ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Βόμβα αποχώρησης από Μπακάλη στο Ρήγα

βόμβα-αποχώρησης-από-μπακάλη-στο-ρήγα-464063

Για τελευταία φορά σε εντός έδρας παιχνίδι στον πάγκο του Ρήγα Φεραίου βρέθηκε χθες ο προπονητής Λάκης Μπακάλης, αναφέροντας μετά το τέλος της αναμέτρησης στη συνέντευξη Τύπου: «Οι βδομάδες που θα ακολουθήσουν περιλαμβάνουν ένα παιχνίδι ακόμα εκτός έδρας, και έως το τέλος του μήνα που θα ολοκληρωθούν και οι προπονήσεις θα είναι η τελευταία μου χρονιά στον πάγκο του Ρήγα. Είναι κάτι που το σκεφτόμουν πολύ καιρό, έχω πάρει τις αποφάσεις μου και αυτό ήταν το τελευταίο δικό μου παιχνίδι έδρας στον πάγκο του Ρήγα», σχολίασε χωρίς να θέλει να δεχθεί ερωτήσεις. Οσον αφορά το παιχνίδι επεσήμανε: «Ηταν ένα μέτριο παιχνίδι αγωνιστικά, εμείς σαν ομάδα λειτουργήσαμε πάρα πολύ καλά στο αμυντικό κομμάτι, το οποίο ήταν από τα αρνητικά όλης της χρονιάς. Ο Ολυμπιακός ερχόταν από τεσσάρες στα προηγούμενα παιχνίδια, κάτι το οποίο για εμάς δημιούργησε φόβο, ωστόσο δουλέψαμε καλά ανασταλτικά. Εγινε ένα δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, με πολλά φάουλ και σκληρά μαρκαρίσματα, που ήθελε πάθος για να πάρουμε τελικά έναν χρήσιμο βαθμό. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, καλή συνέχεια στον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού».

Μπράτσος: «Δεν δικαιούμασταν τη νίκη»

«Ηταν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, ανάμεσα σε δύο ομάδες, οι οποίες γνώριζαν καλά η μία την άλλη. Οι αντίπαλοί μας έκαναν αυτό που περιμέναμε, να οργανωθούν καλά αμυντικά, να μας κλείσουν τους χώρους και να προσπαθήσουν να μας χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις. Σ΄ αυτό τον τρόπο παιχνιδιού, εκτός από μία φάση στο πρώτο μέρος δεν κινδυνεύσαμε, μιλώντας για το αμυντικό κομμάτι, στο επιθετικό όμως δεν είχαμε λύσεις για να καταφέρουμε να βάλουμε δυσκολίες στον αντίπαλο. Στο δεύτερο μέρος η εικόνα συνέχισε να είναι η ίδια, εμείς στην ενδεκάδα μας είχαμε και πάλι αρκετά νεαρά παιδιά αναγκαστικά λόγω τιμωριών και τραυματισμών και αυτό κοστίζει στη χημεία και την επιθετική λειτουργία της ομάδας. Εκτός από μία φάση στο δεύτερο μέρος, δε δικαιούμασταν τη νίκη. Τα παιδιά προσπάθησαν, λαμβάνοντας υπόψη το χρονικό σημείο που έγινε ο αγώνας, τα βαθμολογικά και καιρικά δεδομένα. Δεν μπορώ να καταλογίσω έλλειψη προσπάθειας, αλλά αυτό που είδα ήταν ότι τα σώματά μας ήταν στον αγωνιστικό χώρο και το μυαλό μας όχι. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο που είχαμε τις προϋποθέσεις, δεν τις κάναμε ευκαιρίες γιατί μας έλειπε η τελική ενέργεια. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους και τον προπονητή του Ρήγα για τη φιλοξενία. Στεναχωριέμαι μόνο για το γεγονός ότι δεν ικανοποιήσαμε τους φιλάθλους. Το μόνο που μπορούμε να ζητήσουμε είναι η υπομονή του κόσμου. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια».

Σε ερώτηση για το που οφείλεται η επιθετική δυστοκία απέναντι σε μία- βάσει στατιστικών- από τις πλέον αδύναμες ομάδες του ομίλου, όπως ο Ρήγας Φεραίος, ο κ. Μπράτσος σχολίασε χαρακτηριστικά: «Τα τελευταία παιχνίδια μάθαμε να παίζουμε συνέχεια με διαφορετικές ενδεκάδες. Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να συνδέσουμε τους καινούριους κρίκους, οπότε πιστεύω ότι οφείλεται καθαρά στη χημεία μεταξύ των παικτών».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου