ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Παραμένουν τα προβλήματα

παραμένουν-τα-προβλήματα-469196

Την ήττα από τον Καραϊσκάκη θέλει να αφήσει πίσω της η Νίκη Βόλου, σκεπτόμενη πλέον τα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Διαγόρα Σεβαστής και Απόλλωνα Λάρισας τις ερχόμενες δύο Κυριακές.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Η εμφάνιση ήταν η επιθυμητή αλλά όχι και το αποτέλεσμα στην Άρτα, με τους κυανόλευκους να παραμένουν πλέον στους 50 βαθμούς και να ισοβαθμούν με την Πύδνα Κίτρους στην 5η θέση, αλλά να υστερούν στην ισοβαθμία.

Η βαθμολογική συγκομιδή στα τελευταία επτά παιχνίδια για τους κυανόλευκους θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι άκρως απογοητευτική, μιας και σε επτά αναμετρήσεις έχουν συγκεντρώσει μόλις πέντε βαθμούς, χάνοντας σε όλες τις εκτός έδρας αναμετρήσεις, αρχής γεννωμένης από τον Τηλυκράτη στη Λευκάδα με 1-0, από την Αμβρακία στην Άρτα με 2-1, από τον Ολυμπιακό με 4-0 στο Πανθεσσαλικό και πρόσφατα από τον Καραϊσκάκη και πάλι στην Άρτα με 2-0. Αντίθετα έχουν καταφέρει να διατηρήσουν το εντός έδρας αήττητο, όπου ανεδείχθησαν ισόπαλοι με Πύδνα Κίτρους και Μαύρους Αετούς, με σκορ 1-1, αλλά και μία νίκη απέναντι στον Πιερικό με 1-0.

Μπορεί τα αποτελέσματα να μην είναι τα επιθυμητά, αλλά σίγουρα τα πολλά προβλήματα έχουν φέρει τη Νίκη σε δύσκολη θέση, και αυτό που απομένει πλέον είναι να δοθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ευκαιρίες στους νεαρότερους ποδοσφαιριστές (κάτι που δεν έγινε όμως την περασμένη Κυριακή). Αυτό αναμένεται να γίνει και πάλι με τον Διαγόρα Σεβαστής, όπου οι νεότεροι ποδοσφαιριστές θα μπορούν να έχουν και πάλι τη στήριξη του κόσμου τους.

Για την εμφάνιση της περασμένης Κυριακής τοποθετήθηκε και ο τεχνικός των κυανόλευκων Στέφανος Ξηροφώτος, ο οποίος ανέφερε στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου που ακολούθησε: «Ήταν ένα ανοιχτό και ελεύθερο παιχνίδι. Από τη μεριά μας εμείς θεωρώ ότι είχαμε μία καλή εικόνα. Απλά, είτε σε κρίσιμες φάσεις δεχθήκαμε και στα δύο ημίχρονα γκολ, είτε δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε εμείς, ειδικά στις φάσεις των δύο δοκαριών. Απέναντι σε μία ποιοτική ομάδα, είμαστε ικανοποιημένοι από την εμφάνιση, όχι από το αποτέλεσμα. Αυτό οφείλεται στην αδυναμία μας να τελειώσουμε τις φάσεις και να σκοράρουμε».

Παραμένουν τα προβλήματα

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα προπονήθηκαν χθες οι ποδοσφαιριστές της Νίκης Βόλου, συνεχίζοντας επί της ουσίας την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στον Διαγόρα Σεβαστής. Το παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 5μ.μ. στο Π. Μαγουλάς, θα είναι το πρώτο για τους κυανόλευκους από τα δύο συνεχόμενα, που θα είναι και τα τελευταία για τη φετινή αγωνιστική περίοδο, με την αυλαία να πέφτει την επόμενη Κυριακή απέναντι στον Απόλλωνα Λάρισας, που θα χριστεί πιθανότατα και πρωταθλητής.

Όσον αφορά τα της προετοιμασίας, ούτε χθες κατάφερε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα ο Νίκος Παπαδήμας, με τον πολυσύνθετο αμυντικό να μην καταφέρνει να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και να παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι της Κυριακής, όπως και ο τερματοφύλακας Νίκος Τζήμας, που δεν προπονήθηκε ούτε χθες. Εκτός λόγω καρτών θα είναι και ο Τάσος Χατζόγλου, που συμπλήρωσε κάρτες. Στα εναπομείναντα παιχνίδια αναμένεται να μείνουν και οι Γιώργος Παρασκευαΐδης, Φάνης Μαλακασιώτης και Νίκος Παπαγεωργίου, οι οποίοι παραμένουν στη λίστα των τραυματιών.

Αντίθετα, θα μπορέσει να είναι διαθέσιμος και πάλι για τον προπονητή του ο Νέτι Μέτσε, αφού εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής κόντρα στον Καραϊσκάκη, όπου και εξέτισε την κόκκινη κάρτα που είχε δεχθεί μετά το τέλος του παιχνιδιού με τους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου.

Οι διαιτητές της προτελευταίας αγωνιστικής

Ορίστηκαν οι διαιτητές από την ΚΕΔ/ΕΠΟ που θα σφυρίξουν στα ματς της 29ης αγωνιστικής του δεύτερου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Στον αγώνα Νίκη Βόλου – Διαγόρας Σεβαστής που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Μαΐου στις 5μ.μ., ορίστηκε ο κ. Σπύρος Ζαμπάλας από την ΕΠΣ Ηπείρου και βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Δόσκορης και Γιώργος Λιτοσελίτης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας. Για τον κ. Ζιαμπάλα αυτό θα είναι το τρίτο του παιχνίδι στη Γ’ Εθνική, καθώς έχει σφυρίξει και τους αγώνες Αστέρας Π. – Τηλυκράτης 1-1 και Εθνικός Φιλιππιάδας – ΑΕ Ιστιαίας 1-2. Ο Λεωνίδας από τα Τρίκαλα θα είναι ο «άρχων» του αγώνα στη Φιλιππούπολη μεταξύ του Απόλλωνα Λάρισας και του Τηλυκράτη, και με πιθανή νίκη οι Λαρισαίοι κατακτούν την άνοδο. Όσον αφορά το παιχνίδι του Βελεστίνου ανάμεσα σε Ρήγα Φεραίο και Ολυμπιακό Βόλου, διαιτητής θα είναι ο κ. Αγγελούλης από τη Λάρισα.

Αναλυτικά:

Απόλλων Λάρισας-Τηλυκράτης
Λεωνίδας, Αλεξόπουλος (Τρικάλων), Κάνιουρας (Καρδίτσας)

Νίκη Βόλου-Διαγόρας Σεβαστής
Ζαμπάλας (Ηπείρου), Δόσκορης, Λιτοσελίτης (Φθιώτιδας)

Εθνικός Φιλιππιάδας-Α.Ε. Καραϊσκάκης
Τάσης, Κόλλιας, Κοττόρος (Ηπείρου)

Πύδνα Κίτρους-Α.Ε. Ιστιαίας
Δημητριάδης, Πάσαλλης, Χρυσαΐδης (Χαλκιδικής)

Αμβρακία Κωστακιών-Αστέρας Πετριτή
Κέκελος, Κακατσίδης, Καλύβας (Αιτωλοακαρνανίας)

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας-Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου
Καρατέρπος, Τζιουβάρας, Φαλτάκας (Κοζάνης)

Πιερικός-Θεσπρωτός
Μαυρίδης (Πέλλας), Τσαπράζης, Πατέστος (Λάρισας)

Ρήγας Φεραίος- Ολυμπιακός Βόλου
Αγγελούλης, Καραγιάννης (Λάρισας), Τσιμπρίδης (Σάμου)

*Όλες οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 5μ.μ., εκτός από εκείνη ανάμεσα σε

Πύδνα Κίτρους – ΑΕ Ιστιαίας, η σέντρα της οποίας ορίστηκε για τις 12.45μ.μ.

«Ολοι μαζί, όλοι εκεί»

Τη δική της φιέστα προετοιμάζει η Νίκη Βόλου για το ερχόμενο Σάββατο, θέλοντας να πανηγυρίσει την επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες μπάσκετ. Αντίπαλος των κυανόλευκων θα είναι ο ΓΣ Βόλου, με την αναμέτρηση να ξεκινά στις 7μ.μ. στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας, όπου όπως αναφέρει και το κάλεσμα της Δ.Ε. των κυανόλευκων: «Όλοι μαζί, όλοι εκεί», θέλουν όλοι μαζί να γιορτάσουν μία σπουδαία επιτυχία μαζί με τους παίκτες του Λάμπρου Πρέκα και του Ανδρέα Τσιριγωτάκη. Η βραδιά αναμένεται να έχει διάφορες ευχάριστες εκπλήξεις, όπου μαζί με το ροζ φύλλο αγώνα η Νίκη θέλει να γιορτάσει μαζί με τον κόσμο της μια επιτυχία, που θα μπορέσει να ενώσει και πάλι τον φίλαθλο κόσμο του συλλόγου και όχι μόνο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου