ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ισόπαλο το αντίο Μπακάλη στο Ρήγα Φεραίο

ισόπαλο-το-αντίο-μπακάλη-στο-ρήγα-φερα-457400

Με εκτός έδρας ισοπαλία ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στο 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ο Ρήγας Φεραίος, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τους Μαύρους Αετούς στο Ελευθεροχώρι για την 30η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ρεπορτάζ: ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Παράλληλα, οι Τρικαλινοί εξασφάλισαν και την παραμονή τους στην κατηγορία, στην πρώτη τους παρουσία στη Γ’ Εθνική. Εντονα συγκινησιακό ήταν το κλίμα, στο τελευταίο παιχνίδι του Λάκη Μπακάλη στο πάγκο των κυανόλευκων, έπειτα από 6 χρόνια στην ομάδα του Ρήγα Φεραίου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι έβαλαν δύο γρήγορα γκολ, στο 11’ και το 13’ με τους Τσιώλη και Ιωάννου, για να ισοφαρίσει ο Ρήγας αρχικά στο 47’ με τον Τσελεπή και εν συνεχεία με τον Χότζα στο 76’, με το 2-2 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Με νεανικό σχήμα αγωνίστηκε ο Ρήγας Φεραίος, με τον Μπακάλη να δίνει ακόμη μια φορά την ευκαιρία σε πολλά νέα παιδιά να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στη Γ’ Εθνική.

Το παιχνίδι

Με δύο τέρματα πίσω στο σκορ βρέθηκε από πολύ νωρίς ο Ρήγας Φεραίος, αφού οι Τρικαλινοί κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους Βελεστινιώτες και να πάρουν σαφές προβάδισμα, σε διάστημα δύο λεπτών. Αρχικά -και μετά τα πρώτα αναγνωριστικά σουτ- στο 11’, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Τσιώλη, εκμεταλλευόμενο όμορφη μπαλιά του Ιωάννου, να νικά με δυνατό σουτ τον τερματοφύλακα του Ρήγα Τσουμπέκο.

Κι ενώ οι πανηγυρισμοί των παικτών και φιλάθλων των Μαύρων Αετών δεν είχαν κοπάσει, δύο λεπτά αργότερα, ο δημιουργός… Ιωάννου χρίστηκε σκόρερ, έπειτα από κάθετη μπαλιά του Βερβέρα, γράφοντας το 2-0. Ο Ρήγας Φεραίος, προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, Γιδόπουλος βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και… τυχερός, όταν στο 16’ είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι, σε κοντινό σουτ του Τσελεπή. Ο παίκτης του Ρήγα βρέθηκε και πάλι απέναντι από τον Γιδόπουλο στο 19’, αλλά ο πορτιέρο των Μαύρων Αετών απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του, σταματώντας εξίσου κάποιες προσπάθειες του Χατζή και του Καναβού.

Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν, προσπαθώντας να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για το γκολ, αλλά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με 2-0. Για το Ρήγα ακόμη δύο ευκαιρίες έχασε στη λήξη του α’ μέρους ο Τσελεπής, με το πρώτο σουτ να καταλήγει ψηλά άουτ και το δεύτερο να εξουδετερώνει ο Γιδόπουλος.

Ότι δεν κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε ο Ρήγας με την έναρξη του δευτέρου, καθώς ο Τσελεπής με γυριστό σουτ στο 47’ μέσα από την περιοχή μείωσε για τους Μαγνησιώτες σε 2-1. Ο Ρήγας στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους ήταν καλύτερος, έχοντας εκ νέου δοκάρι, με τον Καναβό στο 54’, με τους Μαύρους Αετούς σε θέση άμυνας. Οι Βελεστινιώτες προσπάθησαν να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων και το πέτυχαν με τον Χότζα, στο 76’, μετά από μπαλιά του σκόρερ του πρώτου γκολ, Τσελεπή, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Τίποτα δεν άλλαξε για τις δύο ομάδες έως και τη λήξη του παιχνιδιού, με τους Τρικαλινούς να πανηγυρίζουν την παραμονή τους στην Γ’ Εθνική και το Ρήγα να αποχαιρετά με εκτός έδρας ισοπαλία τη φετινή σεζόν, καθώς και τον προπονητή του επί 6 χρόνια Λάκη Μπακάλη.

ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ – ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 2-2

Σκόρερ: 11’ Τσιώλης, 13’ Ιωάννου – 47’ Τσελεπής, 76’ Χότζα

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Διώτης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

Βοηθοί: Καλύβας, Λιτοσελίτης (Φθιώτιδας)

ΜΑΥΡΟΙ ΑΕΤΟΙ: Γιδόπουλος, Γιαννούλας, Αετόπουλος (46’ Μουρίκης), Καραστέργιος, Ρόμπος, Μπαλτιμάς, Σκόνδρας, Κεχαγιάς, Βερβέρας, Τσιώλης, Ιωάννου.

ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ: Τσουμπέκος (46’ Τσιότρας),Ράπτης, Λάμπρου, Κουσκουρίδας, Μπόρας, Μπακάλης (62’Μπομπότης), Χατζής (46’ Αραμπατζής), Χύσα, Χότζα, Καναβός, Τσελεπής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου