ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ανανεωμένος και ενισχυμένος ο Πανιώνιος

ανανεωμένος-και-ενισχυμένος-ο-πανιών-487654

Με αισιοδοξία ξεκίνησε από την αρχή της εβδομάδας η προετοιμασία του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας, που φέτος εμφανίζεται με νέα διοίκηση, νέο προπονητή και πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα, θέλοντας να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Β’ Ε.Π.Σ.Θ. και να επανέλθει πιο δυνατός στη μεγάλη κατηγορία. Ο σύλλογος της Νέας Ιωνίας είναι ανανεωμένος τόσο σε διοικητικό επίπεδο, με τον Αρη Ντόντη να αφήνει τα γήπεδα ως ποδοσφαιριστής με μεγάλη θητεία σε Βόλο, Λεωνίδιο, Καλαμάτα, Κιλκίς, Αρτα, Μέγαρα, Αγριά, Αλμυρό και να αναλαμβάνει την προεδρία της ομάδας που τον ανέδειξε, όσο και στο αγωνιστικό, αφού νέος είναι και ο προπονητής Θοδωρής Ανδρουτσόπουλος, που πέρσι πήρε το δίπλωμά του και μόλις πριν 2 μήνες κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, έχοντας θητεία σε Νίκη, Τρίκαλα, Λαμία, Αχαρναϊκό, Θησέα και Ρήγα. Η ομάδα του Πανιωνίου είναι ανανεωμένη αλλά και ενισχυμένη θέλοντας να συνδυάσει εμπειρία και ταλέντο. Κατ ‘ αρχάς η ομάδα θεωρείται θωρακισμένη στα μετόπισθεν, αποκτώντας τον έμπειρο Δημήτρη Βαριάμη από το Ορμίνιο, που έχει αγωνισθεί ακόμη σε Ηρακλή και Νίκη και τελευταία σκοράρει με 22 γκολ τα τελευταία δυο χρόνια, ενώ από το Ορμίνιο αποκτήθηκε και ο επίσης έμπειρος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Τριχιάς που θα βοηθήσει, όπως και ο επιθετικός Δημήτρης Μπούρντα που αποκτήθηκε από την Α.Ε. Λεχωνίων, έχοντας 13 γκολ στο τελευταίο πρωτάθλημα.
Ακόμη αποκτήθηκε Σπύρος Σουφλάρης από το Ορμίνιο, οι Ηλίας Κιαμούρης και Χρήστος Λέτσιος, που έπαιζαν σε ομάδα Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Σάμου, ενώ οι Αλέξανδρος Τσακνάκης, Βίκτωρ Κουρτέλης και Βαγγέλης Σλαβίδης θα κάνουν στον Πανιώνιο το πρώτο τους δελτίο.
Στο μεταξύ η προετοιμασία του Πανιωνίου γίνεται στο «Βασδέκειο» και εκεί θα συνεχιστούν οι προπονήσεις μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ κλείσθηκαν και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια. Οι «κυανέρυθροι» θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Διαγόρα στις 21/8, τον Θησέα στις 28/8 και τον Ρήγα Φεραίο στις 11/9, ενώ θα παίξουν και με τον Ηρακλή Β. στις 4/9.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου