ΠΟΛΟ

Προτελευταία αγωνιστική στην Α2 Ανδρών πόλο

προτελευταία-αγωνιστική-στην-α2-ανδρώ-470536

Μονόπλευρο βολιώτικο ενδιαφέρον περιλαμβάνουν τα παιχνίδια της 13ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών, που διεξάγονται σήμερα με κοινή ώρα έναρξης τις 8μ.μ.

Εκτός έδρας κρίσιμο αγώνα με τη ΝΕ Πατρών δίνει ο ΟΥΚ Βόλου, που παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε όλη τη σεζόν έχει κάποιες ελπίδες -αν και λιγοστές- να βρεθεί στους ομίλους των playoffs ανόδου, που εξασφαλίζουν σίγουρη παραμονή στην κατηγορία. Για να γίνει αυτό ο ΟΥΚ πρέπει να πάρει το ροζ φύλλο στο δύσκολο παιχνίδι με τη ΝΕΠ και έπειτα να νικήσει και τη Νίκη Βόλου στην τελευταία αγωνιστική, ενώ ταυτόχρονα η ΑΕ Χαϊδαρίου να ηττηθεί δύο φορές στα ισάριθμα παιχνίδια που απομένουν. Σε ισοβαθμία μεταξύ των δύο ομάδων, ο ΟΥΚ θα βρεθεί να διεκδικεί… την άνοδο, έχοντας πετύχει τον πρωταρχικό του στόχο, την παραμονή στην Α2. Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Κωνσταντινίδης, Κατσώνης.

Η Νίκη Βόλου αντιμετωπίζει τον ΓΣ Ηλιούπολης στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας «Β. Πολύμερος», σ’ ένα ζευγάρι αντιπάλων με διαφορετικούς στόχους, όπου τα πάντα έχουν κριθεί. Και αυτό γιατί οι Αθηναίοι θα βρίσκονται στα playoffs της ανόδου, που οδηγούν σε άνοδο στην Α1, ενώ οι Βολιώτες όντας στην 8η θέση της βαθμολογίας δεν μπορούν να αποφύγουν τα playout, εκεί όπου θα παλέψουν για την παραμονή τους στον όμιλο που θα δημιουργηθεί, μαζί και με τις ομάδες του άλλου ομίλου. Διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ. Σταυρίδης, Πολυχρονόπουλος.

Αναλυτικά το σημερινό

πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Κολυμβητήριο Γέρακα

Νηρέας Γέρακα – ΑΟΝΣ Μίλων

Κολυμβητήριο Χαλκίδας

ΝΟ Χαλκίδας – ΑΕ Χαιδαρίου

Κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας Βόλου

Νίκη Βόλου – ΓΣ Ηλιούπολης

Κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»

ΝΕ Πατρών – ΟΥΚ Βόλου

Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Β. Γκολ

1. Νηρέας Γέρακα 33 (116-66)

2. ΝΟ Χαλκίδας 29 (104-73)

3. ΓΣ Ηλιούπολης 22 (103-76)

4. ΑΕ Χαϊδαρίου 16 (85-96)

5. ΝΕ Πατρών 12 (71-82)

6. ΟΥΚ Βόλου 10 (93-125)

7. ΑΟΝΣ Μίλων 8 (69-108)

8. Νίκη Βόλου 8 (96-111)

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΚΟΥΝΤΕΛΙΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου