ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιτυχημένη γιορτή του B.C Βόλος

επιτυχημένη-γιορτή-του-b-c-βόλος-462827

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ της ομάδας του Β.C. Βόλος σε συνεργασία με την ΠΙΣΤΗ το περασμένο Σάββατο 13 Μαΐου στο Puerto cafe στην παραλία της πόλης του Βόλου, με συμμετοχή όλων των τμημάτων της ομάδας αλλά και με πάρα πολύ κόσμο που έδωσε δυνατό παρών στην εκδήλωση.

Τιμήθηκαν ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας, Δημήτρης Κανούλης για τη μεγάλη βοήθεια που πρόσφερε με τον ερχομό του στην ομάδα, οι παίκτες της ομάδας που πέρασαν στα ΑΕΙ-ΤΕΙ της χώρας (Τσιτσιγιάννης Γιώργος, Αγγελόπουλος Πέτρος, Παπαπαναγιώτου Παναγιώτης, Καρασάββας Χρήστος, Καμμένος Δημήτρης, Παπανικολάου Βασίλης, Καλλέργης Κυριάκος, Εκατομμάτης Παντελής, Θεοδωρίδης Δημήτρης, Τσακνάκης Μιχάλης, Φιλίππου Αργύρης) και μετά ακολούθησε η βράβευση της παιδικής ομάδας που συμμετείχε στα τελικά της Μαγνησίας και η ανδρική ομάδα για τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ. Οι βραβεύσεις έκλεισαν με τον μικρό Άγγελο Καζάκη, ενώ ακολούθησε η λαχειοφόρος της ομάδας.

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους η πρώην υφυπουργός κ. Χρυσοβελώνη Μαρίνα, ο αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Σταυρίδης Θανάσης, ο παλιός παίκτης προπονητής και διαιτητής της Α1 κ. Στέλιος Τζαφλέρης καθώς και η κ. Όλγα Αντωνίου, πρόεδρος της ΠΕΕΚΠΕ. Επίσης παρούσα ήταν και η πρόεδρος της ΠΙΣΤΗΣ κ. Ζαχαριάδου Ελένη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου