ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τέλος διορίας με τρίτη πρόταση για το μέλλον της Νίκης Βόλου

τέλος-διορίας-με-τρίτη-πρόταση-για-το-μ-449406

Σήμερα Δευτέρα 29 Μαΐου πέφτει η αυλαία για τις αιτήσεις όλων εκείνων που ενδιαφέρονται για την επόμενη μέρα της Νίκης Βόλου, με την Ερασιτεχνική να παρουσιάζει τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια της μέχρι σήμερα το βράδυ στην ερχόμενη Γ.Σ. του συλλόγου, που αναμένεται να οριστεί μέχρι τις 15 Ιουνίου, ενώπιων των μελών, που θα συναποφασίσουν το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η καταληκτική ημερομηνία για τους υποψήφιους ενδιαφερόμενους του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου εκπνέει σήμερα Δευτέρα, και μέχρι τότε, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής, θα μπορούν να γίνονται δεκτές οι προτάσεις όλων εκείνων που μπορούν να παρουσιάσουν τεκμηριωμένα και αναλυτικά το πλάνο τους.

Μέχρι σήμερα -όπως όλα δείχνουν- οι προτάσεις θα είναι δύο: μία εκ μέρους των μελών της Ερασιτεχνικής και μία του Θανάση Τζήμα, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να προκύψει και μία τρίτη, από επιχειρηματία ο οποίος ήταν πρόεδρος ομάδας της Γ’ Εθνικής φέτος και δείχνει «ζεστός» στο να ηγηθεί της Νίκης Βόλου στη συνέχεια, με ή χωρίς συμπαίκτες.

Όλα όμως αναμένεται να κριθούν μέχρι σήμερα το βράδυ, και την ερχόμενη Τετάρτη, σε Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής, θα αξιολογηθούν οι προτάσεις και στη συνέχεια θα οριστεί και ημερομηνία διεξαγωγής της Γ.Σ., η οποία θα πραγματοποιηθεί το αργότερο μέχρι τις 15 Ιουνίου και μετά τις 8 του μήνα, οπότε λήγει η θητεία Τζήμα και τυπικά.

Σε ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής αναφέρεται: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”, κατά τη συνεδρίαση του στις 15 Μαΐου 2017, αποφάσισε τα παρακάτω: Η 29η Μαΐου ορίστηκε ως η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης σοβαρής πρότασης για το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου τη νέα αγωνιστική χρονιά. Οι προτάσεις θα είναι τεκμηριωμένες αναλυτικά, και θα γίνονται δεκτές μόνο εγγράφως στα γραφεία του συλλόγου με σχετικό πρωτόκολλο. Θα ελεγχθούν άμεσα από το Δ.Σ του συλλόγου, το οποίο θα αποφασίσει αν θα προωθηθούν προς έγκριση ή μη από τη γενική συνέλευση του συλλόγου, που προσδιορίζεται χρονικά στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου. Παράλληλα, το ΔΣ του συλλόγου συνεχίζει απρόσκοπτα τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική χρονιά, που θα εξασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος, και θα είναι αντάξια του μεγέθους και της ιστορίας της Νίκης Βόλου».

Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κινήσεις και υπάρχει έτοιμο το πλάνο που θα μπορέσει να δώσει μια νέα ώθηση στον σύλλογο, και μεταξύ αυτών είναι η μετακόμιση της ομάδας και η επιστροφή της στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο οποίο η Νίκη έγραψε χρυσές σελίδες στην ιστορία της πριν από μερικά χρόνια, δίχως ωστόσο να ξεχνά την ιστορία της και στο «Π. Μαγουλάς», από το οποίο θέλει να ξεπηδήσουν και πάλι τα ταλέντα που θα φέρουν πολλαπλά οφέλη στον σύλλογο.

Σήμερα Δευτέρα 29/5 η Γ.Σ. του Blue Club

Σήμερα Δευτέρα 29/5, συγκαλεί Γ.Σ. το Blue Club. Η ανακοίνωση: «Το BLUE CLUB Θύρα 3 “Π. Ντοκούζης” καλεί όλα τα μέλη του, καθώς και όσους αισθάνονται μέλη του συνδέσμου μας, σε γενική συνέλευση τη Δευτέρα 29/5 και ώρα 19:30 στα γραφεία μας, Μαιάνδρου 14. Η αναγέννηση ξεκίνησε…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου