ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποτέλεσμα γοήτρου θέλει ο Ρήγας

αποτέλεσμα-γοήτρου-θέλει-ο-ρήγας-465798

Μια καλή εμφάνιση και ένα αποτέλεσμα καλύτερο από αυτό του πρώτου γύρου θα επιδιώξει ο Ρήγας Φεραίος στο σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακού Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Οι Βελεστινιώτες, που προέρχονται από δύο ήττες στα δύο τελευταία παιχνίδια, θα επιδιώξουν να παίξουν για την υστεροφημία τους απέναντι στους ερυθρόλευκους, με τον προπονητή Λάκη Μπακάλη να δίνει την ευκαιρία για ακόμη μία αγωνιστική σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Εξάλλου οι απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών για διάφορους λόγους θα είναι αρκετές και έτσι ο έμπειρος τεχνικός θα ρίξει στη μάχη και νεαρότερους ποδοσφαιριστές, χτίζοντας επάνω στην επόμενη μέρα του συλλόγου, που θα τον βρει και πάλι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Από τη σημερινή αναμέτρηση θα απουσιάζουν οι Κώστας Κυπτίου και Ηλίας Γκίκας, για προσωπικούς λόγους, αλλά και ο έμπειρος αναπληρωματικός τερματοφύλακας Βασίλης Τσουμπέκος. Από εκεί και πέρα κάποιες ενοχλήσεις των νεαρών Κουσκουρίδα και Καναβού δεν αναμένεται να τους κρατήσουν εκτός από το σημερινό αγώνα.

Ετσι στην αποστολή θα βρίσκονται οι: Τάσος Παπαγιάννης, Στέλιος Τσιότρας, Δημήτρης Χατζηαθανασίου, Χρήστος Σπαθής, Χρήστος Λάμπρου, Νίκος Βουραζέρης, Σπύρος Γκάγκας, Θανάσης Μπόρας, Χάρης Ράπτης, Γιώργος Αλεξίου, Κέβιν Χίσα, Στέργιος Μπακάλης, Ντίνος Γεωργατζής, Θανάσης Καναβός, Θόδωρος Μπομπότης, Κώστας Γουτούλης, Δημήτρης Σέττος, Τάσος Τσελεπής, Αντώνης Τζοβάρας, Δημήτρης Κουσκουρίδας, Αντώνης Αραμπατζής και Λεονί Χότζα.

Μπακάλης: «Παιχνίδι-γιορτή»

Για το σημερινό παιχνίδι μίλησε ο τεχνικός του Ρήγα Φεραίου, με τον κ. Μπακάλη να φιλοξενείται στο Volos 986, αναφέροντας αρχικά: «Θα πρέπει να είναι ένα παιχνίδι – γιορτή και για τις δύο ομάδες, να το χαρούμε και η κάθε ομάδα να δείξει αυτό που μπορεί αγωνιστικά. Η ομάδα μου θέλω να παρουσιαστεί εξίσου ανταγωνιστική, όπως ήταν στον πρώτο γύρο μέσα στο Πανθεσσαλικό, όπου είχε μια καλή παρουσία, αλλά σήμερα θέλουμε και ένα καλό αποτέλεσμα για να κλείσει καλά η χρονιά».

Για το άγχος και τις σκέψεις για τους μικρούς: «Δεν υπάρχει άγχος στους παίκτες. Πιστεύω πως μπορούν τα νέα παιδιά. Πρέπει να τους δω κι εγώ αλλά και ο κόσμος ότι μπορούν».

Για το κλίμα στο Βελεστίνο: «Ο κόσμος βλέπει πως δεν υπάρχει κίνητρο και βαθμολογικό ενδιαφέρον και δεν τον βλέπω ζεστό».

Για το κίνητρο νίκης: «Θα επιδιώξουμε να κερδίσουμε για το γόητρο, αλλά είναι δύσκολο, γιατί και ο Ολυμπιακός δεν έχει πίεση και άγχος, και ίσως είναι και καλύτερα ακόμη γι’ αυτό να του βγουν ορισμένα πράγματα, όπως στο παιχνίδι με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας την περασμένη Τετάρτη, όπου είχε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο και ξεκούραστα κέρδισε με 4-1. Ο Ολυμπιακός έρχεται αδιάφορος, και σίγουρα το κίνητρο για τους παίκτες και τους φιλάθλους δεν είναι το ιδανικό για την εποχή».

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια

Ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο ΑΣ Ρήγας Φεραίος κάνει γνωστό στον φίλαθλο κόσμο των δύο ομάδων πως εισιτήρια θα πωλούνται μόνο στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Βελεστίνου πριν την έναρξη του παιχνιδιού και στην τιμή των 10 ευρώ. Παράλληλα, ο Ολυμπιακός Βόλου θα λάβει μόνο τις προσκλήσεις που δικαιούται.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου