ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αναμονή για να αλλάξει επίπεδο

αναμονή-για-να-αλλάξει-επίπεδο-452307

Στην τελική ευθεία μπαίνει η Νίκη Βόλου όσον αφορά τις προτάσεις για το ποδοσφαιρικό τμήμα, αφού αυτές θα γίνουν μέχρι τη Δευτέρα 29 του μήνα, για να εξεταστούν και να τεθούν προς έγκριση στη γενική συνέλευση του συλλόγου, πιθανόν μετά το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, και αφού έχει λήξει τυπικά η θητεία Τζήμα!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Εδώ και καιρό, από το διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ», έχει γίνει γνωστό ότι η 29η Μαΐου ορίστηκε ως η καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης σοβαρής πρότασης για το ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου τη νέα αγωνιστική χρονιά. Στην ανακοίνωση της Νίκης τονίζεται ότι οι προτάσεις θα είναι τεκμηριωμένες αναλυτικά και θα γίνονται δεκτές μόνο εγγράφως στα γραφεία του συλλόγου με σχετικό πρωτόκολλο. Η όποια πρόταση ή οι προτάσεις, αν υπάρξουν, θα ελεγχθούν άμεσα από το Δ.Σ του συλλόγου, το οποίο θα αποφασίσει αν θα προωθηθούν προς έγκριση ή μη από τη γενική συνέλευση του συλλόγου, που προσδιορίζεται χρονικά τον Ιούνιο.

Το Δ.Σ. του συλλόγου, που μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ποδοσφαιρικής ομάδας, βλέποντας ανυπαρξία επί της ουσίας διοικούσας επιτροπής, προχώρησε σε αποχαιρετιστήριο τραπέζι με αφορμή το τέλος του πρωταθλήματος, ενώ συνεχίζει απρόσκοπτα τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική χρονιά, που θα εξασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και θα είναι αντάξια του μεγέθους και της ιστορίας της Νίκης Βόλου.

Να σημειωθεί πάντως πως στην περίπτωση που δεν εμφανιστεί πρόταση μέσα στο συγκεκριμένο χρονικό περιθώριο, θα υπάρξει στη Γ.Σ. η έτοιμη πρόταση της Ερασιτεχνικής, που θα εξασφαλίζει με συμμετοχή βολιωτών και όχι μόνο, ανταγωνιστική πρώτη ομάδα και αναβάθμιση των ακαδημιών ποδοσφαίρου, σε συνδυασμό με πλήρη ανακαίνιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του «Π. Μαγουλάς» και χρησιμοποίηση του Πανθεσσαλικού, πιστεύοντας ότι έτσι θα «ανέβει» και το επίπεδο της ομάδας…

Αυτό σημαίνει πως θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για κάτι νέο και δυνατό μετά τη λήξη της θητείας της Δ.Ε. του Σάκη Τζήμα (8/6), αν και ο ίδιος (που παραμένει μη αποδεκτός από την πλειοψηφία) επιμένει μέσω ανακοινώσεων να βάζει εμπόδια στη σωστή λειτουργία της ομάδας, «δηλώνοντας» πως θα καταθέσει εκτός των χρονοδιαγραμμάτων της διοίκησης της Νίκης, νέα πρόταση για να αναλάβει εκ νέου το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ τελευταία «σκέφτηκε» και άνοδο της ομάδας στη Β΄ Εθνική!!!

Σε ό,τι ακούγεται και «φαντάζεται» ο Σάκης Τζήμας, έχει δώσει απάντηση ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Στέργιος Φάτσης, λέγοντας πως μόνο η πρόταση που θα εγκρίνει το Δ.Σ. για το ποδόσφαιρο θα τεθεί προς ψήφιση στη Γ.Σ., κάνοντας σαφές ότι ο Τζήμας πρέπει να καταθέσει φάκελο στο διοικητικό συμβούλιο, και πως δεν μπορεί να πάει μόνος του στη γενική συνέλευση.

Πέρα από αυτά, στην ομάδα όλα είναι σε αναμονή, αφού όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά τη σύσταση νέας διοικούσας επιτροπής. «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα όσον αφορά το αν θα μείνω στην ομάδα», δήλωσε ο προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος μετά το τέλος των φετινών αγώνων, ενώ το ίδια ισχύει και για πολλούς από τους ποδοσφαιριστές εκτός αυτών που «αποχαιρέτησαν» πρόωρα!

Τη Δευτέρα 29/5 η Γ.Σ. το Blue Club

Την ερχόμενη Δευτέρα 29/5 συγκαλεί Γ.Σ. το Blue Club. Η ανακοίνωση: «Το BLUE CLUB Θύρα 3 “Π. Ντοκούζης” καλεί ΟΛΑ τα μέλη του, καθώς και όσους αισθάνονται μέλη του συνδέσμου μας, σε γενική συνέλευση τη Δευτέρα 29/5 και ώρα 19:30 στα γραφεία μας, Μαιάνδρου 14. Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΞΕΚΊΝΗΣΕ…».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου