ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επιτυχία στο 2ο θερινό Camp του Χάντμπολ και εισιτήρια διαρκείας του Κενταύρου Αγριάς

επιτυχία-στο-2ο-θερινό-camp-του-χάντμπολ-κα-490386

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και συμμετοχή στο γήπεδο Χάντμπολ του Γυμνασίου Αγριάς το 2ο θερινό Camp Χειροσφαίρισης που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία για 2η συνεχόμενη χρονιά ο Κένταυρος Αγριάς.

Συμμετείχαν και στις 2 περιόδους 40 παιδιά, αγόρια και κορίτσια Γυμνασίου και Δημοτικού. Δίδαξαν οι γυμναστές Γιώργος Κυριάκος, Βασιλειάδου Ράνια και ο παίκτης του Κενταύρου Αγριάς Γιώργος Μούτος. Το παρών έδωσε αρκετές φορές και ο Γιάννης Αθανασαράκης, ο οποίος από την νέα χρονιά θα είναι ο προπονητής των τμημάτων παμπαίδων και μίνι αγοριών.

Σε όλα τα παιδιά δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα, αναμνηστικά μπλουζάκια, ενημερωτικά DVD από διεθνείς αγώνες Χάντμπολ. Να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του φετινού Camp, τα παιδιά που συμμετείχαν γνώρισαν και τα μυστικά του Beach Handball, ενός εξίσου συναρπαστικού αθλήματος. Χορηγός του Camp ήταν και κατά την φετινή χρονιά η βιομηχανία αναψυκτικών ΕΨΑ Α.Ε.

Έτσι μετά από το 2ο τουρνουά Street Handball Αγριάς, το 2ο θερινό Camp Χειροσφαίρισης Αγριάς, ολοκληρωθήκαν οι καλοκαιρινές δραστηριότητες για τα τμήματα υποδομών του Κενταύρου Αγριάς. Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες έδωσαν ραντεβού μαζί με τους προπονητές και τις προπονήτριές τους για τις αρχές Σεπτεμβρίου, όπου θα αρχίσει η λειτουργία των τμημάτων υποδομής.

Διαρκείας

Στο μεταξύ ξεκίνησε η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας της Α.Γ.Ε. Αγριάς – Κένταυρος 2008. Τα εισιτήρια διαρκείας έχουν αξία 10,00 ευρώ και πωλούνται από μέλη του Δ.Σ. του Κενταύρου Αγριάς, καθώς και στα καταστήματα: Κατάστημα Wind Βόλου κ. Τσιβγιούρα Χρήστου – Ιάσονος 80 & Τοπάλη. Κατάστημα εμπορίας ξυλείας κ. Κασσαβέτη Ιδομενέα – Απ. Λάμπη 10 στην Αγριά. Κατά την φετινή χρονιά τα εισιτήρια διαρκείας έχουν δύο καινοτομίες:

Περιλαμβάνουν αγώνες Χάντμπολ της ανδρικής ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα Κ. Ελλάδας, αγώνες Χάντμπολ της πρωτοεμφανιζόμενης γυναικείας ομάδας στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής κατηγορίας, καθώς και αγώνες Πινγκ – Πονγκ της ανδρικής ομάδας στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής κατηγορίας. Επίσης αποτελούν για τους κατόχους τους εκπτωτικό κουπόνι σε μια σειρά από καταστήματα της περιοχής μας για μια σειρά από υπηρεσίες και προϊόντα για την περίοδο από 1 Σεπτεμβρίου 2010 – 31 Μαΐου 2011.

Οι επιχειρήσεις που είναι χορηγοί του εισιτηρίου διαρκείας και συμμετέχουν στο εκπτωτικό κουπόνι είναι:

Κατάστημα Αθλητικών ειδών NRG Sports – Αντωνίου Κώστας Δημητριάδος 64 στον Βόλο

Κατάστημα Ηλεκτρικών ειδών Ζαρίφη Ιωάννη 28ης Οκτωβρίου & Αγ. Γεωργίου στην Αγριά

Βιβλιοπωλείο Σύμβολο – Εθνικής Αντιστάσεως και Δρακείας στην Αγριά, Οπωροπαντοπωλείο Πλαβού – Γεωργακού Λίλιας – Λ. Δημοκρατίας & Απ. Λάμπη στην Αγριά

Συνεργείο αυτοκινήτων Τσίντζος Παναγιώτης – Γαρυφάλλου Αποστόλης – Ματσάγγου 8 στην Αγριά

Κατάστημα ανταλλακτικών Τσίντζος Παναγιώτης – Γαρυφάλλου Αποστόλης – Λαρίσης 152 στον Βόλο

Beauty Harmony Spa – εργαστήριο αισθητικής και ευεξίας – Λ. Δημοκρατίας στην Αγριά

Σχολή Χορού Dance Academy Βόλου – Συγκρότημα Τσαλαπάτα (τηλ. 2421022344) & Δευκαλίωνος 107 Ν. Δημητριάδα (τηλ. 2421078448).

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου