ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τον Ιούνιο η Γ.Σ. του Ολυμπιακού

τον-ιούνιο-η-γ-σ-του-ολυμπιακού-462957

Ενώ απομένει μόλις ένα ματς εκτός έδρας για το τέλος του φετινού πρωταθλήματος, ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς είναι αυτός που βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στον Ολυμπιακό Βόλου, που στο φινάλε στην 30η αγωνιστική (21/5) έχει να παίξει στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Για την επόμενη μέρα, μετά και από συναντήσεις που ήδη έχουν γίνει, οι πληροφορίες θέλουν τους Μποτσιβάλη και Τσιμπανάκο να συνεχίζουν να ηγούνται μαζί της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού τμήματος και τη νέα χρονιά για να ολοκληρώσουν την προσπάθεια και να επαναφέρουν τον Ολυμπιακό Βόλου στις επαγγελματικές κατηγορίες… και αυτό θα επικυρωθεί στη γενική συνέλευση του συλλόγου, η οποία θα γίνει το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου.

Για τη νέα χρονιά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα υπάρχει «ενίσχυση» και νέοι «συμπαίκτες», αφού λέγεται πως ήδη έχουν βρεθεί κι άλλοι επιχειρηματίες που θα συμβάλουν οικονομικά ως μέλη της διοικούσας επιτροπής στη νέα αγωνιστική περίοδο, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη τον Ιούνιο. Είναι άλλωστε πολύ σημαντικό, ο Ολυμπιακός να προχωρήσει ενωμένος στη νέα προσπάθεια και να υπάρχει συγκεκριμένος ρόλος για τον καθένα μέσα στην ομάδα, και όπως τόνισε πρόσφατα ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, υπάρχουν ορισμένοι επιχειρηματίες, τόσο από τον Βόλο, όσο και εκτός, που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον να ασχοληθούν με τον Ολυμπιακό και να βοηθήσουν οικονομικά…

Όλα αυτά θα γίνουν γνωστά αναλυτικώς μετά το τέλος του πρωταθλήματος, με την ομάδα να αλλάζει και το ρόστερ της έχοντας όμως βάσεις και κορμό, σε αντίθεση με πέρσι που όλα ξεκίνησαν από το μηδέν.

Τώρα ο Ολυμπιακός έχει μια ακόμη αγωνιστική υποχρέωση στην Ηγουμενίτσα με τον Θεσπρωτό στις 21 του μήνα, όπου τρεις ποδοσφαιριστές θα λείπουν σίγουρα λόγω τιμωρίας και είναι οι Ηλίας Σταύρου, Ούγκο Μασάντο και Παναγιώτης Ζώνας, ενώ προχθές στο Βελεστίνο επέστρεψε ο Φλίγκος και έκανε πρώτη εμφάνιση ο νεαρός Σεραφείμ Παπαϊωάννου. Στην Ηγουμενίτσα θα λείψει και ο εδώ και καιρό απών Κολημήτρας, ενώ αναμένεται να επιστρέψει ο Ιωαννίδης, και αμφίβολοι είναι πάλι οι ανέτοιμοι μετά από τραυματισμό Πότσι και Οικονόμου.

Ο Κώστας Μπράτσος, μετά το τέλος της αναμέτρησης της ομάδας του κόντρα στον Ρήγα εκτός έδρας, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Χρησιμοποιήσαμε αρκετά νεαρά παιδιά αναγκαστικά, λόγω των τιμωριών και των τραυματισμών που είχαμε να αντιμετωπίσουμε, γεγονός που στοιχίζει στη χημεία της ομάδας μας και την επιθετική της λειτουργία, πόσο μάλλον απέναντι σε μία ομάδα που ξέρει να παίζει πολύ καλά το παιχνίδι της ανασταλτικά. Αντικειμενικά δε δικαιούμαστε τη νίκη, τα παιδιά μου δεν μπορούν να κατηγορηθούν για έλλειψη προσπάθειας, ειδικά λόγω συνθηκών, όπως η πολλή ζέστη και η βαθμολογική μας θέση που μας καθιστά αδιάφορους. Θα έλεγα πως τα σώματά μας ήταν στο γήπεδο και το μυαλό μας αλλού. Μας έλειπε η τελική ενέργεια και δεν καταφέραμε να φτάσουμε κοντά σε κάποιο γκολ. Αν ήμουν σήμερα στην κερκίδα, σίγουρα, ούτε εμένα θα μου άρεσε το θέαμα. Χρειάζεται υπομονή και να κατανοήσουμε πως σε αυτό το χρονικό σημείο που βρισκόμαστε, δεν υπάρχουν περιθώρια για το κάτι παραπάνω».

ΣΦΟΒ: Ο κόσμος θα οδηγήσει μπροστά την ομάδα

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΟΒ, με αφορμή ότι πλησιάζει το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς. Σ’ αυτήν κάνει λόγο για τον κόσμο, που αποτελεί τη μεγαλύτερη προίκα του Ολυμπιακού Βόλου, και θα είναι αυτός, όπως τονίζεται, που θα οδηγήσει μπροστά την ομάδα. Αναλυτικά:

«Με το τέλος της ποδοσφαιρικής χρονιάς την Κυριακή 21/5, ως ΣΦΟΒ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου για τη μεγάλη στήριξη στην ομάδα μας.

Παρά την όποια πίκρα μας για το τελικό αποτέλεσμα, δηλώνουμε παρόντες και την επόμενη μέρα. Όλοι μας και ο καθένας χωριστά να στηρίξουμε και να περιφρουρήσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας και να στείλουμε το μήνυμα ότι από τη φετινή χρονιά θα βγούμε πιο δυνατοί, ενωμένοι, πεισμωμένοι και αποφασισμένοι να οδηγήσουμε τον σύλλογο στις ανώτερες κατηγορίες.

Έχουμε καθιερωθεί ως η πρώτη επαρχιακή ομάδα με την τεράστια προίκα, τον κόσμο, αυτόν που γέμισε το Πανθεσσαλικό 3 φορές με 17.000 κόσμο, αυτόν που βούλιαξε το Χαριλάου με 5.000 και την Κατερίνη με 3.500. Αυτός ο κόσμος θα οδηγήσει την ομάδα μπροστά με πίστη και αισιοδοξία.

Ο Ολυμπιακός μας με αυτήν την προίκα γίνεται μαγαζί γωνία που δίνει ερεθίσματα και κίνητρα σε χορηγούς και επενδυτές να προσφέρουν στην ομάδα μας. Αναμένουμε με ενδιαφέρον τη Γενική Συνέλευση, όπου εκεί θα βγει μια ισχυρή διοίκηση με νέους χορηγούς και συμπαίκτες.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε και την Αστυνομική Διεύθυνση Βόλου και ιδίως τον ικανότατο διοικητή κ. Τόλια για την άριστη και άψογη συνεργασία μας και φέτος και τα τελευταία χρόνια. Η Διοίκηση του ΣΦΟΒ».

Η έκθεση αρχειακού υλικού

Έως και τις 19 Μαΐου 2017 θα διαρκέσει η έκθεση αρχειακού υλικού του Ολυμπιακού στο κτήριο της Εξωραϊστικής και θα είναι ανοικτή για το κοινό καθημερινά, εργάσιμες ημέρες και ώρες από τις 18.30 έως τις 21.00. Στην έκθεση θα παρευρίσκεται μέλος της διοίκησης και της Ο.Ε. προκειμένου να διευκολύνει και να ενημερώνει τους επισκέπτες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου