ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επίσημη παρουσίαση για τον Ν.Π.Σ Βόλος

επίσημη-παρουσίαση-για-τον-ν-π-σ-βόλος-444290

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η επίσημη παρουσίαση της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής ομάδας στην πόλη του Βόλου, με την επωνυμία Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Βόλου.

Το παρών έδωσε ο νέος πρόεδρος του νεοσύστατου συλλόγου, Γιώργος Σπυριδόπουλος, ο οποίος, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου παρουσίασε το πλάνο της νέας ομάδας, η οποία θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική.

Ο κ. Σπυριδόπουλος, με καταγωγή από την Πιερία είναι 72 ετών, παρουσιάστηκε ως επιχειρηματίας θερινού κέντρου διακοπών στο νομό καταγωγής του και ανέφερε πως στόχος είναι η ομάδα να ανέβει στη Football League,από την πρώτη κιόλας σεζόν.

Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Τάκης Γκώνιας, με έδρας το γήπεδο της Νεάπολης, όπως θα ζητηθεί από το Δήμο Βόλου. Ο νέος πρόεδρος έκανε λόγο για μπάτζετ ύψους 300.000, τονίζοντας πως αν και φίλαθλος του Ολυμπιακού Πειραιώς, θα ζητήσει δανεικούς ποδοσφαιριστές από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Παρόντας ήταν και ο Άκης Πέτρου, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, πρώην γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος θα αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

Ο κ. Πέτρου υπογράμμισε πως έχουν γίνει ήδη οι επαφές με 30 ποδοσφαιριστές, για να προσθέσει πως θα ζητηθούν δανεικοί ποδοσφαιριστές από ΑΕΚ, Ξάνθη, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες από την ιστοσελίδα του νεοσύστατου συλλόγου, ο οποίος θα εξαγοράσει το ΑΦΜ της Πύδνας Κίτρους, προκειμένου να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου