ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σε καλό βαθμό… ετοιμότητας

σε-καλό-βαθμό-ετοιμότητας-487125

Στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας που αρχίζει για τους ερυθρόλευκους το ερχόμενο Σάββατο στη Νέα Σμύρνη μπαίνει από σήμερα ο Ολυμπιακός, κρατώντας όλα τα θετικά και διορθώνοντας τα αρνητικά συμπεράσματα από το τελευταίο δυνατό φιλικό με την ομάδα του Πειραιά…

Στον Ολυμπιακό μετά το χθεσινό ρεπό από σήμερα δουλεύουν ώστε να είναι πλήρως έτοιμοι στην πρεμιέρα με τον Πανιώνιο.

Αναμφίβολα, σε γενικές γραμμές οι «ερυθρόλευκοι» του Σάκη Τσιώλη τα πήγαν καλά απέναντι σε μία ακόμη δυνατή ομάδα το περασμένο Σάββατο, αλλά ο Καρδιτσιώτης τεχνικός δεν παρέλειψε σε χθεσινές του δηλώσεις στον Spor Fm να εντοπίσει κάποιες αδυναμίες, που ήταν για μία ακόμη φορά τα τελειώματα της ομάδας και στη δυσκολία που έχει να μετουσιώσει τις ευκαιρίες σε γκολ.

Ο Σάκης Τσιώλης πάντως τόνισε ότι η ομάδα είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας, αλλά τόνισε πως και το Σάββατο με περισσότερη ηρεμία και αποτελεσματικότητα θα υπήρχε άλλο αποτέλεσμα…

Έτοιμοι είναι άλλωστε όλοι οι παίκτες πλην του Φραντζιπάνε, που ίσως είναι έτοιμος μετά τη διακοπή, ενώ για το ματς του Σαββάτου ο Τσιώλης δεν έχει αποφασίσει αν θα ρίξει στο ματς ένα ή δυο καθαρούς επιθετικούς…

Πάντως ο προπονητής των ερυθρόλευκων είναι αισιόδοξος για την πρεμιέρα και άφησε να εννοηθεί πως τώρα βλέπει μόνο τον αγώνα και όχι άλλη ενίσχυση μετά και την ξαφνική αποχώρηση του Ιταλού Γκρατόνι και παρ΄ ότι το όνομα του Ματίας Λέκι ακούστηκε ως φημολογία.

Ο Ολυμπιακός θέλει και μπορεί να είναι έτοιμος στην ώρα του και να συνεχίσει την παράδοση που θέλει τους Βολιώτες να κερδίζουν στις πρεμιέρες της Α΄ Εθνικής στις δυο τελευταίες συμμετοχές με τους μεγάλους, αλλά και να σπάσει την κακή παράδοση που τον θέλει να χάνει τις ίδιες περιόδους από τους κυανέρυθρους.

Ευχαριστίες

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την παρουσία του στο φιλικό με τον Ολυμπιακό εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου. Η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» ζήτησε τη στήριξη του κόσμου και στα επόμενα παιχνίδια και κυρίως σε αυτά του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Η ανακοίνωση: «H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους της για τη δυναμική παρουσία τους στο φιλικό αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Επίσης τους συγχαίρει για την κόσμια και μέσα στα αθλητικά ιδεώδη συμπεριφορά τους και τους εύχεται να συνεχίσουν έτσι, σε όλους τους εντός και εκτός έδρας αγώνες της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011.

Επιπλέον η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ευχαριστεί τον φίλαθλο κόσμο της για την κατανόηση στις όποιες ατέλειες ή δυσκολίες, που τυχόν παρουσιάστηκαν στον πρώτο εντός έδρας αγώνα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και δεσμεύεται πως θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την πλήρη επίλυσή τους, μέχρι τον πρώτο επίσημο εντός έδρας αγώνα μας, στη Super League 2010-11.

Τέλος, παρακαλούμε θερμά για άλλη μια φορά τους φιλάθλους που αγοράζουν εισιτήρια αγώνα και δεν είναι Κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας, να μην κάθονται στις Προπληρωμένες, Αριθμημένες Θέσεις των Κατόχων Διαρκείας, για όλη την αγωνιστική περίοδο καθώς και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις του Προσωπικού της ΠΑΕ & της Ασφάλειας του Αγώνα για τις διαθέσιμες ελεύθερες θέσεις, στην όποια κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου, από όπου εισέρχονται».

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου