική για να αγωνιστεί με τη Βέροια, αλλά δίχως συμμετοχή κατέληξε τον Ιανουάριο του 2009 στο Κορωπί, όπου έπαιξε σε 7 αγώνες της Γ΄ Εθνικής.

Πέρυσι με τη Δόξα Κρανούλας αγωνίστηκε σε 21 παιχνίδια πετυχαίνοντας 1 γκολ, ενώ κόντρα στη Νίκη Βόλου έπαιξε 36 λεπτά στο τελικό 1-1 της 34ης αγωνιστικής στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Τέλος από τους κυανόλευκους αναμένεται και ένας επιθετικός από την Αυστρία για να δοκιμαστεί.

Αύριο το φιλικό τουρνουά

Αύριο Τετάρτη θα διεξαχθεί το φιλικό τουρνουά ανάμεσα σε Νίκη Βόλου, Πύρασο και ΓΣ Αλμυρού. Ο Χόρχε Μπάριος λίγο πριν από την αναμέτρηση Κυπέλλου με τον ΠΑΟ Ρουφ θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει πρόσωπα και σχήματα, με τα χρονικά περιθώρια να πιέζουν την ομάδα του Ουρουγουανού τεχνικού που θέλει από τους παίκτες να γίνουν ομάδα και γι’ αυτό έχει δώσει βάρος στην τακτική, ξεκινώντας επί της ουσίας να δίνει βάρος στη φυσική κατάσταση μετά τον αγώνα Κυπέλλου. Η Νίκη έχει τη χρυσή ευκαιρία να περάσει στο δεύτερο γύρο του Κυπέλλου και αυτό που θέλει είναι πάση θυσία η Νίκη κόντρα στην ομάδα των Αθηνών. Σήμερα αναμένεται να οριστεί η έδρα από την ΕΠΟ, ενώ κατά πάσα πιθανότητα ως έδρα θα δηλωθεί το Γήπεδο του Αλμυρού, δίχως όμως να αποκλείεται να προτιμηθεί την τελευταία στιγμή ένα γήπεδο μέσα στα όρια του Δήμου Βόλου.

Tα διαρκείας

Στη διάθεση των φίλων της Νίκης Βόλου βρίσκονται ήδη τα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011. Η τιμή τους ξεκινά από τα 100 ευρώ, ενώ διατίθενται επίσης διαρκείας των 150, 200 και 250 ευρώ. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα προμηθεύονται μέσω της ΠΑΕ, ενώ για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 24210-66128 και 6979492113. Παράλληλα ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας και της Ερασιτεχνικής Νίκης. Τα εισιτήρια ισχύουν για όλους τους εντός έδρας αγώνες μπάσκετ, βόλεϊ και ποδοσφαίρου των Νέων Αθλητών. Η τιμή των καρτών διαρκείας είναι 40 ευρώ και διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του συλλόγου (Μαιάνδρου 14, ώρες 11:00-13:00 & 19:00-21:00) καθώς και από τα μέλη του Δ.Σ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 24210 60320.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου