ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παρουσίαση νέων παικτών… που θέλουν στήριξη

παρουσίαση-νέων-παικτών-που-θέλουν-σ-489290

Η παρουσίαση των φετινών μεταγραφικών αποκτημάτων αλλά και των τριών εμφανίσεων του Ολυμπιακού Βόλου για τη σεζόν 2010-2011 που βρίσκει την ομάδα στη Σουπερ Λίγκα έγινε χθες στο ξενοδοχείο «Valis Hotel» στην Αγριά. Η είδηση που βγήκε από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Αχιλλέα Μπέο… ήταν πως οι μεταγραφές δεν τελείωσαν και ίσως η παρουσίαση άλλων δυο παικτών γίνει ξεχωριστά…
«Θα γίνουν ακόμη δύο μεταγραφές», τόνισε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Αχιλλέας Μπέος που έκανε την παρουσίαση των 14 νέων παικτών. «Ο ένας από τους δύο παίκτες είναι ήδη στην Ελλάδα», είπε εννοώντας τον Ιταλό Γκρατόνι, αλλά αυτό που ζήτησε από τον κόσμο ήταν προσγείωση και στήριξη.
«Θέλω ο κόσμος του Ολυμπιακού να προσγειωθεί και να χαμηλώσει τους τόνους. Αυτοί οι παίκτες χρειάζονται την στήριξη όλων μας για να πετύχουμε τους στόχους” ανέφερε ο Αχ. Μπέος, τονίζοντας χαρακτηριστικά: “Δεν γίναμε ξαφνικά Μπαρτσελόνα… Στηρίζοντας ο κόσμος παίκτες και μην πετώντας στα σύννεφα, θα γίνουμε καλή ομάδα».
Επί της ουσίας για μια ακόμη φορά ο Αχιλλέας Μπέος ζήτησε να σταθεί ουσιαστικά και δυναμικά όλος ο φίλαθλος κόσμος κοντά στην ομάδα στη διαδρομή της στο πρωτάθλημα της Super League.
Οι τρεις εμφανίσεις είναι η ερυθρόλευκη με τη μεγάλη ρίγα, η κόκκινη και η λευκή. Οι νέοι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου που παρουσιάσθηκαν χθες είναι οι εξής:
Βreska Mario
Frangipane Paolo Daniel
Jakupovic Eldin
Martin Juan Eduardo
Perez Castro Facundo Javier
Roca Cases Jose Manuel
Sankare Papa
Szelezi Zoltan Istvan
Tomas Xavier
Γκότοβος Ευάγγελος
Zέρης Αλέξανδρος
Ρίκκα Αντώνης
Ρόκας Ευστάθιος
Σκάρος Κωνσταντίνος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου