ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από σήμερα η νέα ποδοσφαιρική ομάδα «Ν.Π.Σ. Βόλος»

από-σήμερα-η-νέα-ποδοσφαιρική-ομάδα-ν-444560

Μια νέα ποδοσφαιρική δύναμη θα υπάρχει από σήμερα στον Βόλο αφού νωρίς το μεσημέρι θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια της νέας ποδοσφαιρικής ομάδας «Ν.Π.Σ. Βόλος»

Η νέα ομάδα θα αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική και ήδη έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για την επίσημη μεταφορά της στη Μαγνησία και τη στελέχωσή της, και ο κόσμος περιμένει με αγωνία τη σημερινή πρώτη επίσημη παρουσίαση, όπου θα γίνει αναφορά στους στόχους της…

Στην ανακοίνωση του Βόλος Ν.Π.Σ. αναφέρεται: «Το όραμα για τη δημιουργία μίας νέας ομάδα στη Μαγνησία πήρε σάρκα και οστά. Ο Βόλος Ν.Π.Σ. είναι πλέον γεγονός, με την ευχή όλων μας η προσπάθεια αυτή να αγκαλιαστεί από όλους τους φιλάθλους του Βόλου και της Μαγνησίας.

Η παρουσία της νέας ομάδας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας δεν έχει σκοπό να διχάσει τους Βολιώτες φιλάθλους αλλά να τους ενώσει με έναν και μόνο στόχο. Να ξαναφέρει τον Βόλο στο επίκεντρο του ελληνικού -και όχι μόνο- ποδοσφαίρου.

Η επίσημη έναρξη της νέας αυτής προσπάθειας θα γίνει Παρασκευή 2 Ιουνίου στις 12.00 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «ΞΕΝΙΑ», όπου ο πρόεδρος του Βόλος Ν.Π.Σ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου, μέσα από την οποία θα αναλύσει στους δημοσιογράφους το πλάνο των ανθρώπων εκείνων που οραματίστηκαν και στηρίζουν την προσπάθεια αυτή.

Οι φίλαθλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά τη συνέντευξη Τύπου από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, η οποία θα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία με συνεχή ενημέρωση».

Η νέα ομάδα προέρχεται από τη διάλυση της Πύδνας Κίτρους Πιερίας, που ουσιαστικά παραχωρεί τη θέση της στη Γ’ Εθνική στη νέα ομάδα του «ΝΠΣ Βόλος».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου