ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο υφ. Αθλητισμού έστειλε στον εισαγγελέα το υλικό των επεισοδίων

ο-υφ-αθλητισμού-έστειλε-στον-εισαγγελ-469189

Τα όσα θλιβερά και επεισόδια συνέβησαν πριν την έναρξη του τελικού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, ανάγκασαν τον υφυπουργό Αθλητισμού, από το Σάββατο το βράδυ κιόλας, να στείλει στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου πλήρη φάκελο με τη μορφή του «κατεπείγοντος».

Στον φάκελο αυτόν, υπήρχε όσο υλικό είχε βγει μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, με τις συμπλοκές και τις μάχες των οπαδών των δυο ομάδων εντός και εκτός γηπέδου.

Οι συνεργάτες του υπουργού από την πρώτη στιγμή που ξέσπασαν τα επεισόδια άρχισαν να συγκεντρώνουν φωτογραφίες, βίντεο θέλοντας να παρουσιάσουν ακριβώς στον εισαγγελέα, όσα διαδραματίστηκαν στον τελικό της ντροπής.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Γιώργος Βασιλειάδης έστειλε εμπιστευτικό έγγραφο, για να ξεκινήσει ο αθλητικός εισαγγελέας άμεσα τις διαδικασίες για την εξακρίβωση ποινικά κολάσιμων πράξεων και στη συνέχεια να προβεί στην απόδοση ευθυνών στους εμπλεκομένους.

Δεν αποκλείεται βέβαια καθημερινά και μετά τα νέα στοιχεία που προκύπτουν, κυρίως με βίντεο στο διαδίκτυο, ο φάκελος να εμπλουτίζεται με νέα στοιχεία, που δείχνουν όλο και ξεκάθαρα τις εικόνες ωμής βίας από τις εξέδρες του Πανθεσσαλικού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου