ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρόβα τζενεράλε ο Ολυμπιακός Β. με ΟΣΦΠ

πρόβα-τζενεράλε-ο-ολυμπιακός-β-με-οσφ-489311

Μεγάλο φιλικό παιγνίδι – πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα και πρώτη εμφάνιση στη νέα φετινή του έδρα, το Πανθεσσαλικό, σήμερα για τον Ολυμπιακό Βόλου, που στις 7 μ.μ. σε ένα ματς – γιορτή αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό του Πειραιά.

Με τη σημερινή πρόβα τζενεράλε στο Πανθεσσαλικό, όπου πρωταγωνιστής πρέπει να είναι και ο κόσμος, ο Ολυμπιακός θέλει να δείξει ότι μπορεί να είναι έτοιμος στην ώρα του, αφού κερδίζοντας 0-2 στο Αλκαζάρ τη Λάρισα έδειξε πως ομαδικά και ατομικά υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης.

Κυρίως πάντως ο Ολυμπιακός Βόλου αισιοδοξεί να βρεθεί σε πλήρη ετοιμότητα το επόμενο Σάββατο 28 του μήνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, που θα βρει τους ερυθρόλευκους να παίζουν στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, θέλοντας να κάνουν την καλή αρχή.

“Το ματς με τον Πειραιά θα είναι γιορτή, αλλά όταν παίρνεις αποτέλεσμα σε τέτοια ματς η ομάδα γεμίζει αυτοπεποίθηση…” έχει τονίσει ο Σάκης Τσιώλης, ενώ

το τελευταίο φιλικό ματς πριν το πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Πειραιά που προβλέπεται να γίνει σε γεμάτες εξέδρες ο Ολυμπιακός του Βόλου θέλει να έχει πολλαπλά κέρδη…

Ισως μια εμφάνιση ανάλογη με την περσινή κόντρα στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό, όταν και επικράτησε με 2-1 σε αντίστοιχο φιλικό παιχνίδι, να είναι ό,τι καλύτερο σήμερα…

H ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ξεκίνησε εδώ και μια εβδομάδα την προπώληση των εισιτηρίων που θα γίνεται και από νωρίς σήμερα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο…

Η γενική είσοδος είναι 20 ευρώ, το γυναικείο και το παιδικό εισιτήριο 7 ευρώ.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους κατόχους καρτών διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011.

Με τα αστέρια του στο Βόλο ο ΟΣΦΠ

Με τα αστέρια του έρχεται στο Βόλο ο ΟΣΦΠ για το φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου που θα διεξαχθεί στο «Πανθεσσαλικό»

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν πάντως κάποιες απουσίες, καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Γιάννη Παπαδόπουλο, Μαρέσκα και Βαλεριάνο, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Μέλμπεργκ για να ξεκουραστεί, ο ανέτοιμος Μιραλάς και ο Σοϊλέδης που αναμένεται να δοθεί δανεικός.

Στην 18άδα που επέλεξε ο Ισπανός τεχνικός βρίσκονται οι Νικοπολίδης, Μέγερι, Τοροσίδης, Γκαλίτσιος, Μοντέστο, Α. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Ρ. Μπράβο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Κατσικογιάννης, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φετφατζίδης, Ζαϊρί, Όσκαρ και Μήτρογλου.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου