ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φιλικά τεστ σήμερα για Πύρασο και Ρήγα

φιλικά-τεστ-σήμερα-για-πύρασο-και-ρήγα-486653

Με Απόλλωνα στη Λάρισα ο Πύρασος (6 μ.μ.), την Α.Ε. Διμηνίου υποδέχεται ο Ρήγας (6μ.μ.)
 
 
Φιλικών συνέχεια σήμερα για Πύρασο και Ρήγα Φεραίο. Οι Αγχιαλίτες παίζουν στις 6 μ.μ. στη Φιλιππούπολη με τον Απόλλωνα Λάρισας, ενώ η ομάδα του Ρήγα υποδέχεται την ίδια ώρα την ΑΕ Διμηνίου στο γήπεδο του Βελεστίνου. 
 
Ο Ρήγας Φεραίος
Μετά την πολύ καλή εμφάνιση στο φιλικό κόντρα στον Σαρακηνό και τη σαρωτική επικράτηση με σκορ 6-0 ο Ρήγας δίνει σήμερα νέο φιλικό απέναντι στην ΑΕ Διμηνίου στις 6 μ.μ. στο γήπεδο του Βελεστίνου, με την τεχνική ηγεσία να έχει τη δυνατότητα να τσεκάρει για ακόμη μία φορά την κατάσταση των παικτών της, αλλά και να διαπιστώσει τυχόν μειονεκτήματα. Ο Γιώργος Καραμίχαλος θα έχει την ευκαιρία να κάνει πάλι αρκετές δοκιμές στην ενδεκάδα της ομάδας του, προκειμένου να βγάλει τα συμπεράσματα που θέλει.
Εξάλλου μετά από τον σημερινό αγώνα κόντρα στην ΑΕΔ οι κυανόλευκοι θα κοντραριστούν με τον Πυργετό στις 25 Αυγούστου, που θα αποτελέσει ακόμα ένα δυνατό τεστ. Από εκεί και πέρα θα δοθούν ακόμη δύο φιλικά τουλάχιστον, με το πρώτο εξ αυτών να περιλαμβάνει την αναμέτρηση με την ομάδα του Αλμυρού, η οποία και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού. Στις 29 ο Ρήγας θα αντιμετωπίσει την νεοφώτιστη στην Α’ Ε.Π.Σ.Θ. ομάδα της Χλόης, ενώ την 1η Σεπτέμβρη έχει ορισθεί φιλικό με την Ακρόπολη Σέσκλου, η οποία και θα φιλοξενηθεί στο Βελεστίνο. 
                                                           
Ο Πύρασος
Τον έκτο του φιλικό αγώνα θα δώσει σήμερα ο Πύρασος κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη στο τελευταίο της φιλικό γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ο οποίος είναι νεοφώτιστος στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Σήμερα η ομάδα της Ν. Αγχιάλου θα έχει την ευκαιρία να βγάλει κάποια πράγματα στον αγωνιστικό χώρο που θέλει να δει ο προπονητής της. Κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας ο κ. Μπακάλης θα δοκιμάσει ξανά αρκετά πράγματα προκειμένου να κατασταλάξει πλήρως στα πλάνα του για την βασική ενδεκάδα αλλά και γενικότερα σχετικά με τον κορμό της ομάδας.  Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και εκτός θα μείνουν κατά πάσα πιθανότητα οι Αλέκος Γεωργιάδης, Γιάννης Φασουράκης και Χρήστος Κίτσιος, όπως και οι Σάκης Σπύρου και Φίλιππος Ρουκάς, οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων. Μετά το σημερινό φιλικό ο Πύρασος θα συμμετάσχει σε τουρνουά στον Αλμυρό την Τετάρτη 25/8, ενώ στις 28/8 θα φιλοξενηθεί στην Ελασσόνα από την ομώνυμη ομάδα.
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου