ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ορίζεται η γενική συνέλευση

ορίζεται-η-γενική-συνέλευση-452532

Στον ορισμό της γενικής συνέλευσης αναμένεται να προβεί η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο για το αύριο της ποδοσφαιρικής ομάδας, αφού προς το παρόν παραμένει άγνωστη η …«επόμενη» διοικούσα επιτροπή, αν και λέγεται ότι θα υπάρξει συνέχεια με προσθαφαιρέσεις πρόσωπων!

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, στον Ολυμπιακό Βόλου όλοι κοιτάζουν την επόμενη μέρα και ο ΑΣ Ολυμπιακός περιμένει να ορίσει ίσως και σήμερα ημερομηνία για τη ΓΣ, όπου θα πρέπει να υπάρχει κάτι δεδομένο και να αναλυθεί.

Χθες βράδυ αναμενόταν συνάντηση του πρόεδρου του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Νίκου Τσεκούρα με τους Παναγιώτη Μποτσιβάλη και Ευριπίδη Τσιμπανάκο, και να υπάρξει κάποια πρόταση ενόψει και της γενικής συνέλευσης του Ιουνίου, με τις πληροφορίες να θέλουν τους ανθρώπους του φετινού εγχειρήματος να εκφράζουν διάθεση να συνεχίσουν να ηγούνται της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος και τη νέα χρονιά, για να ολοκληρώσουν την προσπάθεια και να επαναφέρουν τον Ολυμπιακό Βόλου στις επαγγελματικές κατηγορίες… Ενώ κάτι τέτοιο πρέπει να επικυρωθεί στη γενική συνέλευση του συλλόγου, η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο, θετικό είναι ότι ήδη έχουν βρεθεί κι άλλοι επιχειρηματίες, οι οποίοι θα συμβάλουν οικονομικά στη νέα αγωνιστική περίοδο, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν κι αυτά στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη…ενώ τα ίδια άτομα θα συμβάλουν και στο να γεφυρωθούν οι όποιες διαφορές είχαν προκύψει στη χρονιά που έκλεισε, στην οποία τελικά η ομάδα κατετάγη τρίτη, τερματίζοντας με 11 βαθμούς από την κορυφή .

Πάντως αρκετά ζητήματα θα πρέπει να είναι λυμένα πριν τη Γ.Σ του ερασιτέχνη, αφού πρέπει να προσεγγιστούν οι ερυθρόλευκοι παίκτες που θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας της επόμενης χρονιάς, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Οι προπονήσεις, ως γνωστόν, έχουν σταματήσει και οι παίκτες από το υπάρχον ρόστερ είναι άγνωστο αν θα συνεχίσουν τη νέα χρονιά να φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα.

Πάντως γενικότερα υπάρχουν σκέψεις, και το ζητούμενο είναι να υπάρχει όραμα για να πειστούν κάποιοι παίκτες για τη συνέχεια.

Ο Σάκης Κατσούλης, που ήταν ίσως ο MVP και ο ρέκορντμαν των συμμετοχών, αφού έφτασε τις 28 σε 30 ματς πρωταθλήματος, φαίνεται να έχει προτάσεις ανώτερης κατηγορίας, ενώ στο πλάνο παραμονής είναι ο Ευθυμιάδης και ο Αναστασίου που έπαιξαν σε 27 ματς, εκ των οποίων στα 16 και 10 αντίστοιχα ξεκίνησαν βασικοί. Μάλιστα πρόσφεραν και στο σκοράρισμα, με τον Ευθυμιάδη να βρίσκει τρεις φορές δίχτυα και τον Αναστασίου πέντε.

Ο πρώτος σκόρερ Κώστας Φλίγκος, ο οποίος σε 26 ματς (τα οποία θα ήταν περισσότερα, αν δεν είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα) σημείωσε 19 τέρματα σκέφτεται τη συνέχεια, ενώ από τους Σταύρου και Στουρνάρα που είχαν σημαντική συνεισφορά, αγωνιζόμενοι σε 25 παιχνίδια, τα περισσότερα στην αρχική ενδεκάδα, ο πρώτος που είχε και δύο γκολ, πρέπει να αποτελέσει την ισχυρή βάση της νέας χρονιάς, σε αντίθεση με τον δεύτερο που είναι προς αποχώρηση κυρίως λόγω ηλικίας .

Σε δηλώσεις του πάντως ο Στουρνάρας άφησε ανοικτό παράθυρο λέγοντας: «Περιμένω να μιλήσω με τη διοίκηση του Ολυμπιακού. Μπορεί να έχω διάθεση να βοηθήσω την ομάδα, όμως δεν παύει να είμαι 35 χρονών και δύσκολα θα συνεχίσω στον Ολυμπιακό. Σε όποια ομάδα αγωνίζομαι, θέλω να δουλεύω με αξιοπρέπεια. Στον Ολυμπιακό δεν έχει θέση η εσωστρέφεια, πρέπει να υπάρχει υπομονή και να υπάρχει όραμα στην ομάδα. Ευχαριστώ τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου για τη στήριξη που παρείχε στην ομάδα όλη την χρονιά. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι η δύναμή του…».

Τώρα, ο αρχηγός Κώστας Οικονόμου, που ήταν από τα βασικά στελέχη, με 24 αγώνες και έξι γκολ, θα αποφασίσει αφού πρώτα δει διοικητική ηρεμία, ενώ ο Δωματάς, με τις ίδιες συμμετοχές ήδη αποχαιρέτησε την ομάδα …λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων, αλλά με την αναβολή του που έχει πάρει δεν αποκλείεται να ξανασυζητήσει…

Σε σκέψεις για συνέχεια είναι και ο Ζώνας, οι βολιώτες Κέρι, Χολέβας, Κολημήτρας, οι Ανδρέας και Δήμος Κόκκας που είναι εκτός Βόλου, ενώ κεφάλαιο της ομάδας παραμένουν οι νεαροί Μπουργάνης και Παπαϊωάννου.

Πάντως οι προπονήσεις μετά το ματς με τον Θεσπρωτό δε γίνονται και οι παίκτες που ήταν εκτός Βόλου έχουν φύγει για τις πατρίδες τους.

Πανθεσσαλικό τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Βόλου, το Τ.Ε.Φ.Α.Α του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και η ειδικότητα ποδοσφαίρου του 4ου έτους, διοργανώνουν Πανθεσσαλικό τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 27 Μαΐου από τις 9 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 στην Άλλη Μεριά.

Το Πανθεσσαλικό τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου αποτελεί μέρος των εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει η επιτροπή εορτασμού των 80 χρόνων του Ολυμπιακού Βόλου.

Η διεξαγωγή του τουρνουά οφείλεται στη μεγάλη προσπάθεια των ακαδημιών και των προπονητών τους, οι οποίοι αναλαμβάνουν τη μεγάλη ευθύνη της μεταφοράς και της οργάνωσης των παιδικών ομάδων.

Οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά είναι οι: Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, ΑΕ Τρικάλων, Προμηθέας Λάρισας, Δήμητρα Απόλλων, Α.Ο. Αμπελοκήπων, Πλαστήρας Καρδίτσας, Καλλιδένδρι και Αχιλλέας Μπάρας. Οι ηλικιακές κατηγορίες είναι τρεις και η κάθε ομάδα θα αγωνιστεί με τρία τμήματα (8-9 ετών, 10-11 και 12-13)

Υπεύθυνοι του τουρνουά είναι ο κ. Dr. Ζήσης Παπανικολάου, αναπληρωτής καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και Τσεκούρας Νικόλαος, πρόεδρος ΑΣ Ολυμπιακού Βόλου.

Η οργανωτική επιτροπή απαρτίζεται από τους κ.κ. Πολυχρόνη Ζάχο, Νικόλαο Κάβουρα, Μάκη Μασούρα, Μιχάλη Κωνσταντίνου, Βασίλειο Τόλη και Σάββα Σταύρου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου