ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ετοιμος πριν την πρεμιέρα ο Ολυμπιακός

ετοιμος-πριν-την-πρεμιέρα-ο-ολυμπιακό-491716

Παρουσία αρκετού κόσμου διεξήχθη χθες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακού Βόλου και Ολυμπιακό Πειραιώς, λίγες μέρες πριν από την σέντρα στο πρωτάθλημα της Super League, η οποία θα βρει την ομάδα του Βόλου να αγωνίζεται εκτός έδρας με την ομάδα του Πανιωνίου, ενώ από την άλλη οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε θα αγωνιστούν στο Καυτανζόγλειο με αντίπαλο τον Ηρακλή.
 
 
Χειροκροτήθηκαν Γιακούποβιτς και Μπολοβίνης
Την πρώτη τους εμφάνιση στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου έκαναν στις 6.15 μ.μ. ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου Ελντίν Γιακούποβιτς και ο προπονητής τερματοφυλάκων Φίλιππος Μπολοβίνης, οι οποίοι και χειροκροτήθηκαν από μερίδα φίλων της ομάδας του Βόλου.
 
Οι πρώτοι
Στις 6.17 μ.μ. άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους οι οργανωμένοι φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ οι φίλοι του Ολυμπιακού Πειραιώς είχαν ήδη στήσει τα πανό στο βορινό πέταλο.
 
Πρόβα επίσημου
Πρόβα επίσημου παιχνιδιού είχε το χθεσινό φιλικό όχι μόνο για τις ομάδες του Ολυμπιακού Βόλου και του Ολυμπιακού Πειραιώς αλλά και για την αστυνομία. Τα μέτρα ήταν δρακόντεια και τα επεισόδια αποφεύχθηκαν.
 
Μαζί με τον ύμνο
Στις 6.20 μ.μ. έκανε την εμφάνισή του και η υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, με τον ύμνο της ομάδας να ακολουθεί την πορεία των ερυθρόλευκων στον αγωνιστικό χώρο. Την ίδια ώρα εμφανίσθηκε και ο Αντώνης Νικοπολίδης με τον προπονητή του Αλέκο Ράντο, ενώ λίγη ώρα αργότερα ακολούθησε και η υπόλοιπη ομάδα του Ολυμπιακού Πειραιώς, ακολουθούμενη από συνθήματα των φίλων της.
 
Ανθοδέσμες
Ανθοδέσμες στις ομάδες του Ολυμπιακού Βόλου και του Ολυμπιακού Πειραιώς έστειλε χθες η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, ευχόμενη καλή επιτυχία στις ερυθρόλευκες ομάδες.
 
Με κόκκινο πόλο
Με κόκκινο πόλο μπλουζάκι έκανε την εμφάνισή του ο Δήμαρχος Βόλου Αλέκος Βούλγαρης, ο οποίος είχε αρκετές χειραψίες στα επίσημα του Πανθεσσαλικού.
 
Οι εμφανίσεις
Με λευκό σορτσάκι, λευκές κάλτσες και ερυθρόλευκη φανέλα εμφανίστηκε στο γήπεδο ο Ολυμπιακός Βόλου, σε αντίθεση με την ομάδα του Πειραιά που φόρεσε τη δεύτερη ολόμαυρη φανέλα με την ίδια εταιρία να ντύνει και τους δύο συλλόγους, ωστόσο και από τις δύο εμφανίσεις έλειπε ο χορηγός.
 
Προβλήματα με τον ηλεκτρισμό
Προβλήματα με τον ηλεκτρισμό υπήρχαν χθες στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, με την ηλεκτροδότηση των δημοσιογραφικών να μη λειτουργεί εν μέρει. Ας ελπίσουμε πως τα μικροπροβλήματα θα διορθωθούν μέχρι την πρώτη επίσημη παρουσία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό με αντίπαλο τον Εργοτέλη.
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου