ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σημαντική ενίσχυση για τη Νίκη

σημαντική-ενίσχυση-για-τη-νίκη-494216

Τις δεκατέσσερις μεταγραφές έφτασε αισίως η Νίκη, αφού χθες ανακοίνωσε πέντε ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους Βαγγέλη Στουρνάρα, Βασίλη Σαμαρά,  Στέλιο Μαϊστρέλλη, Παναγιώτη Πετρά και το νεαρό Θωμά Μυριώτη. Σημαντική ενίσχυση αναμφίβολα για τους κυανόλευκους ενόψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.  
Ο Στράτος Γιδόπουλος ήρθε σε συμφωνία με τέσσερις έμπειρους ποδοσφαιριστές, με τους τρεις πρώτους να έχουν ήδη υπογράψει και τον Πετρά να αναμένεται σήμερα το πρωί στο Βόλο, επιβεβαιώνοντας πάντως και ο ίδιος τη συμφωνία του με το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας, ενώ επένδυση για το μέλλον αποτελεί ο νεαρός Μυριώτης.  
Ο Βαγγέλης Στουρνάρας αγωνίζεται ως δεξί μπακ, είναι 28 ετών και έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες του Ηλυσιακού, της Λάρισας, της Νέας Σαλαμίνας, της Ρόδου, της Λαμίας, της Παναχαϊκής και του Πυρσού Γρεβενών. Εχει καταγράψει τέσσερις συμμετοχές στην Α’ Εθνική, 26 στην δεύτερη κατηγορία και 78 στην Γ’ με τέσσερα γκολ. Ο Στουρνάρας υπέγραψε για έναν χρόνο και χθες μάλιστα έκανε την πρώτη του προπόνηση με το συγκρότημα της Νέας Ιωνίας.
Στα κυανόλευκα ντύθηκε και ο Βασίλης Σαμαράς, που επίσης έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας. Αγωνίζεται επίσης στην άμυνα και διαθέτει πολύ μεγάλη εμπειρία. Είναι άλλωστε 36 ετών και η τρίτη κατηγορία δεν αναμένεται να τον δυσκολέψει, αφού μετρά 110 συμμετοχές με έξι γκολ στην Α’ Εθνική, 77 στην Β’ με τρία τέρματα και 125 στην Γ’ με έξι. Επίσης αγωνίστηκε σε 25 ματς του Κυπριακού πρωταθλήματος. Ο Σαμαράς έχει αγωνιστεί σε Παναχαϊκή, ΠΑΟΚ, Λάρισα, Καβάλα, Αθηναϊκό, Κέρκυρα, Πάφο, Προοδευτική, Βέροια, Θρασύβουλο, Καβάλα, Μακεδονικό και Αετό Σκύδρας.
Εξίσου σημαντική θεωρείται η προσθήκη του Παναγιώτη Πετρά. 0 27χρονος ποδοσφαιριστής πρώτη φορά θα αγωνιστεί φέτος στη Γ’ Εθνική. Εχει εμπειρίες από την πρώτη κατηγορία, όπου έπαιξε με ΟΦΗ και Κέρκυρα 16 φορές, ενώ στη Β’ έπαιξε σε 69 παιχνίδια και πέτυχε δύο γκολ. Εχει αγωνιστεί επίσης στον Εθνικό Πειραιώς, ενώ την περασμένη σεζόν κατέγραψε δέκα συμμετοχές με τη φανέλα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Αγωνίζεται ως μπακ και στις δυο πλευρές, αλλά με την ίδια ευχέρεια μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αμυντικό χαφ. Ο Πετράς έδωσε χθες με το Γιδόπουλο τα χέρια στην Αθήνα και σήμερα αναμένεται στον Βόλο, ώστε να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του. Σήμερα αναμένεται να έρθει στον Βόλο και το άλλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Γιώργος Βακουφτσής.
Ο Στέλιος Μαϊστρέλλης είναι στόπερ, 31 ετών και έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Ακράτητο, Λεβαδειακό, Αχαρναϊκό, Εθνικό Αστέρα, Αιολικό, Λαμία, Μακεδονικό και Τρίκαλα. Δώδεκα φορές αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική, 10 στην Β’ και 59 στην Γ’.  
Ο 18χρονος Θωμάς Μυριώτης από την Νεφέλη Καλλιθήρου, δοκιμάστηκε από τον Χόρχε Μπάριος και δείχνοντας πολύ καλές εντυπώσεις κέρδισε μια θέση στη φετινή ομάδα της Νίκης. Αγωνίζεται ως περιφερειακός επιθετικός και θεωρείται επένδυση για το μέλλον.  
Να θυμίσουμε ότι η Νίκη έχει ήδη ενισχυθεί με τους Αντε Ντάνιτς, Αλέξη Δραγάτη, Αγγελο Διγκόζη (αναμένεται να υπογράψει την Δευτέρα), Γιώργο Βακουφτσή και τους νεαρούς Νίκο Παπαδήμα, Πέτρο Μπαϊμάκη, Θόδωρο Σίνη, Κώστα Βλαχοκυριάκο και Γιάννη Χρυσοχοΐδη.
 
 
 
 
Παναγιώτης Πετράς   
«Ηθελα να συνεχίσω την καριέρα μου σε μια ιστορική ομάδα, όπως είναι η Νίκη. Εχει στόχους για τη νέα χρονιά και ένα πρόεδρο που είναι χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου και ξέρει να διαχειρίζεται τις καταστάσεις. Επίσης διαθέτει έναν πάρα πολύ καλό προπονητή που τον γνωρίζω. Παρότι δεν έχω παίξει ξανά σε αυτή την κατηγορία, το γεγονός ότι η ομάδα έχει όλα τα παραπάνω, καθώς και στόχο την άνοδο, με έκαναν να επιλέξω τη Νίκη για να συνεχίσω και να την βοηθήσω να εκπληρώσει τους στόχους της».  
 
Βαγγέλης Στουρνάρας
«Τέλος καλό, όλα καλά. Οι υπογραφές πλέον είναι γεγονός και είμαι επίσημα παίκτης της ιστορικής Νίκης Βόλου. Μοναδικός στόχος δικός μου, που συμπίπτει και με τον στόχο της ΠΑΕ είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα η οποία θα διεκδικήσει την άνοδο. Για να πετύχουμε τον στόχο μας, θέλουμε τον κόσμο της ΠΑΕ Νίκης Βόλου κοντά μας. Από την πλευρά μου θα δώσω ό,τι μπορώ για να πετύχουμε τον στόχο μας και είμαι αισιόδοξος ότι όλοι μαζί τελικά θα το καταφέρουμε».
 
Στέλιος Μαϊστρέλλης
«Είμαι χαρούμενος που μπήκα στην οικογένεια της Νίκης Βόλου. Μοναδικός στόχος είναι η άνοδος. Υπέγραψα ήδη και τη Δευτέρα θα κάνω την πρώτη μου προπόνηση με την ομάδα. Η Νίκη είναι μια ιστορική ομάδα και αισιοδοξούμε ότι θα πανηγυρίσουμε την άνοδο. Περιμένουμε να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας σε αυτή την προσπάθειά μας». 
 
 
 
 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου