ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλλη μια φιλική νίκη για τον Πύρασο

αλλη-μια-φιλική-νίκη-για-τον-πύρασο-487812

Μία κατηγορία χωρίζει πλέον τις ομάδες του Πυράσου και της ΑΕ Διμηνίου οι οποίες αναμετρήθηκαν σε φιλικό παιχνίδι στο Διμήνι, όπου οι φιλοξενούμενοι πιο έτοιμοι πήραν την νίκη με σκορ 0-3.

Για την ομάδα του Λάκη Μπακάλη αυτό ήταν το τέταρτο φιλικό ενόψει του περιφερειακού πρωταθλήματος. Από την άλλη για τον τεχνικό Θάνο Θεοδώρου και τους παίκτες του που φέτος θα προσπαθήσουν να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα της Α’ Ε.Π.Σ.Θ. ήταν το πρώτο τεστ μέσα από το οποίο βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας του Δήμου Αισωνίας. Ο τεχνικός Λάκης Μπακάλης ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια τον Βαν Ντε Γούιχε, ενώ στην άμυνα ως δεξί μπακ χρησιμοποιήθηκε ο Τανάγιας και στα αριστερά ο Κοντοβάς. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο ήταν οι Κόκκας και Στεφανής. Στην μεσαία γραμμή ρόλο αμυντικού χαφ είχε ο Μπασδάνης, ενώ μπροστά του κινούνταν από τα αριστερά ο Βούλγαρης και από τα δεξιά ο Πετρίδης. Στην επίθεση αγωνίστηκε από τα αριστερά ο Μπλότσικας, από τα δεξιά ο Νούσιας και στην κορυφή της επίθεσης ο Αρσένος, ο οποίος άλλαξε θέση με τον Πετρίδη μετά το 30’. Η ομάδα της Νέας Αγχιάλου είχε και πολλές απουσίες, όμως όπως είναι αυτές του Κίτσου ή του νεοαποκτηθέντα Γεωργιάδη. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2ο λεπτό, όταν ο Βούλγαρης πραγματοποίησε σέντρα από τα αριστερά με στόχο το κεφάλι του Αρσένου, ο οποίος και παραμόνευε στο δεύτερο δοκάρι. Στο 30ο λεπτό χάθηκε σημαντική ευκαιρία με τον Νούσια να περνάει και τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο έμπειρος επιθετικός έκανε το πλασέ, αλλά σαν από μηχανής θεός ο Χονδρός έδιωξε την μπάλα πριν αυτή περάσει την γραμμή. Επτά λεπτά μετά ο Νούσιας πάσαρε για τον Μπλότσικα, ο οποίος έκανε το ψηλοκρεμαστό σουτ που πέρασε άουτ. Στην επανάληψη οι αλλαγές ήταν πολλές και ο Πύρασος δεν δυσκολεύτηκε να φθάσει στο 0-2 μόλις στο 48’ με τον Πετρίδη να κάνει την κούρσα από το κέντρο και να πλασάρει την κατάλληλη στιγμή τον νεοεισελθόντα Ζαχαράτο. Στο 62΄σουτ για την ΑΕ Διμηνίου με τον Καραπλιάγκο μπλόκαρε ο Βαν Ντε Γούιχε. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε έπειτα από λάθος του Ζαχαράτου και πλασέ του Νούσια.

ΑΕΔ (Θεοδώρου): Βενιέρης(45’ Ζαχαράτος), Καρανικολάου(45’Τσιάμης), Χονδρός, Διάκος(55’ Πολυβρόχος), Γεωργούλας(75’ Κωσταράς), Μπράμπας(60’ Ατζούρης), Μπουραζάς(60’ Γκέρτσος), Σκούρας(3’λ.τρ. Κότσκα), Καραπλάγκος, Ζαρκάδας(75’ Μπουρίτας), Γιαννακόπουλος.

ΠΥΡΑΣΟΣ (Μπακάλης): Βαν Ντε Γούιχε, Τανάγιας(65’ Γκάγκας), Κόκκας, Στεφανής(77’ Σκουφογιάννης), Κοντοβάς(65’Γκιγκιλασβίλι), Μπασδάνης(40’ λ.τρ. Δανόπουλος), Πετρίδης(65’ Φραγγούλης), Βούλγαρης(82’ Φούκης), Νούσιας(80’ Αναγνώστου), Μπλότσικας(77’ Στεργίου), Αρσένος(65’Αναστασίου).

Αύριο νέο φιλικό

Ενα νέο φιλικό παιχνίδι θα δώσει αύριο η ομάδα του Πυράσου ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο Αϊδινίου και αποτελεί ακόμη ένα δυνατό τεστ για την ομάδα της Νέας Αγχιάλου κόντρα στην νεοφώτιστη ομάδα του Περιφερειακού από την Λάρισα. Τα φιλικά συνεχίζονται στις 22 Αυγούστου στο γήπεδο Φιλιππούπολης, όπου ο Απόλλων Λάρισας θα φιλοξενήσει τον Πύρασο. Από εκεί και πέρα θα δοθούν ακόμη δύο αγώνες με Αλμυρό και Ελασσόνα εκτός έδρας.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου