ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για τον Ιούνιο «μεταφέρεται» το ενδιαφέρον

για-τον-ιούνιο-μεταφέρεται-το-ενδια-460520

Για τον επόμενο μήνα Ιούνιο μεταφέρεται το ενδιαφέρον στον Ολυμπιακό Βόλου το οποίο έχει να κάνει με τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, ενώ για να «φύγει» η φετινή χρονιά απομένει ένα ματς εκτός έδρας, καθώς στην 30η τελευταία αγωνιστική την Κυριακή, η ερυθρόλευκη ομάδα έχει να παίξει στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό έχοντας πολλές ελλείψεις.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Το ενδιαφέρον στρέφεται στην επόμενη μέρα, και αγωνιστικά και διοικητικά, με πρώτο στόχο την ενδυνάμωση της διοικούσας επιτροπής, σκοπεύοντας να ολοκληρώσει θετικά την προσπάθεια για να επαναφέρει τον Ολυμπιακό Βόλου στις επαγγελματικές κατηγορίες… Αυτό θα επικυρωθεί στη γενική συνέλευση του συλλόγου, η οποία θα γίνει το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Για τη νέα χρονιά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα υπάρχει «ενίσχυση» και νέοι «συμπαίκτες», αφού λέγεται πως ήδη έχουν βρεθεί επιχειρηματίες που θα συμβάλουν οικονομικά ως μέλη της διοικούσας επιτροπής στη νέα αγωνιστική περίοδο, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν κι αυτά στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη τον Ιούνιο.

Επίσης η ομάδα θα αλλάζει και το ρόστερ της, έχοντας όμως βάσεις και κορμό, σε αντίθεση με πέρσι που όλα ξεκίνησαν από το μηδέν.

Τώρα ο Ολυμπιακός έχει μια ακόμη αγωνιστική υποχρέωση στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό την Κυριακή, όπου για πρώτη φορά φέτος θα έχει αποστολή μόνο με 16 παίκτες!

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει 18άδα λόγω των πολλών απουσιών, αφού θα λείπουν οι τιμωρημένοι Ηλίας Σταύρου, Ούγκο Μασάντο και Παναγιώτης Ζώνας, ενώ ακόμη στην Ηγουμενίτσα θα λείψουν και οι ανέτοιμοι μετά από τραυματισμό Κολημήτρας, Ιωαννίδης, Πότσι και Οικονόμου, αλλά και ο Δωματάς που αποχαιρέτησε.

Έτσι λοιπόν οι παίκτες που θα ταξιδέψουν την Κυριακή αυθημερόν στην Ηγουμενίτσα είναι οι Κατσούλης, Μπουργάνης, Στουρνάρας, Σπηλιώτης, Α.Κόκκας , Αγγέλης, Ντόικιτς, Χολέβας, Πατσής, Παπαϊωάννου, Σκανδάλης, Κέρι, Δ. Κόκκας , Ευθυμιάδης, Φλίγκος, Αναστασίου.

Η έκθεση αρχειακού υλικού

Έως και σήμερα 19 Μαΐου 2017 θα διαρκέσει η έκθεση αρχειακού υλικού του Ολυμπιακού στο κτήριο της Εξωραϊστικής από τις 18.30 έως τις 21.00. Στην έκθεση θα παρευρίσκεται μέλος της διοίκησης και της Ο.Ε. προκειμένου να διευκολύνει και να ενημερώνει τους επισκέπτες.

Πανθεσσαλικό παιδικό τουρνουά

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Βόλου, το Τ.Ε.Φ.Α.Α του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και η ειδικότητα ποδοσφαίρου του 4ου έτους, σας καλωσορίζουν στο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Παιδικού Ποδοσφαίρου, η διεξαγωγή του οποίου αποφασίστηκε γιατί «το παιχνίδι είναι η εργασία των παιδιών» .

Η αθλητική αυτή εκδήλωση θα λάβει χώρα το Σάββατο 27 Μαΐου 2017, από τις 9 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στην Άλλη Μεριά.

Το Πανθεσσαλικό Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου αποτελεί μέρος των εκδηλώσεων που έχει προγραμματίσει η Επιτροπή Εορτασμού των 80 χρόνων του Ολυμπιακού Βόλου.

Η διεξαγωγή του τουρνουά οφείλεται στη μεγάλη προσπάθεια των ακαδημιών και των προπονητών τους, οι οποίοι αναλαμβάνουν τη μεγάλη ευθύνη της μεταφοράς και της οργάνωσης των παιδικών ομάδων.

Το Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και η ειδικότητα του μαθήματος Ποδοσφαίρισης έχει αναπτύξει μια δυναμική ανοιχτή στην κοινωνία, εξωστρεφή, και συμμετέχει ενεργά στη διαμόρφωση του αθλητικού «γίγνεσθαι». Οι φοιτητές-τριες έχουν προσωπική συμμετοχή και αποκτούν εμπειρίες της ζωής. Έρχονται σε επαφή όχι μόνο με τη γνώση, αλλά με τους γονείς, τους προπονητές και τους αθλητές, δηλαδή τον κόσμο της εργασίας.

Τα παιδιά παίζουν ποδόσφαιρο για διασκέδαση και χαρά. Έχουν την ανάγκη, να αποκτούν καλές συνήθειες σε ασφαλές και χαρούμενο περιβάλλον. Η συμμετοχή στο παιχνίδι έχει περισσότερη αξία από την νίκη.«Χάσουμε, κερδίσουμε, εμείς θα το γλεντήσουμε»

Υπεύθυνοι Τουρνουά :1) Dr. Ζήσης Παπανικολάου (Ph.D), Διδάκτωρ Αθλητικών Επιστημών, Πανεπιστημίου Temple ΗΠΑ, αναπληρωτής καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Τηλ: 6958462217. EMAIL: [email protected] 2) Τσεκούρας Νικόλαος, πρόεδρος ΑΣ Ολυμπιακού Βόλου . Τηλ:6979002709

Οργανωτική Επιτροπή: Ζάχος Πολυχρόνης, Κάβουρας Νικόλαος, Μασούρας Μάκης, Κωνσταντίνου Μιχάλης, Τόλης Βασίλειος, Σταύρου Σάββας

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου