ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σκέψεις αποχώρησης Αλαφούζου από τον Παναθηναϊκό

σκέψεις-αποχώρησης-αλαφούζου-από-τον-462002

Aνοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Γιάννη Αλαφούζου από τα διοικητικά δρώμενα του Παναθηναϊκού άφησε ο αντιπρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, Χρήστος Παναγόπουλος σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στη Λεωφόρο με τον ΠΑΟΚ, που, ως γνωστόν, διεκόπη οριστικά.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες για τον Παναθηναϊκό. Δώσαμε την ευκαιρία για μια ακόμη φορά με ένα άσχημο και απολύτως καταδικαστέο περιστατικό την ευκαιρία σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι να το εκμεταλλευθούν και να μας πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά.

Το ποδόσφαιρο πλέον προκαλεί μόνο πόνο, ζημιά και αδικία στην Ελλάδα, αύριο θα έχουμε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου ο Παναθηναϊκός να εξετάσει τρόπους αντίδρασης και να δει αν θα συνεχίσει με την παρούσα διοίκηση.

Το ποδόσφαιρο πλέον προκαλεί μόνο πόνο, ζημιά και αδικία στην Ελλάδα. Αύριο (σ.σ σήμερα, Πέμπτη) θα έχουμε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο προκειμένου ο Παναθηναϊκός να εξετάσει τρόπους αντίδρασης και να δει αν θα συνεχίσει με την παρούσα διοίκηση.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ άτιμα μέσα, αλλά αν οι Αρχές δεν είναι πρόθυμες να βάλουν ένα τέλος σε όλα αυτά, να ξέρουν ότι εμείς δεν είμαστε έτοιμοι για τέτοιες ξενόφερτες ενέργειες.

Η επόμενη ημέρα θα κριθεί με βάση τα όσα γράφτηκαν από τους διαιτητές, ξέρουμε ότι η άποψή τους και η έκθεση του γιατρού είναι διαφορετικές με το τελικό αποτέλεσμα που είναι η διακοπή του αγώνα. Θα εξεταστούν όλα στο αυριανό Διοικητικό Συμβούλιο και θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει ο σύλλογος με τον μεγαλομέτοχο που έχει αυτή τη στιγμή».».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου