ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ακατάλληλο… το ΟΑΚΑ!

ακατάλληλο-το-οακα-510556

Ανέτοιμο να φιλοξενήσει τον αγώνα ΑΕΚ-Νταντί Γιουνάιτεντ για τα πλέι οφ του Europa League την ερχόμενη Πέμπτη, αλλά και την αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Skoda Ξάνθη την επομένη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κρίθηκε το ΟΑΚΑ.

Στην ιστορική του έδρα, το «Απόστολος Νικολαΐδης» της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Skoda Ξάνθης για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος την ερχόμενη Παρασκευή (21:15).

Μετά τη γνωστοποίηση της ακαταλληλότητας του ΟΑΚΑ να φιλοξενήσει το ματς, λόγω της κακής κατάστασης του χλοοτάπητα, οι «πράσινοι» αναζήτησαν εναλλακτική έδρα και κατέληξαν στο «κλουβί», παρότι εξέτασαν κι άλλες λύσεις, όπως το γήπεδο του Περιστερίου. Έτσι οι νταμπλούχοι θα αγωνιστούν μεν χωρίς κόσμο λόγω τιμωρίας της έδρας τους, αλλά θα έχουν τουλάχιστον την αίσθηση πως παίζουν σε ένα γνώριμο περιβάλλον.

Σήμερα Τρίτη στις 15:45 θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Παιανίας η παρουσίαση των νέων αποκτημάτων του Παναθηναϊκού. Γκοβού, Μπουμσόνγκ, Φερνάντες και Ιωαννίδης θα «αποκαλυφθούν» στον κόσμο και θα λείπει μόνο ένας. Ο επιθετικός, που αναμένεται να αποκτηθεί μέχρι τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου για να ολοκληρώσει τη μεταγραφική πεντάδα των νταμπλούχων εν όψει της σεζόν που αρχίσει την Παρασκευή με την κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση απέναντι στη Skoda Ξάνθη.

Στις 22.400 τα διαρκείας

Όλο και πλησιάζει το νέο ρεκόρ διαρκείας για τον Παναθηναϊκό, Τη Δευτέρα πωλήθηκαν άλλες 600 κάρτες και πλέον ο συνολικός αριθμός τους ανέρχεται στις 22.400, ενώ το περσινό ρεκόρ ήταν 26.002 διαρκείας.

Η πώληση των διαρκείας συνεχίζεται και εκτιμάται πως μετά και την κλήρωση των ομίλων του Champions League, την ερχόμενη Πέμπτη, ο αριθμός τους θα εκτοξευθεί. Η διοίκηση της ΠΑΕ είναι πολύ ικανοποιημένη από την ανταπόκριση του κόσμου, δεδομένης και της οικονομικής κρίσης.

Η ΑΕΚ

Μεταξύ των υποψηφίων εδρών για τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Νταντί είναι τα γήπεδα της Νέας Σμύρνης, της Λ. Αλεξάνδρας και της Ριζούπολης. Περίπτωση μετακόμισης στο Βόλο δεν υπάρχει, αφού η σκωτσέζικη ομάδα έχει ήδη προγραμματίσει το ταξίδι και τη διαμονή της στην Αθήνα, και παρότι η ΑΕΚ έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα το Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Κι αυτό διότι η UEFA θα… υποκύψει στο ότι είναι όλα κανονισμένα όσον αφορά τις κρατήσεις τόσο της Νταντί και των φιλάθλων της, όσο και των διαιτητών και των υπόλοιπων ατόμων που «εμπλέκονται» στην αναμέτρηση.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ φρόντισε να σταματήσει την έκδοση εισιτηρίων, αφού η νέα έδρα ενδεχομένως να μην μπορούσε να φιλοξενήσει τους κατόχους διαρκείας (περίπου 12.000) και όσους αγόραζαν εισιτήριο.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου