ΣΤΙΒΟΣ

Τρία χρυσά ο ΓΣ Βόλου στη Χαλκίδα

τρία-χρυσά-ο-γσ-βόλου-στη-χαλκίδα-437825

Τρία χρυσά μετάλλια, μία πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και νέα ατομικά ρεκόρ των περισσότερων συμμετεχόντων από τους αθλητές και τις αθλήτριες του τμήματος στίβου του Γ.Σ. Βόλου, που ταξίδεψαν αυθημερόν στην Χαλκίδα και έλαβαν μέρος στα «Βραιμάκεια», στα πλαίσια προετοιμασίας για τα πανελλήνια πρωταθλήματα των κατηγοριών τους.

Συγκεκριμένα, την 1η θέση στο τριπλούν με επίδοση 12,16 και το πρώτο χρυσό μετάλλιο κατέλαβε η Μαρία Κοτρούτσου, που κυνήγησε το μεγάλο άλμα, έχοντας και κάποια άκυρα άλματα. Πρώτος ήταν και ο Γιάννης Γρηγορίου στο τριπλούν Παίδων-Εφήβων, με νέα ατομική επίδοση 13,61.

Μία ακόμη πρωτιά και το τρίτο χρυσό μετάλλιο για το σύλλογο πήρε στην κατηγορία των Παμπαίδων Α’ ο Στέργιος Παπαδόπουλος, στο άθλημα της δισκοβολίας. Παράλληλα, πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ (40.30) και πήρε την πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας του.

Την 5η θέση στο τριπλούν κατέλαβε στην κατηγορία των Νεανίδων, η Βασιλική Αθανασού, με αρκετά τεχνικά προβλήματα και επίδοση 11,22. Τη 2η θέση στη σφαίρα κατέλαβε η Εύη Αργύρη, στις Κορασίδες, με επίδοση 10,78.

Νέα ατομική επίδοση πέτυχε και στην κατηγορία των Παγκορασίδων Α’, η Βερόνικα Σκρέτα, στα 3000 βάδην, με 18.54.00. Τέλος, η Κατερίνα Μουντούρη, στην κατηγορία των Παγκορασίδων Α’ έκανε νέα καλύτερη ατομική επίδοση, με 21.47, στα 150 μέτρα.
Τους αθλητές και τις αθλήτριες συνόδεψαν οι προπονητές τους Γιάννης Κουτσοφλίνης (άλματα), Ουρανία Σιδηροπούλου (ρίψεις) και ο επανελθών στον σύλλογο φέτος, Χρήστος Λιάκας (δρόμους).

«Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια τους. Συνεχίζουμε πιο δυνατά», αναφέρεται σε δελτίο τύπου του συλλόγου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου