ΑΘΛΗΤΙΚΑ

“Μπαμ” με Αλέκο Γεωργιάδη ο Πύρασος

μπαμ-με-αλέκο-γεωργιάδη-ο-πύρασος-483771

Μεταγραφικό μπαμ σημείωσε ο Πύρασος Νέας Αγχιάλου, ανακοινώνοντας την απόκτηση του 26χρονου με επαγγελματικές εμπειρίες Αλέκου Γεωργιάδη, ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό και Νίκη Βόλου.
Ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης γεννήθηκε στις 15 Οκτωβρίου 1984, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ΑΠΟΒ και έπαιξε στο τοπικό πρωταθλημάτων και με τον Απόλλωνα Κορώπης, ενώ ήταν στέλεχος των μικτών ομάδων Ε.Π.Σ.Θ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Αθήνα στον Παράδεισο Αμαρουσίου και επανήλθε στο Βόλο, αρχικά στον Εθνικό Ολυμπιακό Βόλου και μετέπειτα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έπαιξε στη Γ΄ Εθνική με τη Νίκη Βόλου.
Εχει 19 συμμετοχές στη Β΄ Εθνική και 54 στη Γ΄ Εθνική, ενώ έχει πετύχει και 109 γκολ, εκ των οποίων τα δυο στη Β’ Εθνική, ενώ έχει συμμετοχές και στη Δ΄ Εθνική, όπου τώρα θα βοηθήσει σημαντικά τον Πύρασο, καλύπτοντας όλη την αριστερή πλευρά.
Η προσθήκη του Αλέκου Γεωργιάδη στον Πύρασο είναι μία από τις σημαντικότερες μεταγραφές στο φετινό Περιφερειακό Πρωτάθλημα και η παρουσία του ενισχύει ακόμα περισσότερο την ομάδα της Αγχιάλου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης, που ξαναβρίσκεται με προπονητή τον Λάκη Μπακάλη μετά την κοινή τους θητεία στη Νίκη, στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Πυράσου τόνισε: «Παρακολουθώ τον Πύρασο τα τελευταία χρόνια μέσα από τα τοπικά ΜΜΕ και γνωρίζω τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν διοίκηση, τεχνική ηγεσία και παίκτες στην ομάδα της Νέας Αγχιάλου. Στη συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο, με κέρδισε αναφέροντας τις φιλοδοξίες που έχει αλλά και την οργάνωση του συλλόγου. Θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της, γνωρίζω τον προπονητή κ. Μπακάλη από τη συνεργασία που είχαμε στη Νίκη Βόλου και πιστεύω ότι ο Πύρασος έχει όλα τα εφόδια για να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα».
Στο μεταξύ στον Πύρασο μετά από 3 φιλικά και απολογισμό 2 ήττες και μια νίκη ο τεχνικός Λάκης Μπακάλης συνεχίζει να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για τη λειτουργία της ομάδας. Το επόμενο φιλικό για την ομάδα της Νέας Αγχιάλου θα δοθεί αύριο Παρασκευή 13 Αυγούστου με αντίπαλο την ΑΕ Διμηνίου στο γήπεδο Διμηνίου. Ακόμη ένα δυνατό τεστ ενόψει του περιφερειακού πρωταθλήματος θα δοθεί με αντίπαλο τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, με την ομάδα της Λάρισας να μεταβαίνει στο γήπεδο Αϊδινίου στις 18/8. Μετά το φιλικό με την ομάδα της Τσαριτσάνης ο Πύρασος θα βρεθεί στις 22 Αυγούστου στο γήπεδο Φιλιππούπολης, εκεί όπου ο Απόλλων Λάρισας θα φιλοξενήσει την ομάδα της Νέας Αγχιάλου. Τα φιλικά του Αυγούστου ολοκληρώνονται στο Στάδιο Αλμυρού με αντιμέτωπο τον ΓΣΑ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου