ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπουρλότο στην Τούμπα έβαλε η ΑΕΚ

μπουρλότο-στην-τούμπα-έβαλε-η-αεκ-464727

Τεράστιο «διπλό» για την ΑΕΚ στην Τούμπα, όπου η ομάδα του Χιμένεθ έδειξε τα δόντια της μετά τον χαμένο τελικό του Κυπέλλου στο Βόλο και χάρη στη μεγάλη νίκη της με σκορ 1-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ, ανέβηκε στην πρώτη θέση των playoffs.

Ξεκίνημα φωτιά για την Ένωση. Οι κιτρινόμαυροι μασούσαν σίδερα, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10’ με τον Ντίντακ κι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» ακόμη κι όταν επιχείρησε να πιέσει δεν άγχωσε καθόλου τους απόλυτα συγκεντρωμένους παίκτες του Χιμένεθ, που μπήκαν με το προβάδισμα στα αποδυτήρια.

Σκληρά μαρκαρίσματα και πολλά λάθη στο δεύτερο ημίχρονο. Η ΑΕΚ δεν αποσυντονίστηκε, με εξαίρεση μια κεφαλιά του Κίτσιου (76’), δεν απειλήθηκε καθόλου και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τον Χιμένεθ και τους παίκτες του να πανηγυρίζουν έξαλλα μέσα στην Τούμπα.

Ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη

«Ορθιος» παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε πριν και κυρίως στη διάρκεια του αγώνα με τον Πανιώνιο έμεινε στη Νέα Σμύρνη ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα των playoffs της Super League. Το τελικό 1-1 σαφώς και αφήνει ικανοποιημένους τους «πράσινους» που προηγήθηκαν με τον Μπεργκ στο 38’, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 56’ με τον Μασούρα. Με 10 παίκτες από το 12’ έπαιζε το «τριφύλλι», λόγω αποβολής του Ζέκα με απευθείας κόκκινη κάρτα. Θυμίζουμε πως με βάση τη βαθμολογία της κανονικής διάρκειας, ο ΠΑΟΚ μπήκε στα playoffs με 2 βαθμούς, ο Παναθηναϊκός με 1 β., ενώ ΑΕΚ και Πανιώνιος με 0 βαθμούς.

Αποτελέσματα
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 1-1
(56’ Μασούρας – 38’ Μπεργκ)

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-1

(10’ Ντίντακ)

Βαθμολογία
1.ΑΕΚ 3 (1-0)
2. ΠΑΟΚ 2 (0-1)
3, Παναθηναϊκός 2. (1-1)
4. Πανιώνιος 1. (1-1)

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου